Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Turgay Karakaya

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Turgay Karakaya

Jinekoloji ve Genital Estetik
    Muayenehane :
    Bakırköy, Zuhuratbaba mah. İncirli Cad. No 9 Ceylan Apt Kat 2 No 8 İstanbul 0212 227 5519 - 0532 221 3007

Turgay hocayı genital estetik ameliyatları konusunda tavsiye ediyorum ben bu ameliyatlardan birini geçirdim ve Allah'a şükür çok güzel sonuç aldım kendisinden Allah razı olsun diyorum

Yorum yap

Dr Turgay Karakaya kalıcı kızlık zarı dikimi konusunda şiddetle tavsiye ediyorum Allah razı olsun ondan güzel sonucu aldım.

Yorum yap

Vajina daraltma ameliyatlarında Turgay hocayı kesinlikle tavsiye ediyorum Allah'a şükür ben yaptırdım ve çok güzel sonuç aldım. Ameliyat sonrası zar ne zaman telefonla arasam veya WhatsApp üzerinden ulaşsam bana her zaman destek verdi bu da çok önemli

Yorum yap

Guest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Vajina daraltma ameliyatlarında Turgay hocayı kesinlikle tavsiye ediyorum Allah'a şükür ben yaptırdım ve çok güzel sonuç aldım. Ameliyat sonrası zar ne zaman telefonla arasam veya WhatsApp üzerinden ulaşsam bana her zaman destek verdi bu da çok önemli
          Evet Turgay hocam bir tane gerçekten daha önce 2 defa kürtaj yaptırmıştım en son olarak da labioplasti ameliyatı yaptırdım Allah'a şükür çok güzel sonuç aldım 🙏

Yorum yap

Turgay hocamız da kalıcı kızlık zarı dikimi çift kat blep yöntemi için tavsiye ediyorum kendisine Van'dan gitmiştim Allah'a şükürler olsun çok güzel sonuç aldım benden sonra iki arkadaşımı daha gönderdim kendisi onlar da güzel sonuçlar aldılar bir tanesi evlendi bir tanesi evlilik bekliyor

Yorum yap

• Guest's Avatar
              Anonim Yorumcu yorumladı
              Yorumu Düzenleme
              Kaç ay sonra evlendin

Turgay hoca vajina daraltma ameliyatlarında bir numara gerçekten Bakırköy'de geçen sene yaptırmıştım kendisine güzel sonuç aldım ve hala almaktayım kendisinden Allah razı olsun tavsiye ediyorum tabii ki

Yorum yap

Turgay hocaya çok teşekkür ediyorum Aslında bizzat gelip teşekkür etmek isterdim ama kızlık zarı dikme gibi bir ameliyat için maalesef bunu yapmak zor Allah ne muradı varsa versin benim derdimi yok etti.

Yorum yap

turgay hoca perinoplasti ameliyatlarını kaç paraya yapıyor bilen var mı ?

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
                Auto-Saved
                Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
                x
                Hazırlanıyor...
                X