Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kizlik zari cesitleri kizlik zari bozulmasi kizlik zari dikimini doktora soru sorun

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Kizlik zari cesitleri kizlik zari bozulmasi kizlik zari dikimini doktora soru sorun

İstanbul kızlık zarı muayenesi 700 TL civarıdır. Bekaret, kızlık zarı çeşitleri, esnek kızlık zarı, kızlık zarı bozulma belirtileri, sürtünme ile kızlık zarı bozulması, parmakla kızlık zarı bozulması, kızlık zarı muayenesi, evde kızlık testi, kızlık zarı dikimi konularında jinekologlara direkt soru sorun ve cevabını yine bu sayfada hemen sorunuzun altında alın. Şimdi kızlık zarı konusunda merak ettiklerinizi aşağıdaki boşluğa yazıp gönderebilirsiniz üye olmanız şart değil, misafir modundada yazışabilirsiniz.

Kızlık zarı çeşitleri
    Biraz şansa kalmış demek lazım zira her bayanda farklı bir kızlık zarı çeşidi olabiliyor. En sık rastlanan ortada tek delikli annüler kızlık zarı çeşidi bile bayandan bayana farklı kızlık zarı görünümü sergileyebilir. Bu durumda kişinin kendi kızlık zarının bozulup bozulmadığını kestirmesi zor olacaktır.Bayanların yarısına yakını annüler kızlık zarı taşırlar. Bunun dışında köprü şeklinde, septal yani bölmeli kızlık zarı çeşidine rastlandığı gibi , hilal şeklinde vajina girişinin sadece 1/3 lğk bölümünü kapatan kızlık zarı şekilleride karşımıza çıkabiliyor. Bunların arasında en efsanevi olanı ise esnek kızlık zarıdır. Aslında kızlık zarı dokusu elastikiyeti diğer himen çeşitlerinden daha fazla değildir aradaki tek fark esnek kızlık zarı şekline sahip bayanların zarlarının ortasında büyük bir adet deliği olması ve cinsel ilişkiye müsaitlik yaratmasıdır. Çok nadiren bayanlarda kızlık zarı hiç olmayabilir. Dahada nadir bir ihtimal kızlık zarının tam kapalı olması ( hymen imperforatus ) adet deliğinin bile olmaması durumudur. Bunlarda adet kanı kızlık zarının arkasında birikir dev bir kan birikintisi oluşur. Adetin ilk aylarında teşhis konarak cerrahi olarak kızlık zarı açılır.

Kızlık zarının bozulması
    Erkek cinsel organının tam veya kısmen vajinaya sokulması ile veya hiç giriş olmasa bile sürtünme yolu ile kızlık zarı bozulabilir. Kızlık zarının bozulduğuna dair en önemli gösterge kızlık zarı kanamasının görülmesidir. Genellikle atardamar kanı açık kırmızı veya pembe renkli bir kanamadır. Yatar pozisyonda ilişkiye girildiğinde kızlık zarı kanı vajina haznesinde birikip sonradan koyu renkli olarakta gelebilir. Bozulmuş kızlık zarı zamanla iyileşmez, yada kızlık zarı bozulduktan sonra yıllarca cinsel ilişkiye girmemiş olmak sizi yeniden bakire yapmaz. Bunun tek yolu kızlık zarı dikimidir.

Kızlık zarı dikimi
    Herhangi bir sebeple bakireliğiniz bozuldu ise yeniden bekaret kazanmanın tek yolu kızlık zarı diktirmektir. En başarılı himenoplasti metodu olan flep yönteminde eski kızlık zarı dikilmez, vajina duvarlarından flep tabakalar alınarak canlı doku ile yeni bir kızlık zarı yapılır. Kalıcı kızlık zarı dikiminde dikişleri tutturabilen ve evlendiğinizde kızlık zarı kanaması garanti edebilen doktor sayısı çok azdır. Bunları ancak kızlık zarı dikimi yorumlarını okuyarak tespit edebilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi deneyimi ile ilgili şu yoruma bayıldım : https://www.ebasko.com/forum/saglik/...-sonuç-aldım

Hocam ben size Diyarbakır'dan yazıyorum hiç cinsel ilişkiye girmedim ama çıktığım çocukla kilot üzerinden sürtünme meydana geldi sonra eve geldiğimde birkaç damla pembemsi kanama gördüm acaba bu durumda Kızlık zarım bozulmuş olabilir mi çok korkuyorum

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Bir sey sorucam

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Ilişkiye girmedigim halde erkek arkadaşım açılmadan dolayi bozuldugunu düşünüyor

• Guest's Avatar
      Anonim Yorumcu yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Hocam ben sevgilimle sürtünme yaşadım ve ay sonu gecikmiş sorun ne olur aceba

ben kızlık zarı muayeneye gelmek istiyorum ama sigortadan falan faytalanmak istemiyorum gizli kalmasını istiyorum sigortam ailemin üzerine olduğu için korkuyorum acıkcası mümkün müdür

---------------------------
    Konuyla alakalı başlıklara göz atın :

Kızlık zarı muayenesi yorumları : https://www.ebasko.com/forum/saglik/...adır#post6202

Kızlık zarı dikimi yorumları : https://www.ebasko.com/forum/saglik/...-sonuç-aldım

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      özel jinekoloji muayenehaneleri sgk anlaşmalı değildir dolayısı ile tamamen gizli kalır

Ben kızlık zarı diktirmek istiyorum kesin sonuç veriyormu ben 3 4 yıl sonra evlenecek kesin sonuç verirmi?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi sonsuz süreli olduğu içim 10 sene sonra bile evlenebilirsiniz.

Merhabalar kalıcı kızlık zarı dıktırdım 4 ay falan oldu kalıcı dıktırdım ve nısanlım ılıskıye gırmek istıyor kanamam olurmu sızce

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      tabiki olur artık bakire bir bayansınız.

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Diktirme fiyatı ne kadar

Bazı doktorlar zar yırtık olmadığı halde yırtık diyormuş ya da yırtıyormuş dikmek için, hasta yorumlarını iyi okumak lazım

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      evet bu konuda kadınlar kulübü genital estetik bölümünü talip edebilirsiniz. Maalesef kızlık zarı dikiminde sahtekarlıkta çok oluyor. BU konuda yüksek referansa sahip tüm yorumlarda olumlu bahsedilmiş hekimleri tercih edebilirsiniz. Mesela Dr. Turgay bey gibi.

İyi günler flep yöntemi ile kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatını öğrenmek istiyorum. Ortalama bir şey söyleyebilir misiniz?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Merhaba hocam ben kızlık zarı kontrolü yapmak istiyorum Altan mı muane ediliyor yoksa karnından mı

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Alttan gözle bakarak muayene ediliyor kızlık zarına temas edilmiyor veya herhangi bir alet sok olmuyor

• Guest's Avatar
      Anonim Yorumcu yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Hocam meraba ben hiç ilişkiye girmedim ama vajina da aşırı kaşınma olmuştu kilot ostunden çok kasidim bişey olmusmudur

Ben bundan iki gün once bi ilişkiye girdim ve ilk ilişkimdi kızlığım bozuldu ve suanda da hala kanama devam ediyor belirli aralıklarla kanama geliyor ve mide bunaltisi yaşıyorum. kanamanın durması için ne gibi bi yönteme başvurabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      kanama birkaç saat içinde durmazsa jinekolojik muayene gerekir. Bazı durumlarda vajina yırtığı olabiliyor.

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Sende zevk aldiysan keyfine bak

Ya ben bugun Kiz arkadaşımla beraber iliskiye girdim ama öyle uzun birsey olmadi ben hemen çektim yani girmedim bile boyle pembe 2 3 tane pıtırcık şeklinde pembe birseyler gördüm
    Kiz arkadaşımın bakireligi gittimi veya bunun bir çözüm yolu var mi

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Kızlık zarı kanaması olduysa büyük ihtimalle kızlık zarı bozulmuştur bunu doğrulamak için bekaret testi yapmak gerekir Eğer bozulmuşsa kızlık zarı dikimi yaparak tekrar eski haline geri getirilir ve bakirelik geri kazandırılabilir

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Yardımcı olur musunuz bana bundan 2ay önce erkek arkadaşım ile cinsel ilişkiye girdim ve eliyle şeyimi okşuyor du ama eli kızlık zarımin içine felan girme felan olmadı ozmn kızlık zarimin bozulması olunur mu.

beb 2011 de orayı merak diyordum baktım ve kalemle oynadım ve kanadı sonrada pembe leke geldş durdu zar patlamışmıdır hiç ilişkim olmadı ama ıspatlayamıyom oyzden mağdurum ailemde bilmiyo

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Öncelikle kızlık testi yaptırmanız gerekiyor Eğer kızlık zarı bozulması netleşti ise himenoplasti ameliyatı ile tekrar bakirelik geri kazanılabilir

4 ay boyunca sürekli adet oluyordum batmanda hastaneye gittim dedi kızlık zarinda o dönem içinde gitmiş böyle bişey olabilmesi mümkünmü

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Durup dururken kızlık zarı bozulması veya Sık adet görmek kızlık zarına zarar vermez kızlık zarının bozulması için mutlaka cinsel ilişki veya vajinaya giren bir cisim olması gerekir veya cinsel sürtünme ile kızlık zarını bozabilir

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Batmanmı ?

Dışarıdan içeriye herhangi bir alet ya da parmak sokmadan yapılan mastürbasyonla dudakların oynanmasıyla ve klitorisle kızlık zarının bozulup bozulmadığını öğrenebilir miyim.
    ​​​​​​Kalıcı kızlık zarı yapımı sayesinde çok çok önceden de yaptırabiliyor muyuz ?
    ​​​​​​İllaki ilişki dönemine yakın mı olması lazım yoksa 5 sene öncesi yaptırsak ta halen kendini korur mu ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Vajinaya herhangi bir cisim sokmadan kızlık zarı üzerine sürtünme yapmadan kızlık zarı kendi kendine bozulmaz Ama eğer bozulduysa kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi yapılabilir Bu yöntem sonsuz süreli olduğu için gerçek bakirelikle birebir aynıdır aylar hatta yıllar önce yapılabilir ameliyattan sonra isterseniz 10 sene sonra bile evlenebilirsiniz

---------------------------
      Konuyla alakalı başlıklara göz atın :

Kızlık zarı muayenesi yorumları :  https://www.ebasko.com/forum/saglik/...adır#post6202

Ben kizlik zari dikimi yaptırdım yaklaşık 7 ay önce kalıcı kizlik zari dikimi yaptırdım özel bi klinikte 6 ay sonrada düğünüm var ilk gece kanamam olur mu olmaz mi diye çok korkuyorum.
    ​​​​​​Peki baska doktora gelio muayene olmam mümkün mu acaba 6 ay sonra düğünüm olacak ve başıma gelen kötü durum yüzünden oldum bu ameliyatı evleneceğim insanla hayatım mahvolsun istemiyorum yardımcı olur musunuz bana lütfen

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Emin olmak için Kızlık zarı muayenesi başka bir doktora yaptırabilirsiniz bu konuda en güvenilir Doktor olarak Turgay Karakaya'yı söyleyebilirim.

Nasil sorulur bilmiyorum ama sanal ortamda arastirma yapmaktan birsuru fikre kapildim jinekolog bir muayene olmadim acikcasi bulundugum sehir kucuk ve ben de cesaret edemedim oz bolgem deki vajen genisligi supheye soktu beni bunu nasil anlayabilirim herhangi bir kanamam olmadi belirli bir sekilde ama o bolge bazi pozisyonlarda ve ikinir gbi yapinca genis gorunuyor kizlik zarinin bozuklugunu nasil anlariz

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Kızlık zarı kendi kendine bozulmaz mutlaka başınızdan bir olay geçmiş olması gerekiyor ama yine de şüphe için iseniz mutlaka bir jinekoloğa giderek Kızlık zarı muayenesi yaptırabilirsiniz

Ben felep yöntemiyle kalıcı kızlık zarı diktirdim evlenince ilişki esnasında kanama kesin olurmu korkuyorum evlenemiyorum o yüzden cevap verseniz çok mutlu olurum

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemi çok hassas bir yöntemdir çok az sayıda doktor bu ameliyatta başarılı sonuç verebilir Bu konuda şüpheleriniz varsa başka bir doktora bekaret muayenesi yaptırmanızı tavsiye ederim
Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
Auto-Saved
Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
x
Hazırlanıyor...
X