Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gebelik adet gecikmesi ve kurtaj hakkinda doktora soru sor

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Gebelik adet gecikmesi ve kurtaj hakkinda doktora soru sor

Gebelik belirtileri, gebelik testleri, adet gecikmesi, üstüne görme, döllenme, kızlık zarı bozulmadan gebe kalmak, gebeliği sonlandırma, düşük yapma, düşük ilaçları, vakumlu kürtaj, kürtaj şartları, kürtaj sonrası yapılması gerekenler, kürtajda eş izni, başkasından hamile kalındığında nasıl kürtaj yapılabileceği konularda jinekologlara soru sorup aynı sayfada sorunuzun altına doktorunuzdan cevap almak için aşağıdaki boşluğa yazıp gönderebilirsiniz. Foruma üye olmak şart değildir. Misafir modunda yazabilirsiniz.

Güncel kürtaj fiyatları ve yorumları için : https://www.ebasko.com/forum/saglik/...-2021#post777

Selamünaleyküm hocam Adet günüm 5 gün geçti İdrarda gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor bulantı ve kusma şikayetlerim var acaba hamilemiyim bu durumda ne yapmalıyım

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Bazı gebeliklerde cinsel ilişkinin adet dönemi içindeki zamanına bağlı olarak Geç döllenme olabiliyor bu durumda Adet gecikmesi birkaç gün olsa bile Gebelik testinde negatif çıkabiliyor sizin yapmanız gereken üç beş gün bekleyip Eğer adet görmezseniz testi tekrarlamak olmalıdır

• Nursena
      Nursena yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Adetim 3 gün önce bitti dün gece tecavüze uğradım içe boşalma oldu gebelik ihtimali kaçtır ?

Resmi olarak evli değilim, bunun için prosedür gereği kiminle gelmem gerekiyor kürtaj olmam için ? Ayrıca kürtaj fiyatı nedir?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Ailenle ben daha yeni oldum bebegimi kaybettim evliyim özelde 1800 TL devlette bilmiyorum

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      18 yaş ve üstü iseniz tek başınıza gelip yaptırabilirsiniz kimseden İzin almanız gerekmez

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Merhaba çok acil cevap bekliyorum çok zor durumdayım ben adetimin bittiği günden hemen sonraki gün erkek arkadaşımla anal ilişki yaşadım boşaldıktan sonra vajinaya sıvı geldi mi hatırlamıyorum ama iyi temizledim şu an adetim 4 gün gecikti hamile kalmış olabilir miyim

Her ayın 4 ile 10 arasında adet oluyorum. Ayın 3 ünde ilişkiye girdim 7 gün sonra adet oldum, bu ayın 6 sında kanamam oldu leke gibi akıntıyla karışık sonra bekledim hiç gelmedi şimdi yine leke geliyor ama kanama değil. Hamile miyimdir ?

Yorum yap

Merhaba doktor bey oncelıkle gunaydın pazar gunu sizi rahatsız etmek istemezdim ama size bir sorum olucak. Ben erkek arkadasımla ters ılıskıye gırdım ve bu sırada bosalma oldu ve sonrasında ılıskı bittikten sonra ben ertesi gun hapı aldım ella diye bi hap ve bu hapı ıctım hemen sonrasında saatini ve gununu geciktirmeden ve benım adet gunum gecikti bu neden olur adet gecikmesi ilacın etkisi olabılır mi acaba bunu merak ettim? Bana yardımcı olursanız cok mutlu olurum

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Bir kaç gün daha bekleyiniz gebelik olma ihtimali son derece düşüktür Strese bağlı Adet gecikmesi olabilir

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Merhaba hocam ben 9-gündür adet görmüyorum.Ve vajinamda 2-gündür sidik kokusu gibi bir koku ve sarı akıntı geliyordu.Bu gün ise kahve rengi akıntı geliyor ve vajinada kaşıntı var .Bunun sebebi nedir?

Gecıkme normal yanı oyle mı bulantı olmadı Bas donemsıde olmadı ve arkadan bosaldı bana ve bende hemen yıkadım ve sonrasında ella olan hapı ıctım

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Ihtimal sıfır olmasa bile son derece nadirdir

Hamıle kalma riski yok oyle mı hocam

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Yok denecek kadar az fakat yine de dikkatli olmak lazım mı Adet gecikmesi on günden fazla olursa mutlaka Eczaneden bir test alarak İdrarda gebelik testi yapınız

Tamam hocam yinede bi durum oldugu taktirde sıze danısabılırmıyım.

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Tabii ki danışabilirsiniz bana buradan İstediğiniz zaman yazabilirsiniz

Merhaba benim adetim 3 gün geçikdi normalde gecikme oluyordu ama çok fazla agrım var akıntım cok fazla oluyor idrar rengim çok fazla sarı olmaya başladı acaba hamile ola bilirmiyim

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Idrar yolu enfeksiyonu olabilir Eğer idrar yaparken yanma nız varsa herhangi bir yerde idrar tahlili yaptırabilirsiniz adet durumu için üç beş gün daha bekleyin ğer adet olmazsanız Eczaneden İdrarda gebelik testi alın ve kendiniz yapın

Teşekkürler hocam

Yorum yap

Düşük yapmış olma ihtimalim var çalışırken ağır kaldırdım farktmeden ve kanamam oldu bunun için benim ne yapmam gerekıyor

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          Merhaba hocam migren hamileliyi etkilermi

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          Migrenin kendisi fazla etkilemez ama kullanılan ilaçlar etkileyebilir doktorunuza danışabilirsiniz

Hocam benim eşim sezaryan oldu tabi 50 gün falan oluyor ama kanamaları durmadı ve pıhtılaşmış kan şeklinde geliyor ağrısı çok acile götürdük kadın doğum doktoru bi antibiyotik verdi bunu kullan olmasa kürtaj yapıcaz dedi neden bunu istemiş olabilir

Yorum yap

Ben geçen ay hastalandım ve bu ayda daha hastalanmadm sebebi acaba ne olabilir kullandığım antibiyotikler vs olabilir mi

Yorum yap

Hocam acaba grıpın ıcsem adeti soktururmu?

Yorum yap

• Guest's Avatar
              Misafir yorumladı
              Yorumu Düzenleme
              söktürmez alakası yok. sökülürsede tesadüf olur. Öncelikle gebelik testi yaptınız mı ?

Düğünüme 6 ay var ama ben eşim olacak kişiyle evlenmeden birlikte oldum fakat birlikteligim cinsel iliski bağımında degil iliski dışında herseyi yaşadım o an ki heyecanla o an ki durumla arkadan icine girmeden üstüne boşaldı yikamadim vajinaya akma ihtimali olmus olabilir mi yani bu durumda hamile kalma olasılığım var mıdır regl gecikmesinde 10. Gunum bu durum oldukca tedirgin ediyor beni

Yorum yap

• Guest's Avatar
              Misafir yorumladı
              Yorumu Düzenleme
              1ay dan fazla iliskiye girmedik adet gecikti göğüslerim şişti tes aldım çif çizgi cikti görünce şok oldum
          Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
          Auto-Saved
          Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
          x
          Hazırlanıyor...
          X