Gebelik belirtileri, gebelik testleri, adet gecikmesi, üstüne görme, döllenme, kızlık zarı bozulmadan gebe kalmak, gebeliği sonlandırma, düşük yapma, düşük ilaçları, vakumlu kürtaj, kürtaj şartları, kürtaj sonrası yapılması gerekenler, kürtajda eş izni, başkasından hamile kalındığında nasıl kürtaj yapılabileceği konularda jinekologlara soru sorup aynı sayfada sorunuzun altına doktorunuzdan cevap almak için aşağıdaki boşluğa yazıp gönderebilirsiniz. Foruma üye olmak şart değildir. Misafir modunda yazabilirsiniz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Gebelik adet gecikmesi ve kurtaj hakkinda doktora soru sor
Collapse
X
-
Misafir
Selamünaleyküm hocam Adet günüm 5 gün geçti İdrarda gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor bulantı ve kusma şikayetlerim var acaba hamilemiyim bu durumda ne yapmalıyım
- Alıntı
- Yorum yap
-
#2.1Misafir yorumladı05-27-2020, 07:10 PMYorumu DüzenlemeBazı gebeliklerde cinsel ilişkinin adet dönemi içindeki zamanına bağlı olarak Geç döllenme olabiliyor bu durumda Adet gecikmesi birkaç gün olsa bile Gebelik testinde negatif çıkabiliyor sizin yapmanız gereken üç beş gün bekleyip Eğer adet görmezseniz testi tekrarlamak olmalıdır
-
Merhaba doktor bey oncelıkle gunaydın pazar gunu sizi rahatsız etmek istemezdim ama size bir sorum olucak. Ben erkek arkadasımla ters ılıskıye gırdım ve bu sırada bosalma oldu ve sonrasında ılıskı bittikten sonra ben ertesi gun hapı aldım ella diye bi hap ve bu hapı ıctım hemen sonrasında saatini ve gununu geciktirmeden ve benım adet gunum gecikti bu neden olur adet gecikmesi ilacın etkisi olabılır mi acaba bunu merak ettim? Bana yardımcı olursanız cok mutlu olurum
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
-
-
Misafir
Merhaba benim adetim 3 gün geçikdi normalde gecikme oluyordu ama çok fazla agrım var akıntım cok fazla oluyor idrar rengim çok fazla sarı olmaya başladı acaba hamile ola bilirmiyim
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Misafir
Düşük yapmış olma ihtimalim var çalışırken ağır kaldırdım farktmeden ve kanamam oldu bunun için benim ne yapmam gerekıyor
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Misafir
Düğünüme 6 ay var ama ben eşim olacak kişiyle evlenmeden birlikte oldum fakat birlikteligim cinsel iliski bağımında degil iliski dışında herseyi yaşadım o an ki heyecanla o an ki durumla arkadan icine girmeden üstüne boşaldı yikamadim vajinaya akma ihtimali olmus olabilir mi yani bu durumda hamile kalma olasılığım var mıdır regl gecikmesinde 10. Gunum bu durum oldukca tedirgin ediyor beni
- Alıntı
- Yorum yap
- 1 beğeni
Yorum yap
Yorum yap