sevgilim 2 yıldır ayrı eşinden ve dava devam ediyor ve çoçuk benden bunun için davalı olduğu eşini çağırıp nasıl onaylatmamız lazım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kürtajda eş onayı zorunluluğu
Collapse
X
-
Misafir
Bayanın Kağıt üzerindeki eşinin kimlik fotokopisinin altını Örnek vermek gerekirse eşim mücella'nın kürtaj yaptırmasını izin veriyorum isim soyad imza şeklinde bir kağıt almanız lazım o şekilde olmuyorsa boşanma davası dosya fotokopisi ile özel bir kadın doğum uzmanına başvurabilirsiniz
- Alıntı
- Yorum yap
-
Anonim Yorumcu
Benim 4 çocuğum zaten var ama şimdi tekrar hamile kaldım eşime bu durumu söylesem kesinlikle aldırmama izin vermez 5 tane çocuğumuz olsun diye zaten her zaman söylüyordu salak herif tek maaşla 5 tane çocuğa nasıl bakacak bilmiyorum zaten zor geçiniyoruz Ben şimdi eş onayı olmadan Kürtaj nasıl yaptırabilirim lütfen bana biraz akıl verin eş onayı yaptırmak mutlaka zorunlu mudur acaba
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Guest
Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim 4 çocuğum zaten var ama şimdi tekrar hamile kaldım eşime bu durumu söylesem kesinlikle aldırmama izin vermez 5 tane çocuğumuz olsun diye zaten her zaman söylüyordu salak herif tek maaşla 5 tane çocuğa nasıl bakacak bilmiyorum zaten zor geçiniyoruz Ben şimdi eş onayı olmadan Kürtaj nasıl yaptırabilirim lütfen bana biraz akıl verin eş onayı yaptırmak mutlaka zorunlu mudur acaba
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
Yorum yap