Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çift kat flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Çift kat flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi

kızlık zarı dikimi yaptırdım çift katlı olandan yaptim Dün nisanlimla ilişkiye girmeye çalıştık ama bir türlü bozulmadi çok zorlamasina rağmen bir yerde duruyordu hissediyordum engel vardı ve bu beni korkutmaya başladı . Sanki çok kalın bi parça vardı gibi bir türlü bozulmadı.
    ​​​​​​Öneriniz var mı ya da nasıl düşüneyim kararsız kaldım Başka doktora görüneyim mi sizce zar var mi diye ?
    Ben actirmak istemiyorum kan aksın diye diktirdim ve çok uzakta yaşıyorum
    Çift katlı yaptım bozulmama ihtimali kesin var mı yani bunu nişanlım fark ederse kötü olur
    Diktirdigimi anlamamasi lazim.
    ​​​​​​Aslında dün regilimin de üçüncü günüydü ama kanamam azdı arada kanama oluyordu ama onun kızlık kanı olduğunu düşünmüyorum çünkü
    Bır yerden sonra duruyordu ilerleme olmuyordu.
    ​​​​​​Evet bit yerden sonra ilerleme duruyordu ve o yirtilmayi hissetmedim daha önce bozulduğunda hissettim ama bu defa yok çünki duruyordu ilerleme olmuyordu.
    ​​​​​​bozmaya çalıştık bit türlü olmadı acı da veriyordu stresten yoğun bir kuruluk oluştu ama bozulmada olmadı uzakta olduğum için istanbuldaki doktoruma gelemiyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu ve sizce Başka bir kadın dogumcuya göstereyim mi ? Batmanda yaşıyorum.
    Doktorum emla krem önerdir 130 tl fiyatı
    ​​​​​​Bide şimdi Bende ilişki fobisi oluştu erkek arkadaşım diktirdigimi anlarsa diye hemen bozulmuyo Çünkü bütün gece denedik olmadı.

işlem sonrası başka bir doktor kızlık muayenesi yaptığında dikildiğini anlayabilir mi

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Kalıcı kızlık zarı dikimi iyi bir doktora yaptırdıysanız iyileşme döneminden sonra başka bir doktorun muayene de anlama ihtimali son derece düşük oluyor

yaklaşık 3 yıl önce çift kat flep ameliyat olmuştum ama kontrole geldiğimde tutmadığını tekrar gelmemi söylemişti doktor . Ben gelemedim tekrar. Fakat 2 adet ince deri parçası şu an orayı tutuyor. Doktor bu deri parçası kopar demişti ama 3 yıldır kopmadı. Tekrar gelsem o dikilşeri koparmadan ameliyat etme şansı var mı sizce

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Zaten Tekrar ameliyat gerekiyorsa muayene sonucunda size ne yapılması gerektiği net olarak söylenir Tabii ki doğru yapılmış bir şeyi bozmak mümkün değildir

Ben iki sene önce Turgay Bey de kalıcı kızlık zarı dikimi çift kat flep yöntemi yaptırmıştım gelişme döneminde problem yaşamadım kontrole gittiğimde ameliyatın başarılı olduğunu ve dikişlerin tuttuğunu söyledi hocamız adında bir problem yok fakat şimdi okudukça çift kat bilet yöntemi ilk cinsel ilişkide zor yırtılıyormuş diyor hastalar Ben Bu durumda nasıl bir önlem almam lazım ilişkiye girmeden önce kayganlaştırıcı 1 jel falan mı sürmem gerekir ya da başka bir ilaç kullanmam gerekir mi problem yaşamak istemiyorum şimdi kendim gözümle baktığımda oranın kapalı olduğunu Sadece çok küçük bir adet dili olduğunu kendi gözümle görebiliyorum ama ilişkide acaba orası açılacak mı yırtılacak mı bu konuda ufak tefek Endişelerim oluyor bana yardımcı olabilir misiniz

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Acaba o küçük delik anuse yakın mı yoksa idrar yaptığımız yere yakın mı merak ediyorm herkes anuse yakın diyor bnm orası tamamaen kapali

Misafir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kızlık zarı dikimi yaptırdım çift katlı olandan yaptim Dün nisanlimla ilişkiye girmeye çalıştık ama bir türlü bozulmadi çok zorlamasina rağmen bir yerde duruyordu hissediyordum engel vardı ve bu beni korkutmaya başladı . Sanki çok kalın bi parça vardı gibi bir türlü bozulmadı.
    ​​​​​​Öneriniz var mı ya da nasıl düşüneyim kararsız kaldım Başka doktora görüneyim mi sizce zar var mi diye ?
    Ben actirmak istemiyorum kan aksın diye diktirdim ve çok uzakta yaşıyorum
    Çift katlı yaptım bozulmama ihtimali kesin var mı yani bunu nişanlım fark ederse kötü olur
    Diktirdigimi anlamamasi lazim.
    ​​​​​​Aslında dün regilimin de üçüncü günüydü ama kanamam azdı arada kanama oluyordu ama onun kızlık kanı olduğunu düşünmüyorum çünkü
    Bır yerden sonra duruyordu ilerleme olmuyordu.
    ​​​​​​Evet bit yerden sonra ilerleme duruyordu ve o yirtilmayi hissetmedim daha önce bozulduğunda hissettim ama bu defa yok çünki duruyordu ilerleme olmuyordu.
    ​​​​​​bozmaya çalıştık bit türlü olmadı acı da veriyordu stresten yoğun bir kuruluk oluştu ama bozulmada olmadı uzakta olduğum için istanbuldaki doktoruma gelemiyorum. Daha önce bu sorunu yaşayan oldu mu ve sizce Başka bir kadın dogumcuya göstereyim mi ? Batmanda yaşıyorum.
    Doktorum emla krem önerdir 130 tl fiyatı
    ​​​​​​Bide şimdi Bende ilişki fobisi oluştu erkek arkadaşım diktirdigimi anlarsa diye hemen bozulmuyo Çünkü bütün gece denedik olmadı.
    merhaba bir şey sorabılır mıyım.

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Tabiki sorun

Bu konu hakkında amq musaıt msısınız

Yorum yap

Ben 28 yaşındayım ama oldukça kiloluyum kalıcı kızlık zarı dikimi çift kat flip yöntemi düşünüyorum acaba cinsel ilişkide çok zorluk çıkartır mı bana bu durum yani ilişkiye girmem problem olur mu ya ilişkiye hiç giremezsem diye korkuyorum yaptıran arkadaşlar yazabilir mi?

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ben 28 yaşındayım ama oldukça kiloluyum kalıcı kızlık zarı dikimi çift kat flip yöntemi düşünüyorum acaba cinsel ilişkide çok zorluk çıkartır mı bana bu durum yani ilişkiye girmem problem olur mu ya ilişkiye hiç giremezsem diye korkuyorum yaptıran arkadaşlar yazabilir mi?
        Ben Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya da çift kat flep yöntemi yaptırdım iyileşme döneminden sonra kontrole gittim dikişlerimi tutmuş ve kızlık zarı dikimi yorumlarını neredeyse 2 senedir takip ediyorum çift kat flep yaptırmanın tavsiye ederim ilişkiye zor girmek önemli değil erkeklerin önem verdiği şey kızlık zarı kanaması ve ilişkinin zor olmasıdır bunu unutma ilişki kolay olursa şüphe şeker yani erkek gerdek gecesinde kızlık zarını hemen kolayca bozmaması lazım ya da bozulmaması lazım

Yorum yap

Haziran ayında ben de bakirelik zarını diktirmek istiyorum ve tercihim kesinlikle çift kat flep yöntemi olacak olmuşken çift kat olsun zor yırtılsın istiyorum.

Yorum yap

Guest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya da çift kat flep yöntemi yaptırdım iyileşme döneminden sonra kontrole gittim dikişlerimi tutmuş ve kızlık zarı dikimi yorumlarını neredeyse 2 senedir takip ediyorum çift kat flep yaptırmanın tavsiye ederim ilişkiye zor girmek önemli değil erkeklerin önem verdiği şey kızlık zarı kanaması ve ilişkinin zor olmasıdır bunu unutma ilişki kolay olursa şüphe şeker yani erkek gerdek gecesinde kızlık zarını hemen kolayca bozmaması lazım ya da bozulmaması lazım
            ya ben de Dr Turgay Karakaya da yaptırdım ama tek kat flep yöntemi olarak yaptırmıştım 3 ay oldu dikişlerimde tuttu kontrole gittim her şey çok güzel olmuş dedi ama çift kat yaptırmadım bir problem yaşar mıyım acaba arada ne fark var tam bilmiyorum daha mı sağlam oluyor çift kat?

Yorum yap

ilk cinsel ilişkide zor giriş olsun istiyorum kızlık zarı zor yırtılsın kanama çok Yasin istiyorum şimdi bu durumda bana çift kat flep yöntemi mi Uygundur Yoksa tek kat flep yöntemi ve vajina daraltma aynı anda mı yaptırsam karar veremiyorum Doktor olarak ben de Bakırköy Dr Turgay Karakaya seçtim çok tavsiye etti herkes

Yorum yap

ilk cinsel ilişkide zor giriş olsun istiyorum kızlık zarı zor yırtılsın kanama çok Yasin istiyorum şimdi bu durumda bana çift kat flep yöntemi mi Uygundur Yoksa tek kat flep yöntemi ve vajina daraltma aynı anda mı yaptırsam karar veremiyorum Doktor olarak ben de Bakırköy Dr Turgay Karakaya seçtim çok tavsiye etti herkes
                benim aşağı yukarı 4 yıllık yoğun bir cinsel yaşantım var binlerce defa ilişkiye girmişimdir diye söylesem yalan olmaz Gerçekten bu durumda çift kat bilek yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi benim için daha mı uygun olur acaba Yoksa vajina daraltma da mı yaptırsam yanında Fikir verin olur mu?

Yorum yap

benim aşağı yukarı 4 yıllık yoğun bir cinsel yaşantım var binlerce defa ilişkiye girmişimdir diye söylesem yalan olmaz Gerçekten bu durumda çift kat bilek yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi benim için daha mı uygun olur acaba Yoksa vajina daraltma da mı yaptırsam yanında Fikir verin olur mu?
                  Evet ben de çok araştırdım böyle durumlarda çift kat bilet yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırmakta fayda var Ne olur ne olmaz bunu alamaz.

Yorum yap

• Guest's Avatar
                    Anonim Yorumcu yorumladı
                    Yorumu Düzenleme
                    Çift kat flep yöntemi kalıcı kızlık zarı dikimi demek istemiştim

benim Yaklaşık 4 sene oldu Kızlık zarım bozuldu ve çok defa ilişkiye girdim bu durumda çift kat flep yöntemi uygun olur diye düşünüyorum arada sadece bin lira kadar fiyat farkı var bugün Turgay hocanın asistanından kızlık zarı dikimi fiyatlarını sordum dikkat Flep yöntemi 5000 lira çift kat flep yöntemi 6 bin lira olarak fiyat aldım ama sanıyorum ki bu fiyatlar kısa sürede tekrar artacak bir an önce yaptırmayı düşünüyorum ama tek katlı olsun çift kat mı olsun kararsız kaldım Çünkü cinsel ilişki tehdit kat olunca çok aşırı bir acımı çekerim yoksa o acıya dayanıp ne olursa olsun çift kat mi yaptırsın diye ikilemler yaşıyorum

Yorum yap

benim Yaklaşık 4 sene oldu Kızlık zarım bozuldu ve çok defa ilişkiye girdim bu durumda çift kat flep yöntemi uygun olur diye düşünüyorum arada sadece bin lira kadar fiyat farkı var bugün Turgay hocanın asistanından kızlık zarı dikimi fiyatlarını sordum dikkat Flep yöntemi 5000 lira çift kat flep yöntemi 6 bin lira olarak fiyat aldım ama sanıyorum ki bu fiyatlar kısa sürede tekrar artacak bir an önce yaptırmayı düşünüyorum ama tek katlı olsun çift kat mı olsun kararsız kaldım Çünkü cinsel ilişki tehdit kat olunca çok aşırı bir acımı çekerim yoksa o acıya dayanıp ne olursa olsun çift kat mi yaptırsın diye ikilemler yaşıyorum
                    Ben de kızlık zarı dikimi çift kat flep yontemi yaptırmıştım evlilik öncesi nişanlımla ilişkiye girdim ilk ilişkide çok zorlandık gerçekten 3-5 dakika hiç girmedi biraz da korku vardı o bölge ıslanmadı korktuğum için kuru kuruya yapmaya çalıştık Belki de ondandır bilmiyorum ama çok zor oldu Neyse ki sonra giriş gerçekleşti ve kanama ortaya çıktı kızlık zarı kanaması bakire iken kanadı gibi oluyor aynı oluyor yani ilk ilişkinin zor olması bence daha iyi bir izlenim bırakıyor bakire kendi zor olmuştu benim ben de Turgay Hoca da yaptırdım

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
                    Auto-Saved
                    Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
                    x
                    Hazırlanıyor...
                    X