Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ertesi gün hapı fiyatları

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Ertesi gün hapı fiyatları

Kız arkadaşımla birliktelik yaşadık ama ertesi günü ilacı kullandık ama 12 gün adet gecikmesi oldu fiyatı 75 tl olandan aldık. gebelik olur mu yinede ?

Gecen ay bi birliktelik yasadim adet gunumde adet oldm 4 5 gun surdu sonraki ay bi birliktelik daha yasadim ertesi gunu hapi kullandim ama bi halsizlik var ustumde gecikmedende islem yaptirmak istiyorum ikinci adet gunume 1 bucuk hafta var sizce napabilirim

Yorum yap

Ben erkek arkadasımla ters ılıskıye gırdım ve bu sırada bosalma oldu ve sonrasında ılıskı bittikten sonra ben ertesi gun hapı aldım ella diye bi hap ve bu hapı ıctım hemen sonrasında saatini ve gununu geciktirmeden ve benım adet gunum gecikti bu neden olur adet gecikmesi ilacın etkisi olabılır mi acaba bunu merak ettim? Bana yardımcı olursanız cok mutlu olurum

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Ertesi gün hapları 5 güne kadar adet gecikmesi yapabilir. Şüphe varsa test yapın

Ertesi gün hapını kullandıktan 7 saat sonra büyük abdestim yani ishalim başladı lavaboya gitsem birşey olur mu
      3 saat sonra ishal veya kusma olursa yenisi alınması gerekiyor diyor da siz bilirsiniz bunu

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        evet yeniden almak lazım.

Yok deli olmamak işten değil gerçekten ertesi gün hapı fiyatları çıldırmış gitmiş az önce eczaneye sordum 500 lira dediler sadece tek bir hap var içinde nasıl oluyor böyle bir şey bilmiyorum

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Yok deli olmamak işten değil gerçekten ertesi gün hapı fiyatları çıldırmış gitmiş az önce eczaneye sordum 500 lira dediler sadece tek bir hap var içinde nasıl oluyor böyle bir şey bilmiyorum
        Her şeye zam geldi ama ertesi gün hapları fiyatları da bu kadar artmış olamaz ya Ben geçen sene 100 liraya almıştım

Yorum yap

ertesi gün hapı fiyatları 200 lira olmuş arkadaşlar Neyse hadi Fiyatını da geçtim ama gerçekten işe yarıyor mu acaba Şimdi ben cinsel ilişkiye bugün görüştüm Şimdi hemen bir tane ertesi gün hapı yuttum ama adet oluncaya kadar akla karayı seçeceğim nasıl uyuyacağım bilmiyorum Bir de gibi kalırsam boku yedim demektir Ayrıca ertesi gün hapından sonra adet düzensizliği falan da oluyormuş yani adet görüp de tekrar gebeliğe devam etmek gibi bir risk de varmış Hay Allah'ım nereden girdin bu işlere

Yorum yap

ertesi gün hapı fiyatları 200 lira olmuş arkadaşlar Neyse hadi Fiyatını da geçtim ama gerçekten işe yarıyor mu acaba Şimdi ben cinsel ilişkiye bugün görüştüm Şimdi hemen bir tane ertesi gün hapı yuttum ama adet oluncaya kadar akla karayı seçeceğim nasıl uyuyacağım bilmiyorum Bir de gibi kalırsam boku yedim demektir Ayrıca ertesi gün hapından sonra adet düzensizliği falan da oluyormuş yani adet görüp de tekrar gebeliğe devam etmek gibi bir risk de varmış Hay Allah'ım nereden girdin bu işlere
            o fiyata yok maalesef Ben daha dün aldım ertesi gün hapı fiyatı 400 lira olarak ödedim inşallah fayda görelim bakalım yüzde kaç korur acaba bilen var mı?

Yorum yap

o fiyata yok maalesef Ben daha dün aldım ertesi gün hapı fiyatı 400 lira olarak ödedim inşallah fayda görelim bakalım yüzde kaç korur acaba bilen var mı?
              İstanbul'da ertesi gün hapı fiyatları 500 lira olmuş haberiniz olsun ona göre eşinizle birlikte olun veya olmayın.

Yorum yap

Hadi ertesi gün hapı fiyatları çok yüksek onu biliyorum bir kenara bırakalım işe yarıyor mu bari

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
                Auto-Saved
                Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
                x
                Hazırlanıyor...
                X