Kız arkadaşımla birliktelik yaşadık ama ertesi günü ilacı kullandık ama 12 gün adet gecikmesi oldu fiyatı 75 tl olandan aldık. gebelik olur mu yinede ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ertesi gün hapı fiyatları
Collapse
X
-
Misafir
Ben erkek arkadasımla ters ılıskıye gırdım ve bu sırada bosalma oldu ve sonrasında ılıskı bittikten sonra ben ertesi gun hapı aldım ella diye bi hap ve bu hapı ıctım hemen sonrasında saatini ve gununu geciktirmeden ve benım adet gunum gecikti bu neden olur adet gecikmesi ilacın etkisi olabılır mi acaba bunu merak ettim? Bana yardımcı olursanız cok mutlu olurum
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Misafir
Ertesi gün hapını kullandıktan 7 saat sonra büyük abdestim yani ishalim başladı lavaboya gitsem birşey olur mu
3 saat sonra ishal veya kusma olursa yenisi alınması gerekiyor diyor da siz bilirsiniz bunu
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Anonim Yorumcu
Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok deli olmamak işten değil gerçekten ertesi gün hapı fiyatları çıldırmış gitmiş az önce eczaneye sordum 500 lira dediler sadece tek bir hap var içinde nasıl oluyor böyle bir şey bilmiyorum
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Anonim Yorumcu
ertesi gün hapı fiyatları 200 lira olmuş arkadaşlar Neyse hadi Fiyatını da geçtim ama gerçekten işe yarıyor mu acaba Şimdi ben cinsel ilişkiye bugün görüştüm Şimdi hemen bir tane ertesi gün hapı yuttum ama adet oluncaya kadar akla karayı seçeceğim nasıl uyuyacağım bilmiyorum Bir de gibi kalırsam boku yedim demektir Ayrıca ertesi gün hapından sonra adet düzensizliği falan da oluyormuş yani adet görüp de tekrar gebeliğe devam etmek gibi bir risk de varmış Hay Allah'ım nereden girdin bu işlere
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Anonim Yorumcu
Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterertesi gün hapı fiyatları 200 lira olmuş arkadaşlar Neyse hadi Fiyatını da geçtim ama gerçekten işe yarıyor mu acaba Şimdi ben cinsel ilişkiye bugün görüştüm Şimdi hemen bir tane ertesi gün hapı yuttum ama adet oluncaya kadar akla karayı seçeceğim nasıl uyuyacağım bilmiyorum Bir de gibi kalırsam boku yedim demektir Ayrıca ertesi gün hapından sonra adet düzensizliği falan da oluyormuş yani adet görüp de tekrar gebeliğe devam etmek gibi bir risk de varmış Hay Allah'ım nereden girdin bu işlere
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Anonim Yorumcu
Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o fiyata yok maalesef Ben daha dün aldım ertesi gün hapı fiyatı 400 lira olarak ödedim inşallah fayda görelim bakalım yüzde kaç korur acaba bilen var mı?
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
Latest Topics
Collapse
-
MisafirLazerle Labioplasti Yaptıranlar Kadınlar Kulübü: Kadınların Özgüvenini Artıran Bir Destek Ağı
Giriş:
Günümüzde...Dün, 01:15 PM -
Son yazan Genital Estetik İstanbulVajina Daraltma Ücretleri İstanbul'da 12.400 TL den başlar. Vajina daraltma ameliyatı, vajinal kasları sıkılaştırmak ve vajina açıklığını...Dün, 11:57 AM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulVajina Daraltma Ameliyatı Fiyatları 10.590 TL den başlar. Vajina daraltma ameliyatı, tıbbi olarak vajinal yeniden şekillendirme veya vajinoplasti...Dün, 11:49 AM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulGeçici Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları 7.000 TL den başlar. Geçici kızlık zarı dikimi, günümüzde birçok kadının tercih ettiği bir estetik cerrahi...Dün, 11:42 AM
-
Son yazan Çekmeköy LabioplastiLabioplasti Fiyatları Çekmeköy İlçesinde 13.000 TL den başlar. İstanbul Çekmeköy Labioplasti Ameliyatı: Kadın Sağlığı ve Estetik Cerrahideki...Dün, 11:10 AM
-
Son yazan Çekmeköy Vajina DaraltmaVajna Daraltma Ameliyatı Fiyatları Çekmeköy ilçesinde 12.500 TL den başlar. İstanbul Çekmeköy Vajinoplasti Ameliyatı: Kadın Sağlığı ve Estetik...06-06-2023, 05:20 PM
-
Son yazan Çekmeköy HimenoplastiKızlık Zarı Dikimi Fiyatı Çekmeköy ilçesinde 10.500 TL den başlar. Çekmeköy Kızlık Zarı Dikimi hakkında herhangi bir güncel bilgiye sahip değilim....06-06-2023, 05:05 PM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulLazerle vajina daraltma fiyatları 11.000 TL den başlar ama etkisi birkaç ay sonra geçer yeniden genişleme olur. Lazerle vajinoplasti, kadınların...06-05-2023, 11:55 AM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulGenital Bölge Estetik Fiyatları 12.000 TL den başlar. "Genital Bölge Estetik Fiyatları" hakkında size bilgi vermekten memnuniyet duyarım....06-05-2023, 11:48 AM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulTekirdağ'da Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları 9.000 TL den başlar: Tıbbi ve Etik Bir Değerlendirme
Giriş: Kızlık zarı dikimi, bazen bekaret...06-05-2023, 11:43 AM
Yorum yap