Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Orgazm olamama tedavisi

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Orgazm olamama tedavisi

bi sorunum daha var ben hiç orgazm olamıyorum yani boşalamıyorum bunun için napmam gerek artık çok sorun oluyo bunun içinde çözüm varmı bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler.
    ben hiç olmadım yıllardır bi hastalık gibi 20 senedir evliyim.

Detaylı bir jinekolojik inceleme sonra buna cevap verilebilir belki

Yorum yap

Canım orgazm olamamanın en önemli sebebi vajinanın geniş olmasıdır Ben aynı şeyi yaşadığım için sana yazıyorum vajina daraltma ameliyatı yaptırdıktan sonra gayet güzel orgazm olursun Merak etme zaten yarım saatlik veya 40 dakikalık bir ameliyat zor bir şey değil ya yaptırıp kurtulabilirsin

Yorum yap

Ben hiç orgazm olamıyordum evlendiğimden beri orgazm olduğumu da hatırlamıyordu orgazm olamama tedavisi ile ilgili psikiyatrik tedaviler gördüm ama çare bulamadım en son çareyi vajina daraltma ameliyatı ile buldum Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya var ona vajina daraltma ameliyatı yaptırdım şimdi cinsel ilişkide çok sıkı olduğu için çok rahatlıkla orgazmı olabiliyorum

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Ben hiç orgazm olamıyordum evlendiğimden beri orgazm olduğumu da hatırlamıyordu orgazm olamama tedavisi ile ilgili psikiyatrik tedaviler gördüm ama çare bulamadım en son çareyi vajina daraltma ameliyatı ile buldum Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya var ona vajina daraltma ameliyatı yaptırdım şimdi cinsel ilişkide çok sıkı olduğu için çok rahatlıkla orgazmı olabiliyorum
          Ben de orgazm olamama tedavisi için çok araştırma yaptım Nişantaşı'nda bir doktora g noktası enjeksiyonu yaptırdım fakat hiçbir fark olmadı artık ben de vajina daraltma ameliyatı planlıyorum

Yorum yap

Guest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben de orgazm olamama tedavisi için çok araştırma yaptım Nişantaşı'nda bir doktora g noktası enjeksiyonu yaptırdım fakat hiçbir fark olmadı artık ben de vajina daraltma ameliyatı planlıyorum
            Ya ciddi misin Ben de aynı şekilde Medicana Bahçelievler Hastanesi'nde g shoot yani g noktası enjeksiyonu yaptırdım bende de bir fark olmadı sanırım bu biraz boş bir metot ve insanları kandırmak parasını almak için uygulanıyor vajina daraltma yaptırmak dışında bir çağrı yokmuş.

Yorum yap

• Guest's Avatar
              Anonim Yorumcu yorumladı
              Yorumu Düzenleme
              Bence vajina daraltma yaptır sımsıkı olunca daha fazla hissedersin. En iyi orgazm tedavisi daraltmadır bence.

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ya ciddi misin Ben de aynı şekilde Medicana Bahçelievler Hastanesi'nde g shoot yani g noktası enjeksiyonu yaptırdım bende de bir fark olmadı sanırım bu biraz boş bir metot ve insanları kandırmak parasını almak için uygulanıyor vajina daraltma yaptırmak dışında bir çağrı yokmuş.
            bende daraltma sonrası olmaya başladım tedavisi bencede o

Yorum yap

Orgazm olamama veya anorgazmi, bir kadının yaşam kalitesi ve ilişkileri üzerinde önemli bir etkisi olabilecek yaygın bir cinsel işlev bozukluğudur. Yeterli cinsel uyarılma ve uyarılmaya rağmen orgazma ulaşamama olarak tanımlanır. Anorgazminin fiziksel, psikolojik ve sosyal faktörler de dahil olmak üzere çeşitli nedenleri vardır ve ilaçlar, danışmanlık ve eğitim dahil olmak üzere tedavilerin bir kombinasyonu yoluyla tedavi edilebilir.

Anorgazminin yaygın bir fiziksel nedeni hormonal dengesizliktir. Cinsel tepkide rol oynayan bir hormon olan düşük östrojen seviyeleri, vajinal yağlama ve duyumun azalmasına neden olarak bir kadının orgazma ulaşmasını zorlaştırabilir. Benzer şekilde, diyabet, multipl skleroz ve omurilik yaralanmaları gibi durumlar sinir fonksiyonunu etkileyebilir ve orgazmı bozabilir.

Anorgazminin psikolojik nedenleri arasında stres, anksiyete, depresyon ve geçmişteki cinsel travma sayılabilir. Bu koşullar, rahatlama ve uyarılma güçlüğünün yanı sıra cinsel hazza müdahale eden olumsuz düşünce ve duygulara yol açabilir.

Anorgazmiye katkıda bulunabilecek sosyal faktörler arasında kişinin kendi bedeni ve orgazma nasıl ulaşılacağı hakkında bilgi eksikliğinin yanı sıra cinsel hazzı caydırabilecek veya damgalayabilecek kültürel veya dini inançlar yer alır.

Anorgazmi tedavisi altta yatan nedene bağlıdır. Fiziksel nedenlerle tedavi, hormonal dengesizlikleri gidermek veya altta yatan sağlık koşullarını ele almak için ilaçları içerebilir. Psikolojik nedenlerle terapi, olumsuz düşünce ve duyguları ele almada, eşiyle iletişimi geliştirmede ve geçmiş travmaları ele almada yardımcı olabilir.

Danışmanlık, cinsel haz konusunda eğitim eksikliği veya cinsel ifadeyi engelleyen kültürel veya dini inançlar gibi anorgazmiye katkıda bulunabilecek sosyal faktörlerin ele alınmasında da faydalı olabilir. Cinsel anatomi ve teknikler hakkında eğitim, cinsel işlevi iyileştirmede ve orgazm olasılığını artırmada da yardımcı olabilir.

Anorgazmi için diğer tedavi seçenekleri arasında vibratörler gibi cinsel yardımcıların kullanımı ve pelvisteki kas tonusunu iyileştirmeye yönelik egzersizler bulunur. Bazı kadınlar meditasyon ve yoga gibi farkındalık uygulamalarının cinsel işlevi iyileştirmede de yardımcı olabileceğini düşünüyor.

Sonuç olarak anorgazmi, çeşitli fiziksel, psikolojik ve sosyal nedenleri olabilen yaygın bir cinsel işlev bozukluğudur. İlaçlar, danışmanlık, eğitim ve cinsel yardımların kullanımı dahil olmak üzere tedavilerin bir kombinasyonu ile tedavi edilebilir. Tedavi aramak, bir kadının cinsel işlevini ve genel yaşam kalitesini iyileştirmeye yardımcı olabilir.​

Yorum yap

Ben bacak sürtünmesinden bile orgazm oluyorum

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
                Auto-Saved
                Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
                x
                Hazırlanıyor...
                X