Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Düşük hapı ile gebelik sonlandırmak mümkün müdür ? Düşük hapı fiyatları

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Düşük hapı ile gebelik sonlandırmak mümkün müdür ? Düşük hapı fiyatları

Ben 6 haftalık hamileyim kürtajsız iğneyle düşük yapılabiliyor mu? yada düşük hapı nerden bulabilirim. Düşük hapı fiyatlarını bilen var mı eczaneler yok diyor. İnternetten alsam işe yarar mı ?

3 aylik korunma ignesi ama agdet duzensizli varken hasta olmazken 7 aydir adet gormezken bide igneyi bakireyken vuruldm yasak olduqu icin mesuliyet kavul etmiceme dair kagir yazdirdilar igne sadece kadinlara vuruluyomus bu yuzdende de kanamama oluyor hamile kalma ihtimali varmı

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Düşük hapları ve bu konudaki iğneler tüm dünyada yasaklanmış durumdadır ölümlere sebebiyet verebiliyor O yüzden hiç tavsiye etmiyorum

12 haftalık gebelik düşük hapı ile düşer mi ?

Yorum yap

Benim kuzenim kürtaj yaptırmadan önce düşük hapı satın aldığı internetten Kaçak getiriyorlar mış kullandı hatta 4-5 tane birden yuttu ama düşmedi daha sonra tekrar Kürtaj olmak zorunda kaldı bence de hiç denemedim

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Benim kuzenim kürtaj yaptırmadan önce düşük hapı satın aldığı internetten Kaçak getiriyorlar mış kullandı hatta 4-5 tane birden yuttu ama düşmedi daha sonra tekrar Kürtaj olmak zorunda kaldı bence de hiç denemedim
        Düşük hapları piyasada yasaklanmış zaten bunun mutlaka bir sebebi olmalı diye düşünüyorum yani düşük hapı ile gebelik sonlandırmak bana saçma geliyor bunca insan neden kürtaj yaptırıyor

Yorum yap

doktorların düşük kaplarından çok tehlikeli olduğunu Hatta hayati tehlike bile olabileceğini söylüyorlar bu durumda hâlâ düşük yaparak Türklerden kurtulmaya çalışanları anlamıyorum Nasıl bir cehalettir bu Hatta bazı yerlerde forumlarda yazmışlar düşük hapı fiyatları 500 lira 1000 lira falan demişler olmayan bir hapa nasıl bu kadar para veriyorlar anlamıyorum

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            doktorların düşük kaplarından çok tehlikeli olduğunu Hatta hayati tehlike bile olabileceğini söylüyorlar bu durumda hâlâ düşük yaparak Türklerden kurtulmaya çalışanları anlamıyorum Nasıl bir cehalettir bu Hatta bazı yerlerde forumlarda yazmışlar düşük hapı fiyatları 500 lira 1000 lira falan demişler olmayan bir hapa nasıl bu kadar para veriyorlar anlamıyorum
            lütfen internette düşük hapı arayıp durmayın gebe iseniz kürtaj dışında çare yok diğer yollara girerseniz pişman olursunuz dünya kadar yan etkisi var ölümcül yan etkileri söyleniyor zaten devlette için yasaklamış sırf bu yanetkilerden dolayı kendinizi neden ateşleri atmaya çalışıyorsunuz

Yorum yap

düşük hapı ile gebelik sonlandırmaya kalkmak son derece tehlikelidir ve ayrıca da zaten işe yaramaz tecrübeyle sabittir.

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
              Auto-Saved
              Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
              x
              Hazırlanıyor...
              X