Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dr. Turgay Karakaya'da vajina daraltma yaptırmak istiyorum. Yaptıranlar buraya

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Dr. Turgay Karakaya'da vajina daraltma yaptırmak istiyorum. Yaptıranlar buraya

Merhaba Turgay beyde vajina daraltma ameliyatı yaptırmak istiyorum ama yaptıranlardan fiyat öğrenebilir miyim?
    ​​​​​​idrar kaçırma durumum var vajinal daraltmayla birlikte bunun tedavisi aynı anda olur mu mesana sarkmasıyla ilgili işlemde ücret ne kadar olur. Bilgisi olan var mı ?

Benim sorunum iki doğom yaptım rahim sarkması oldu bende,bana nasıl bir yardımcı olabilirsiniz , Rahim sarkması dedi jinekolojik vajinamda genişleme var. Turgay beyi tavsiye ettiler.

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Vajina daraltma cerrahi ameliyat için Dr Turgay Karakaya tavsiye ettiler bizim iş yerindeki bayanlar yaptıran varsa yorum yazabilir mi

Selam canım ben 5 sene önce Turgay hocaya vajina daraltma ameliyatı yaptırmıştım Allah razı olsun Çok güzel sonuç aldım Hala vajinam dar olarak devam ediyorum şimdi labioplasti ameliyatı yaptırmak için Kendisini aradım ama fiyatlar biraz yükselmiş bütçemi aşıyor bilgi olsun diye sana yazayım dedim vajina daraltma ameliyatında Turgay Hoca çok iyi

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Canım sen Turgay Hoca da vajina daraltma ameliyatını lazerle mi yaptırmıştın yoksa cerrahi ameliyat şeklinde mi yaptırmış tın Benim de ihtiyacım var yakın bir zamanda gitmek istiyorum

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Turgay Bey sadece cerrahi ameliyatla vajina daraltma ameliyatı yapıyor lazerle yapmıyor

Benim 4 tane normal doğum var vajinamda inanılmaz bir akıntı genişleme ortaya çıktı normal doğum yapanların hepsini de böyle oluyormuş zaten ertil lerimin hepsi aynı durumda diyebilirim 3 aydır neredeyse doktor araştırıyorum hem vajina daraltma fiyatlarını öğreniyorum hem de vajina daraltma ameliyatı yorumları okuyorum Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya var hasta yorumlarında herkes çok güzel anlatmış bu hocayı Ben de ona yaptırmak istiyorum telefonla WhatsApp üzerinden fiyat listesi falan gönderdiler 5000 lira istiyorlar fiyat çok pahalı değil gerçekten memnun kalan arkadaşlar buraya yazabilir mi acaba

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Benim 4 tane normal doğum var vajinamda inanılmaz bir akıntı genişleme ortaya çıktı normal doğum yapanların hepsini de böyle oluyormuş zaten ertil lerimin hepsi aynı durumda diyebilirim 3 aydır neredeyse doktor araştırıyorum hem vajina daraltma fiyatlarını öğreniyorum hem de vajina daraltma ameliyatı yorumları okuyorum Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya var hasta yorumlarında herkes çok güzel anlatmış bu hocayı Ben de ona yaptırmak istiyorum telefonla WhatsApp üzerinden fiyat listesi falan gönderdiler 5000 lira istiyorlar fiyat çok pahalı değil gerçekten memnun kalan arkadaşlar buraya yazabilir mi acaba
      Ben bir hafta önce Turgay hoca da cerrahi şekilde vajina daraltma ameliyatı yaptırdım ameliyat yaklaşık 40 dakika falan sürüyor orasını uyuşturuyor Ağrı veya acı hissetmiyorsun sonrasında yürüyüp Bir de biliyorsun ertesi gün ben işe gittim çalışma hayatımı etkilemedi diyebilirim Bir ay sonra kontrole gideceğim şu ana kadar bir problemim yok 5000 lira ödemiştim ilişkiye girdiğim zaman tekrar yazar sonucu bildiririm

Yorum yap

Evet ben de vajina daraltma ameliyatı mı Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya da yaptırmıştım 14 ay kadar önce bir buçuk ay sonrası ilişkiye girdik ilişki biraz zor oldu gerçekten bunu evlendiğim ilk günleri hatırlattı vajina çok dardı ama 2-3 hafta sonra iki üç günde bir ilişkiye girerek rahatlama oldu ama bakın aradan bir seneden fazla geçti hala dar olarak hissediyorum ama bu çok güzel bir şey insan kadınlığı tekrar ele geçiriyor aslında

Yorum yap

Evet ben de vajina daraltma ameliyatı mı Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya da yaptırmıştım 14 ay kadar önce bir buçuk ay sonrası ilişkiye girdik ilişki biraz zor oldu gerçekten bunu evlendiğim ilk günleri hatırlattı vajina çok dardı ama 2-3 hafta sonra iki üç günde bir ilişkiye girerek rahatlama oldu ama bakın aradan bir seneden fazla geçti hala dar olarak hissediyorum ama bu çok güzel bir şey insan kadınlığı tekrar ele geçiriyor aslında
          yorumun için ben de çok teşekkür ediyorum vajina daraltma ameliyatını Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya de yaptırmayı düşünüyorum bizim çalıştığımız iş yerinde bir bayan daha yaptırmış ona çok güzel sonuç almış Ben de yorumları inceliyordum vajina daraltma yorumlarında da Turgay hocayı çok tavsiye etmişler

Yorum yap

yorumun için ben de çok teşekkür ediyorum vajina daraltma ameliyatını Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya de yaptırmayı düşünüyorum bizim çalıştığımız iş yerinde bir bayan daha yaptırmış ona çok güzel sonuç almış Ben de yorumları inceliyordum vajina daraltma yorumlarında da Turgay hocayı çok tavsiye etmişler
            İyi ki sizleri buldum burada yorumlarınızı okudum ben de Bakırköy'de Turgay Hoca'ya vajina daraltma ameliyatı yaptırmak istiyordum ama yaptıranların yorumlarını okumak için internette bir araştırayım dedim gerçekten güzel sonuç almış yorumları okudum içimi çok rahatladı

Yorum yap

İyi ki sizleri buldum burada yorumlarınızı okudum ben de Bakırköy'de Turgay Hoca'ya vajina daraltma ameliyatı yaptırmak istiyordum ama yaptıranların yorumlarını okumak için internette bir araştırayım dedim gerçekten güzel sonuç almış yorumları okudum içimi çok rahatladı
              Ben de Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya da vajina daraltma ameliyatı yaptırmıştım Allah razı olsun Çok güzel sonuç aldım mutlaka bir yorum yazmak istedim kendisi ile ilgili hem çok ilgileniyor hem de ameliyatları çok özene bezene yapıyor yani böyle güzel sonuç alıyorsun benim yaklaşık 6 ay oldu Hiç problemim yok

Yorum yap

Ben de Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya da vajina daraltma ameliyatı yaptırmıştım Allah razı olsun Çok güzel sonuç aldım mutlaka bir yorum yazmak istedim kendisi ile ilgili hem çok ilgileniyor hem de ameliyatları çok özene bezene yapıyor yani böyle güzel sonuç alıyorsun benim yaklaşık 6 ay oldu Hiç problemim yok
                vajina daraltma ameliyatı mı Ben de Turgay Hoca da yaptırmayı düşünüyorum çok tavsiye eden oldu gerçekten son zamanlarda fiyat alan var mı acaba?

Yorum yap

Vajinal gençleştirme veya vajinal sıkılaştırma olarak da bilinen vajina daraltma ameliyatı, vajinal kanalı sıkılaştırmayı ve daraltmayı amaçlayan cerrahi bir işlemdir. Bu prosedür genellikle kadın üreme sisteminin anatomisi ve işlevi konusunda özel olarak eğitilmiş jinekologlar tarafından gerçekleştirilir.

Prosedür tipik olarak, vajinal kanalın gevşemesine veya gerilmesine neden olabilen fazla vajinal dokunun çıkarılmasını içerir. Bu, fazla dokuyu dikkatlice çıkarmak için kullanılan bir lazer veya neşter kullanılarak gerçekleştirilir. Kalan doku daha sonra daha sıkı bir vajinal kanal oluşturmak için birlikte dikilir.

Vajina daraltma ameliyatı yapmak için kullanılabilecek birkaç farklı teknik vardır. En yaygın teknik, fazla vajinal dokuyu çıkarmak için lazer kullanan lazer vajinal gençleştirme olarak bilinir. Bu tekniğin çok güvenli ve etkili olduğu kabul edilir ve tipik olarak hasta için minimum kanama veya rahatsızlık ile sonuçlanır.

Bazen kullanılan bir başka teknik de "kama rezeksiyonu" yöntemi olarak bilinir. Bu teknik, kama şeklindeki bir doku parçasının vajinal duvardan çıkarılmasını içerir. Bu teknik aynı zamanda güvenli ve etkili olarak kabul edilir, ancak lazerle vajinal gençleşmeden daha fazla rahatsızlık ve kanamaya neden olabilir.

Vajina daraltma ameliyatı için iyileşme süresi kullanılan tekniğe göre değişmektedir. Hastalar tipik olarak prosedürü takip eden birkaç gün boyunca vajinal bölgede bir miktar rahatsızlık ve şişlik yaşarlar. Ayrıca, dokunun düzgün iyileşmesini sağlamak için ameliyattan sonra bir süre cinsel aktiviteden ve yorucu egzersizden kaçınmaları önerilecektir.

Hastanın beklentileri açısından vajina daraltma ameliyatının sonuçları değişkenlik gösterebilir. Bazı hastalar cinsel işlevlerinde önemli bir iyileşme ve vajinal sıkılıklarından genel memnuniyet bildirmektedir. Bununla birlikte, prosedürün cinsel işlev bozukluğu veya altta yatan diğer psikolojik sorunlar için bir çözüm olarak görülmemesi gerektiğine dikkat etmek önemlidir. Bazı hastalar için istenen sonuçları elde edemeyebileceğinden, prosedürden geçmeden önce gerçekçi beklentiler belirlemek de önemlidir.

Ayrıca hastalar vajinal gençleştirme ameliyatlarının FDA onaylı olmadığının ve enfeksiyon, yara izi, ağrı ve idrar yapma zorluğu gibi nadir olmayan ciddi risklerin olabileceğinin farkında olmalı ve hastalar karar vermeden önce bu riskler konusunda uyarılmalıdır. ameliyata girmek.

Sonuç olarak vajina daraltma ameliyatı, fazla vajinal dokuyu uzaklaştırarak vajinal kanalı sıkılaştırmayı ve daraltmayı amaçlayan cerrahi bir işlemdir. Prosedür tipik olarak jinekologlar tarafından gerçekleştirilir ve lazerle vajinal gençleştirme veya "kama rezeksiyonu" yöntemi gibi farklı teknikler kullanılarak yapılabilir. İyileşme süresi kullanılan tekniğe göre değişir ve hastalar sonuçların değişebileceğinin farkında olmalı ve prosedür bazı hastalar için istenen sonuçları elde edemeyebilir. Prosedürün cinsel işlev bozukluğu veya altta yatan diğer psikolojik sorunlar için bir çözüm olarak görülmemesi ve bununla ilişkili ciddi riskleri olduğuna dikkat etmek de önemlidir.​

Yorum yap

vajina daraltma ameliyatı mı Ben de Turgay Hoca da yaptırmayı düşünüyorum çok tavsiye eden oldu gerçekten son zamanlarda fiyat alan var mı acaba?
                    Ben geçen hafta vajina daraltma ameliyatı turgay hoca da yaptırdım Bakırköy'de 8000 TL ödedim.

Yorum yap

Ben geçen hafta vajina daraltma ameliyatı turgay hoca da yaptırdım Bakırköy'de 8000 TL ödedim.
                      Bende yaptiracam da bana 9000 TL dediler parasinda değilim yeterki sonuç iyi olsun lazermi dikismi acaba

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
                      Auto-Saved
                      Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
                      x
                      Hazırlanıyor...
                      X