Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yırtılmayan kızlık zarı kalın olabilir mi ?

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Yırtılmayan kızlık zarı kalın olabilir mi ?

Sizden bir bilği almak istiyorum aslın da jinekoloğa gitsem daha iyi olucak. Ama sorayım ben 2018 senesinde bir beraberlik yaşadım fakat kızlık yırtılmadı ve kanama olmamıştı. Ben bir muayene oldum doktor bana kızlık zarının derinde ve kalın olduğundna dolayı yırtıl adığını söyledi. Bir kaç kere daha ilişkiye girmemixe rağmen yine olmamıştı.
    ​​​​​​erkek arkadaşımdan ayrıldım yalnız yarın öbürgün başka biri ile evlilik okucak olursa başıma gelirse ne yaprım bilmiyorum.
    ​​​​​​Bu durum beni çok tedirgin ediyor aslında. 7 aydır. İlişkiye girmiyorum.
    ​​​​​​Bu kalın zar hiçmi yıtlımıyacak. İşişkiye girdiğin de eski doktor bunu. Anca doğum yapıldığında kaybolucağını demişti. Esnek olduğunu söylemişti bir de.

erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ağrım oldu fakat kanama olmadı hiç bir şekilde yırtılıp yırtılmadıgını nasıl anlarım
    Özel hastanelerde oluyor diyorlar sadece muayene için onunda ücretleri tahmini ne kadardir

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Muayene ücreti 250 lira civarıdır nere doktor farklı bir ücret söyleyebilir Ama özel hastanelerde yaptırmanız tavsiye etmem Çünkü direkt olarak sisteme e-devlet'e e-nabız'a geçer özel muayenehaneleri tercih edebilirsin

benin bi sorum olcak benim kızlık zarım zırh gibiymiş yani çok dar evliyim ve bunun açılması gerekiyormus

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Evet cerrahi ameliyatla açıyorlar Bildiğim kadarıyla 2000 lira civarı bir fiyat isterler

ben 2 aydır evliyim ilişkiye giremiyorum kızlık zarı çok acıyacak gerikiyorim bundan dolayı sizce ne.uapabikirjm.
    ​​​​​​Bende bir korkma bar vajinumus diye bişeymiymis sonrasında tekrar korkar mıyım

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Vajinismus tedavisinde Öncelikle psikolojik ve psikiyatrik bir tedavi uygulanıyor Ama bu genellikle başarıyı ulaşmıyor ama kesin sonuç için cerrahi olarak vajina girişi açılıyor

Ben 21 yaşındayım defalarca cinsel ilişkiye girmeyi denedim ama bir türlü olmuyor Daha sonra bir Jinekolog Kızlık zarı muayenesi yaptırdım kızlık zarımın çok kalın olduğunu ve cerrahi ameliyatla açılması gerektiğini söyledi Bunun için de benden 3000 lira para istedi Acaba bunu Devlet hastanesine gitsem kızlık zarımı açtırabilir miyim

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Evet bu cinsel ilişkiye engel olan bir unsur olduğu için keyfiyetini dışındadır bir operasyon olarak kızlık zarı açma ameliyatını Devlet Hastanesi ücretsiz olarak yapması gerekir

Ben erkek arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıştım ama bu üçüncü denememiz olmamasına rağmen giriş sağlanmadı ve kızlık zarı kanaması da gelmedi acaba yırtılmayan kızlık zarı kalın olabilir mi o yüzden mi kanama gelmiyor çok şaşırdım doğrusu sanki bir duvara çarpıyormuş gibi oluyor.

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Ben erkek arkadaşımla ilişkiye girmeye çalıştım ama bu üçüncü denememiz olmamasına rağmen giriş sağlanmadı ve kızlık zarı kanaması da gelmedi acaba yırtılmayan kızlık zarı kalın olabilir mi o yüzden mi kanama gelmiyor çok şaşırdım doğrusu sanki bir duvara çarpıyormuş gibi oluyor.
      O kadar zorlamalar rağmen kızlık zarını hala bozulmadı ise kalın kızlık zarına sahip olabilirsin bu durumda kızlık testi yaptırarak kafanı netleştirebilirim sin benim bir tanıdığım da öyle olmuştu evlilikte bir türlü bozamadılar ama doktor ameliyatla açtı

Yorum yap

Yırtılmayan kızlık zarı benim kuzenim de ortaya çıkmıştı gerdek gecesinde bir türlü kan gelmemiş ve giriş olmamış sonra doktora gittiler kalın kızlık zarı var açmamız lazım falan demişler herhalde 2000 liraya açtırmış

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Yırtılmayan kızlık zarı benim kuzenim de ortaya çıkmıştı gerdek gecesinde bir türlü kan gelmemiş ve giriş olmamış sonra doktora gittiler kalın kızlık zarı var açmamız lazım falan demişler herhalde 2000 liraya açtırmış
          Zaten başka ne ihtimal olabilir yırtılmayan kızlık zarı mutlaka ya kalındır yada vajinismus falan vardır, hadi bir ihtimalde penis başı çok büyüktür içeri girmemiştir. ama kalın zar bence daha olası

Yorum yap

Kızlık zarı vajinanın açıklığını çevreleyen ince bir zardır. Vajinal açıklığın hemen içinde bulunur ve genellikle vajinanın "üstündeki kiraz" olarak adlandırılır. Kızlık zarı bağ dokusundan oluşur ve kan damarları bakımından zengindir. Bazı bireylerde kızlık zarı kalın ve nüfuz etmesi zor olabilir, bu da cinsel ilişki sırasında rahatsızlığa ve hatta ağrıya neden olabilir. Bu durum kalın kızlık zarı olarak bilinir.

Kızlık zarının kalınlığı kişiden kişiye büyük ölçüde değişebilir. Bazı durumlarda kızlık zarı o kadar ince olabilir ki hiç fark edilmez. Diğerlerinde kızlık zarı daha kalın ve daha belirgin olabilir. Kalın bir kızlık zarı cinsel ilişki sırasında yırtılamaz veya kırılamaz, bu da birey için rahatsızlık veya ağrıya neden olabilir.

Cinsel ilişki sırasında yırtılmayan kalın kızlık zarı olan bireyler için çeşitli tedaviler mevcuttur. Bir seçenek, kızlık zarından fazla dokuyu çıkarmak için cerrahi bir prosedür olan kızlık zarı ameliyatıdır. Bu işlem tipik olarak bir jinekolog tarafından yapılır ve lokal anestezi altında yapılır.

Diğer bir seçenek ise vajinal dilatörlerin kullanılmasıdır. Bunlar, ilahi açıklığı germek için vajinaya yerleştirilen küçük, plastik veya silikon çubuklardır. Vajinal dilatörler kişinin kendi evinin mahremiyetinde kullanılabilir ve tipik olarak birkaç haftalık bir süre boyunca haftada birkaç kez kullanılması önerilir.

Bazı durumlarda kızlık zarını inceltmek ve daha esnek hale getirmek için hormonal tedaviler önerilebilir. Bu tedaviler östrojen kremlerinin veya tabletlerinin kullanımını içerebilir. Uygun dozu ve tedavi süresini belirlemek için hormonal tedavilerin kullanımını bir sağlık uzmanıyla tartışmak önemlidir.

Kızlık zarı kalın olan bireylerin tahriş ve enfeksiyonu önlemek için iyi hijyen uygulamaları da önemlidir. Bu, genital bölgeyi günlük olarak yumuşak sabun ve suyla yıkamayı ve kokulu ürünlerin kullanılmasından kaçınmayı içerebilir.

Sonuç olarak cinsel ilişki sırasında yırtılmayan kalın bir kızlık zarı bazı bireyler için rahatsızlık ve ağrı kaynağı olabilir. Kızlık zarı ameliyatı, vajinal dilatörlerin kullanımı ve hormonal tedaviler dahil olmak üzere çeşitli tedavi seçenekleri mevcuttur. Her birey için en iyi tedavi yöntemini belirlemek için bu seçenekleri bir sağlık uzmanıyla tartışmak önemlidir.​​

Yorum yap

Benim kızlık Zarı yırtılmamıştı doktora gittim de kızlık zarın çok kalın olduğu için yırtılmamış dedi adet deliği üzerine çentik attı sonra yırtıldı.

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
              Auto-Saved
              Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
              x
              Hazırlanıyor...
              X