19 yasındayım kimseyle ilişkiye girmedim Erkek arkadasım parmağını özel bölgeme soktu hiçbişey olmadı ve bna bakire değilsin diyor kanama olmadı . Parmakla kızlık zarı bozulabilir mi ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Parmakla kızlık zarı bozulur mu ?
Collapse
X
-
Misafir
Kizlik zarimin bozulup bozulmadigini nasil anlayabilirim hicbir erkekle iliskiye girmedim
Ama erkek arkadasim bana uc parmak girdigini ve benim bozuk oldugumu soyluyo napabilirim yardim edin
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Misafir
Cok güwendigim biri bana yanlış yaptı parmağıyla zorlayarak kızlık zarını patlattı we Bn cok ktüyüm şuan. İlerisi için ewlenmek istedıgımde günümüzde bu durum cok onmli biliyorsunuz dikilmi war mı mümkünmü sizce kesin çözüm oluyorum
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Misafir
Ben 12 yaşında bir akrabam tarafından cinsel tacize uğradım parmağını vajinama soktu birkaç kez ama hic kanama olmamisti suan 30 yaşındayım ve hayatımda hic kimseyle herhangi bir iliski yaşamadım kızlık zarim yırtılmış mıdır yirtilmamis midir bunu nasil öğrenebilirim ultrasonda görünür mu ?
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Misafir
-
Misafir
Merhaba yoğun mantar enfeksiyonu geçirdim 13 yıl her Dr gittim fakat bir çözüm bulamadılar ve inanılmaz derecede kaşıntı oluyordu resmen vaginayı yırtarcasına ve kızlık zarında oldugu bölgede tahretlenirken bir
Doku parçası elime geliyor ve ben hiç ilişkiye girmedim
Aynaya baktığımda tam orta hatta yarım tabana kadar inmeyen b ir doku parçası var ama hymenin heriki kenarı eşit degil
Eger yırtılma varsa herhangi bir yazı veriliyor mu yırtıkların kenarına bakıp mesela parmakla bozulmuştur gibi
Rapor istemiyorum ama öyle bir yazı verelirse iyi olur
Muayene olduktan sonra eger öyle birşey olmuşsa parmakla yırtıldıgına dair yazı alıp Turgay beyde kızlık zarı diktirmek istiyorum
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Misafir
bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum çok zor bi durumdayım lütfen cevap verirseniz çok sevinirim
Bundan 2 hafta önce kız arkadaşımla birlikte oldum ama cinsel bir ilişki yaşadım o bakireydi ve ben parmağımı vajinasına soktum biraz kan geldi ama kızlık zarı zedelendimi yırtıldımı bilemiyorum ve bunu öğrenmemiz lazım acaba bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz ?
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Misafir
Bu yaz pazarda domates seçmek için eğildiğimde birisi arkadan bana parmak attı ince kilot vardı ama nasıl olduysa kilodun atasından parmağı vajinama girdi kalabalıkta utandığım için sesimi çıkaramadım . Eve gidince kan gelmişti parmakla kızlık zarı bozulur mu ?
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Misafir
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Normalde parmak sokunca kızlık zarı bozulur ama Bayanların yüzde on kadarında rastlanan esnek kızlık zarına sahipseniz O yüzden bozulmamış olabilir veya daha önce sürtünme benzeri bir cinsel temasta bulundu duysanız Farkına varmadan çentikli kızlık zarı haline gelerek daha sonra adet deliğiniz genişlemiş olabilir
-
Misafir
Ben parmakla denedim kan 🩸 gelmedi, vibratör denedim yine kan gelmedi. Bunun anlamı nedir zarsız mı geldim dünya ya)
ayrıca bekaret kanı hiç umrumda değil, namus onur beyindedir 🧠 buna inanıyorum. Sadece küçük yaşta ve savunmasız bir çocukken, istismara mı uğradım bunu merak ediyorum kesik kesik hatırlıyorum ama netleşmedi bende
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
Latest Topics
Collapse
-
MisafirLazerle Labioplasti Yaptıranlar Kadınlar Kulübü: Kadınların Özgüvenini Artıran Bir Destek Ağı
Giriş:
Günümüzde...Dün, 01:15 PM -
Son yazan Genital Estetik İstanbulVajina Daraltma Ücretleri İstanbul'da 12.400 TL den başlar. Vajina daraltma ameliyatı, vajinal kasları sıkılaştırmak ve vajina açıklığını...Dün, 11:57 AM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulVajina Daraltma Ameliyatı Fiyatları 10.590 TL den başlar. Vajina daraltma ameliyatı, tıbbi olarak vajinal yeniden şekillendirme veya vajinoplasti...Dün, 11:49 AM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulGeçici Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları 7.000 TL den başlar. Geçici kızlık zarı dikimi, günümüzde birçok kadının tercih ettiği bir estetik cerrahi...Dün, 11:42 AM
-
Son yazan Çekmeköy LabioplastiLabioplasti Fiyatları Çekmeköy İlçesinde 13.000 TL den başlar. İstanbul Çekmeköy Labioplasti Ameliyatı: Kadın Sağlığı ve Estetik Cerrahideki...Dün, 11:10 AM
-
Son yazan Çekmeköy Vajina DaraltmaVajna Daraltma Ameliyatı Fiyatları Çekmeköy ilçesinde 12.500 TL den başlar. İstanbul Çekmeköy Vajinoplasti Ameliyatı: Kadın Sağlığı ve Estetik...06-06-2023, 05:20 PM
-
Son yazan Çekmeköy HimenoplastiKızlık Zarı Dikimi Fiyatı Çekmeköy ilçesinde 10.500 TL den başlar. Çekmeköy Kızlık Zarı Dikimi hakkında herhangi bir güncel bilgiye sahip değilim....06-06-2023, 05:05 PM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulLazerle vajina daraltma fiyatları 11.000 TL den başlar ama etkisi birkaç ay sonra geçer yeniden genişleme olur. Lazerle vajinoplasti, kadınların...06-05-2023, 11:55 AM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulGenital Bölge Estetik Fiyatları 12.000 TL den başlar. "Genital Bölge Estetik Fiyatları" hakkında size bilgi vermekten memnuniyet duyarım....06-05-2023, 11:48 AM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulTekirdağ'da Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları 9.000 TL den başlar: Tıbbi ve Etik Bir Değerlendirme
Giriş: Kızlık zarı dikimi, bazen bekaret...06-05-2023, 11:43 AM
Yorum yap