Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Parmakla kızlık zarı bozulur mu ?

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Parmakla kızlık zarı bozulur mu ?

19 yasındayım kimseyle ilişkiye girmedim Erkek arkadasım parmağını özel bölgeme soktu hiçbişey olmadı ve bna bakire değilsin diyor kanama olmadı . Parmakla kızlık zarı bozulabilir mi ?

Been kendimi yıkarken 3 gün önce parmağımın ucu rahmime girdi ve coka z Bi kan geldi.
    ​​​​​​Kizligim bozuldum acaba ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Bekaret durumunuzu kesinleştirmek için bakirelik testi yaptırmanızı tavsiye ederim

Kizlik zarimin bozulup bozulmadigini nasil anlayabilirim hicbir erkekle iliskiye girmedim
    Ama erkek arkadasim bana uc parmak girdigini ve benim bozuk oldugumu soyluyo napabilirim yardim edin

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Kızlık zarı muayenesi ile kesin olarak anlayabilirsiniz

Cok güwendigim biri bana yanlış yaptı parmağıyla zorlayarak kızlık zarını patlattı we Bn cok ktüyüm şuan. İlerisi için ewlenmek istedıgımde günümüzde bu durum cok onmli biliyorsunuz dikilmi war mı mümkünmü sizce kesin çözüm oluyorum

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Kalıcı kızlık zarı dikiminde kesin olarak sonuç alırsınız �u anda kızlık zarı dikimi fiyatları yaklaşık 2800 TL civarıdır bu konuda size İstanbul Bakırköy'de Turgay hocayı tavsiye edebilirim asistan'ı WhatsApp numarası 0532 221 30 07

• Guest's Avatar
      Anonim Yorumcu yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Sikilipsin sen onda

Ben 12 yaşında bir akrabam tarafından cinsel tacize uğradım parmağını vajinama soktu birkaç kez ama hic kanama olmamisti suan 30 yaşındayım ve hayatımda hic kimseyle herhangi bir iliski yaşamadım kızlık zarim yırtılmış mıdır yirtilmamis midir bunu nasil öğrenebilirim ultrasonda görünür mu ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Ultrasonda görünmez Kızlık zarı muayenesi yapmak gerekir

Parmakla bozulan kızlık zarı ilişki sırasında geri kanar mı?
    Penisle parmak bir olmaz diye düşünüyorum tekrardan yırtılma olma ihtimali olmaz mi genişleme olmadı

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      kızlık zarı parmaklada bozulsa farketmiyor ve artık kanamıyor. Kızlık zarı dikimi gerekir ihtiyaç varsa

Merhaba yoğun mantar enfeksiyonu geçirdim 13 yıl her Dr gittim fakat bir çözüm bulamadılar ve inanılmaz derecede kaşıntı oluyordu resmen vaginayı yırtarcasına ve kızlık zarında oldugu bölgede tahretlenirken bir
    Doku parçası elime geliyor ve ben hiç ilişkiye girmedim
    Aynaya baktığımda tam orta hatta yarım tabana kadar inmeyen b ir doku parçası var ama hymenin heriki kenarı eşit degil
    Eger yırtılma varsa herhangi bir yazı veriliyor mu yırtıkların kenarına bakıp mesela parmakla bozulmuştur gibi
    Rapor istemiyorum ama öyle bir yazı verelirse iyi olur
    Muayene olduktan sonra eger öyle birşey olmuşsa parmakla yırtıldıgına dair yazı alıp Turgay beyde kızlık zarı diktirmek istiyorum

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Kızlık zarı ve bekaret hakkında herhangi bir rapor vermek yasaktır dolayısı ile kızlık zarına nasıl bozulduğunu da zaten hiç kimse bilemez

bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum çok zor bi durumdayım lütfen cevap verirseniz çok sevinirim

Bundan 2 hafta önce kız arkadaşımla birlikte oldum ama cinsel bir ilişki yaşadım o bakireydi ve ben parmağımı vajinasına soktum biraz kan geldi ama kızlık zarı zedelendimi yırtıldımı bilemiyorum ve bunu öğrenmemiz lazım acaba bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Vajinaya parmak sokarak kan geldiyse kızlık zarı bozulmuştur diye düşürmeniz lazım bu şekilde hareket etmek açısından

• Guest's Avatar
      Anonim Yorumcu yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Bilemiyorum

Bu yaz pazarda domates seçmek için eğildiğimde birisi arkadan bana parmak attı ince kilot vardı ama nasıl olduysa kilodun atasından parmağı vajinama girdi kalabalıkta utandığım için sesimi çıkaramadım . Eve gidince kan gelmişti parmakla kızlık zarı bozulur mu ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Evet parmakla kızlık zarı bozulabiliyor

2 parmağın yarısını sokarsak biraz kanama olursa kızlık zarı bozulur mu

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Evet bozulabilir

Meraba selam

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Selamlar....

Kendime tek parmak soktum orta parmak sonuna kadar ama kanama da olmadı ağrı da bozuldum mu

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Normalde parmak sokunca kızlık zarı bozulur ama Bayanların yüzde on kadarında rastlanan esnek kızlık zarına sahipseniz O yüzden bozulmamış olabilir veya daha önce sürtünme benzeri bir cinsel temasta bulundu duysanız Farkına varmadan çentikli kızlık zarı haline gelerek daha sonra adet deliğiniz genişlemiş olabilir

Ben parmakla denedim kan 🩸 gelmedi, vibratör denedim yine kan gelmedi. Bunun anlamı nedir zarsız mı geldim dünya ya)
    ayrıca bekaret kanı hiç umrumda değil, namus onur beyindedir 🧠 buna inanıyorum. Sadece küçük yaşta ve savunmasız bir çocukken, istismara mı uğradım bunu merak ediyorum kesik kesik hatırlıyorum ama netleşmedi bende

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Esnek kızlık zarı olabilir veya önceden bozulmuş olabilir

Parmak.ile.bozulumu.kizlikzarı

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Evet bozulabilir

Kızlık zarı na biraz cık parmak girerse parmak ucu bozulabilir mi?

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
    Auto-Saved
    Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
    x
    Hazırlanıyor...
    X