Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir mi ?

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir mi ?

Adet gecikmesi 3 hafta oldu olmadı ama arkadasım bakıre daha olup olmadıgını bılmıyoruz sadece suphe var regl olmadı.
    ​​​​​​Sımdı hıcbısey olmadı ılıskıye fılan gırmedık sadece yakınlasma oldu ama sperm degmedı bıle elıne bırakın o vajınaya yakınlasmayı. kızlık zarı bozulmadan bakire iken gebe kalabilir mi , gebe ise bozdurmadan kürtaj olur mu ?

Kız arkadaşım ile bir ilişkim oldu vajina içerisine boşalma olmadı tereddudumuz var hamilelik olayında sadece yüzeysel bir ilişki kızlık zarı sağlam herhangi bir problem yok

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Bakire bayanlarda sürtünme yolu ile cinsel yakınlaşmalar da vajina giriş bölgesine spermi boşaltıldığı zaman gebelik ihtimali ortaya çıkabiliyor dikkat etmek gerekir

Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir mi gerçekten çok merak ediyorum çünkü sürtünme şeklinde bir cinsel temas yaşadım adet günüm 1 hafta geçti hala adet belirtileri yok acaba gebe miyim diye düşünüyorum

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir mi gerçekten çok merak ediyorum çünkü sürtünme şeklinde bir cinsel temas yaşadım adet günüm 1 hafta geçti hala adet belirtileri yok acaba gebe miyim diye düşünüyorum
      Kızlık zarı dikimi yorumların da çok okudum gerçekten Kızlık zarı bozulmadan hamile kalan çok kız var

Yorum yap

Gerçekten çok ilginç bir durum bu hatta hıristiyan dininin hikayesini bile hanım satmıyor değil erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile birlikte oluyorduk bakire olduğu için kesinlikle vajina içine giriş olmadı ilişkimizin 6 ayında adet gecikmesi oldu tabii ki ben gebe olduğumu hiç düşünmüyordum O yüzden rahattım ama adet gecikmesi 2 hafta olunca şüphe etmeye başladın Bakırköy'de yaşadığım için her gün önünden geçtiğim ana cadde üzerinde Dr Turgay Karakaya vardı cesaretimi toplayıp muayenehanesine gittim durumu anlattım tamam ultrasonla bakalım dedi aman hocam bakireyim alttan muayene istemiyorum lütfen falan dedim tabii ki hiç merak etme sadece ultrasonuna bakacağım dedi neyse ultrasonda bakınca 5 haftalık hamilesin dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen böyle bir şey nasıl olabilir hocam ben hala bakireyim falan dedim ama kızlık zarına dokunmadan bir muayene edelim seni dedi neyse muayene etti evet hala bakire etsin hiçbir problem yok Kızlık zarında dedi ee hocam Ne yapacağız şimdi ben üniversitede okuyorum öğrenciyim kürtaj dışında bir çare yok ama bu kızlık zarını da açmadan yapılmaz dedi ben bu durumda Kızlık zarı bozulmadan hamile kalmış oldum neyse Turgay hoca kızlık zarından küçük bir kısmı geçici olarak açtı kürtaj yaptı sonra tekrar kızlık zarı dikimi yaparak kapattı bu olay olduktan sonra ben hala bakireyim yani kürtajı mı yaptırdın kızlık zarını diktirdim ve yoluma bu şekilde devam ediyorum aman kızlar çok dikkat edin spermin kızlık zarını geçebiliyor kendi kendine içeri girmesi şart değil.

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Gerçekten çok ilginç bir durum bu hatta hıristiyan dininin hikayesini bile hanım satmıyor değil erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile birlikte oluyorduk bakire olduğu için kesinlikle vajina içine giriş olmadı ilişkimizin 6 ayında adet gecikmesi oldu tabii ki ben gebe olduğumu hiç düşünmüyordum O yüzden rahattım ama adet gecikmesi 2 hafta olunca şüphe etmeye başladın Bakırköy'de yaşadığım için her gün önünden geçtiğim ana cadde üzerinde Dr Turgay Karakaya vardı cesaretimi toplayıp muayenehanesine gittim durumu anlattım tamam ultrasonla bakalım dedi aman hocam bakireyim alttan muayene istemiyorum lütfen falan dedim tabii ki hiç merak etme sadece ultrasonuna bakacağım dedi neyse ultrasonda bakınca 5 haftalık hamilesin dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen böyle bir şey nasıl olabilir hocam ben hala bakireyim falan dedim ama kızlık zarına dokunmadan bir muayene edelim seni dedi neyse muayene etti evet hala bakire etsin hiçbir problem yok Kızlık zarında dedi ee hocam Ne yapacağız şimdi ben üniversitede okuyorum öğrenciyim kürtaj dışında bir çare yok ama bu kızlık zarını da açmadan yapılmaz dedi ben bu durumda Kızlık zarı bozulmadan hamile kalmış oldum neyse Turgay hoca kızlık zarından küçük bir kısmı geçici olarak açtı kürtaj yaptı sonra tekrar kızlık zarı dikimi yaparak kapattı bu olay olduktan sonra ben hala bakireyim yani kürtajı mı yaptırdın kızlık zarını diktirdim ve yoluma bu şekilde devam ediyorum aman kızlar çok dikkat edin spermin kızlık zarını geçebiliyor kendi kendine içeri girmesi şart değil.
          Canım çok geçmiş olsun ilginç bir şey yaşamışsın gerçekten ben de sürtünme yoluyla daha önce hamilelik yaşamıştım yani olabiliyor kesinlikle öyle olmaz böyle olmaz dememek lazım adet gecikmesi olunca mutlaka en azından idrarda gebelik testi falan yapmak lazım aynı şekilde ben de bakireydim gebe kaldım ama zaten evlenmek üzereydik o yüzden çocuğu aldırmadık

Yorum yap

Kızlık zarı vajinanın açıklığını kısmen kaplayan ince bir zardır. Vajinal açıklıkta bulunur ve ana işlevi vajinayı fetal gelişim aşamasında korumaktır. Birçok insan kızlık zarının bekaretin bir işareti olduğuna ve sadece cinsel ilişki yoluyla kırıldığına inanır. Ancak, bu her zaman böyle değildir.

Kızlık zarını kırmadan hamile kalmak mümkündür. Kızlık zarı, fiziksel egzersiz, tampon kullanımı veya parmakların veya nesnelerin vajinaya sokulması gibi çeşitli aktiviteler nedeniyle yırtılabilir veya gerilebilir. Kızlık zarının gerilmesine veya yırtılmasına neden olabilecek tek aktivite cinsel ilişki değildir.

Kızlık zarının temel işlevi vajinayı bakteri ve diğer mikroorganizmalar gibi yabancı maddelerden korumaktır. Spermin yumurtaya ulaşması ve döllemesi için rahim ağzı, rahim ve fallop tüplerinden geçmesi gerektiğinden hamilelikte rol oynamaz.

Bir kişinin kızlık zarını kırmadan hamile kalmasının birkaç yolu vardır. Bir yol, spermin rahim ağzından doğrudan rahim içine sokulduğu suni tohumlamadır. Bu, tıbbi bir prosedürle veya evde bir şırınga kullanılarak yapılabilir.

Diğer bir yol ise tüp bebek (IVF) gibi doğurganlık tedavilerinin kullanılmasıdır. Tüp bebekte yumurtalar kadının yumurtalıklarından alınır ve laboratuvar ortamında sperm ile döllenir. Döllenmiş yumurtalar daha sonra kadının rahmine geri aktarılır ve burada implante edilebilir ve hamileliğe dönüşebilirler.

Vajinaya nüfuz etmeyi içermeyen cinsel aktivite yoluyla hamile kalmak da mümkündür. Örneğin, bir erkek vajinanın girişine yakın bir yerde boşalabilir ve sperm hala rahim ağzından uterusa doğru ilerleyebilir. Bu "boşalma öncesi" olarak bilinir ve canlı sperm içerebilir.

Sonuç olarak kızlık zarını kırmadan hamile kalmak mümkündür. Kızlık zarı vajinal açıklığı örten ve vajinayı korumaya yarayan bir zardır ancak hamilelikte rol oynamaz. Hamilelik, suni tohumlama, doğurganlık tedavileri veya vajinaya girmeyi içermeyen cinsel aktivite yoluyla gerçekleşebilir.​

Yorum yap

Ben de kızlık Zarı bozulmadan hamile kaldığımı düşünmüştüm çünkü giriş falan olmadı ama doktora gittiğim zaman kızlık zarım bozulmuş zaten falan dedi anlayamadım durumu bana açıklama yapabilir misiniz?

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
              Auto-Saved
              Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
              x
              Hazırlanıyor...
              X