Ben 6 haftalk hamileydim kurtaj oldum geldigimde doktorumuz bakireliğime baktı duruyo dedi en kucuk aleti takcam onu korucam dedi korududa allah razı olsun kurtaj islemk bittikten sonra doktorumuz bana ona bisey olmadi halka seklinde o esnek duruyo ama kanayadablir kanamayadablir garanti veremem dedi ben gecen hfta bi ilişki yaşadm penis sert bi sekilde girdi ve ben direk ayga kalktm baktm sonrasnda kanamam basladı kanamam oldu hatta cok kanadı sonrasnda agrm kanamam devam etti suan 1 bucuk gün oldu kanamam hafif ledi agrmda hafif suan ama bakireligimmiydi o deglmiydi diye sormak istiyodum bilenlere
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kürtajla kızlık zarı bozulur mu ?
Collapse
X
-
Ben size bişey danisicaktim benim bir arkadasim var kürtaj olmak istiyor bu ay adet oldu ama supheleniyormus akıntısı çok geliyormuş idrarı birde bununla ilgisi var mıdır 3 ay önce oldu kürtaj ama yine olmak istiyor olabilir demi ?- Alıntı
- Yorum yap
-
bekar bi kız 70 güne yaklaştı adet olmadı ilişki falan yok neyden kaynaklaniyo olabilir ?
özel bölge epilaayon sıkıntı yaparmi ilerde çocuk olma gibi bi durum vea bu gecikme ondan kaynaklanıyor olabilirmi ?- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Ben 3 haftalık hamileyim 4 cü haftama giricem ve şuan kanamam var bel ağrısı ve karin ağrısı var bisey olurmu- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Kürtajdan sonra kontrole gelmedim doktorum gelmeme gerek olmadığını söyledi fakat 1 ay geçmesine rağmen hala regl olmadım bu normal mi kürtajın başarısız olma şansı var mı kontrole gelmeme gerek var mı ?- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
-
Kızlık zarı ile ilgili bn birsey yasadım ama bu ilişki boyutunda birsey deil . Sonrasında şişlide bir doktora gttim yırtık oldugunu söyledi operasyon yaptı
Sonrasında muane gttım tutmadgını söyledi tekrr onarım yaptı
Üstünden 23 gün geçti iki kez elime ip geldi buda olmadı diye düşünüyorumm henüz muaneye gdemedim
İstanbullu değilim ve gelip gtmem cok sıkıntı oluyor ne tavsiye dersiniz. Son olarak Dr. Turgay beye diktirmek dusunuyorum en iyisi oymuş ?- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Kürtaj yaptırmak istiyoruz istenmeyen gebelik ama kız arkadaşım 17 yasında resit deyil ve yasa dışı bi yol bulmamız gerek lütfen yardımcı olurmusunuz- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
ben 19 yaşındayım 2 haftalik hamileyim ama anne olmaya hazır değilim gebeligimi bitirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz bu konuda- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Merhaba Ben 19 yaşındayım Erkek arkadaşımla sürtünme şeklinde iç çamaşırı olmadan cinsel temasta bulundum daha sonra adet gecikmesi olması üzerine İdrarla gebelik testi yaptım ve Çift çizgi olarak çıktı Yani bir gebelik var bulunduğum ilçede kadın doğum uzmanına Muayene oldum bakireliğin devam ettiğini söyledi Yani Kızlık zarı bozulmadan hamile kalmışım bu durumda kızlık zarımı hiç bozmadan kürtaj yaptırabilir miyim- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Merhaba Ben 19 yaşındayım Erkek arkadaşımla sürtünme şeklinde iç çamaşırı olmadan cinsel temasta bulundum daha sonra adet gecikmesi olması üzerine İdrarla gebelik testi yaptım ve Çift çizgi olarak çıktı Yani bir gebelik var bulunduğum ilçede kadın doğum uzmanına Muayene oldum bakireliğin devam ettiğini söyledi Yani Kızlık zarı bozulmadan hamile kalmışım bu durumda kızlık zarımı hiç bozmadan kürtaj yaptırabilir miyim- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
Latest Topics
Collapse
-
MisafirGenital estetik: Nedir, ne işe yarar?
Genital estetik, kadın ve erkeklerin genital bölgelerinin görünümünü ve işlevini iyileştirmek...08-31-2023, 06:45 PM
Yorum yap