Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Vajina enfeksiyonlarında tedavi

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Vajina enfeksiyonlarında tedavi

Özellikle ilk cinsel deneyimden sonra ve aktif cinsel yaşantısı olanlarda, sık partner değiştirenlerde sık görülen vajinal enfeksiyonlar hakkında paylaşım ve tartışmalarınızı buraya yazabilirsiniz.

benim tam bitmek bilmeyen enfeksiyon var doktara gidiyorum ilaç fitil vs kullanıyom geçiyor sonra tekrarlıyor cinselik hayatım alt üst oldu eşimle başka birşey çıkmıyor enfeksiyon ne yapmam lazım .
    ​​​​​​Kötü koku ilişki sırası ve akinti fazlalığı var.

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Vajinal enfeksiyonlar Detaylı bir jinekolojik muayeneden sonra gerekli tedavi ile mutlaka iyileşir

Merhaba benim vajinamda ara ara gri renkte köpüren bir akıntı oluyor kaşar peyniri gibi bir koku çıkıyor doğal yöntemlerle bitkilerle falan çözmeye çalıştım ama olmadı tahmin ediyorum bir vajina enfeksiyonu geçiriyorum bu konuda bana ilaç tavsiye edebilir misiniz

Yorum yap

Misafir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Merhaba benim vajinamda ara ara gri renkte köpüren bir akıntı oluyor kaşar peyniri gibi bir koku çıkıyor doğal yöntemlerle bitkilerle falan çözmeye çalıştım ama olmadı tahmin ediyorum bir vajina enfeksiyonu geçiriyorum bu konuda bana ilaç tavsiye edebilir misiniz
      Bana halam vajina enfeksiyonu için sarımsaklı su tavsiye etmişti onu günde 3 defa sür o şekilde yat falan demişti üzerine bir de pet kapat falan demişti aynısını yaptın ama bu sefer leş gibi kokmaya başladı dayanılacak gibi değil eşim artık başka bir odada yatmaya başladı yani kulaktan dolma bilgilerle kesinlikle hareket etmeyin gidin adam gibi bir jinekoloğa muayene olun.

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bana halam vajina enfeksiyonu için sarımsaklı su tavsiye etmişti onu günde 3 defa sür o şekilde yat falan demişti üzerine bir de pet kapat falan demişti aynısını yaptın ama bu sefer leş gibi kokmaya başladı dayanılacak gibi değil eşim artık başka bir odada yatmaya başladı yani kulaktan dolma bilgilerle kesinlikle hareket etmeyin gidin adam gibi bir jinekoloğa muayene olun.
        Vajina enfeksiyonunun tedavilerinde ilaç dışında bir çözüm olacağı bana mantıksız geliyor zaten doğal yöntemlerle uğraşmaktansa adam gibi muayene olup ilaç almak lazım

Yorum yap

kadınlarda vajina enfeksiyonlarının başından gardnarella bakterisi geliyor Onun tedavisi için de mutlaka antibiyogram kültür yapılması lazım Yani kafanıza göre herhangi bir ilacı alıp kullanırsanız bu seferde mantar olursunuz mantar biter tekrar bakteriyel enfeksiyon ortaya çıkar akıntılar korkuttular bitmez.

Yorum yap

vajina enfeksiyonu Ben de çok sıkılıyor kötü koku ve yeşil akıntı oluyor bazen bunlar kendi kendine geçip kendi kendine tekrar devam ediyor Ne yapmam lazım acaba vajina enfeksiyonu tedavisinde kesin bir çözüm bulabilir miyim?

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              vajina enfeksiyonu Ben de çok sıkılıyor kötü koku ve yeşil akıntı oluyor bazen bunlar kendi kendine geçip kendi kendine tekrar devam ediyor Ne yapmam lazım acaba vajina enfeksiyonu tedavisinde kesin bir çözüm bulabilir miyim?
              Bende akıntı olmuyor ama kaşıntı çok oluyor acaba vajina enfelsiyonlarında tedavi olarak bana hangisi uygulanabilir ?

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
              Auto-Saved
              Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
              x
              Hazırlanıyor...
              X