Özellikle ilk cinsel deneyimden sonra ve aktif cinsel yaşantısı olanlarda, sık partner değiştirenlerde sık görülen vajinal enfeksiyonlar hakkında paylaşım ve tartışmalarınızı buraya yazabilirsiniz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Vajina enfeksiyonlarında tedavi
Collapse
X
-
Misafir
benim tam bitmek bilmeyen enfeksiyon var doktara gidiyorum ilaç fitil vs kullanıyom geçiyor sonra tekrarlıyor cinselik hayatım alt üst oldu eşimle başka birşey çıkmıyor enfeksiyon ne yapmam lazım .
Kötü koku ilişki sırası ve akinti fazlalığı var.
- Alıntı
- Yorum yap
-
Misafir
Merhaba benim vajinamda ara ara gri renkte köpüren bir akıntı oluyor kaşar peyniri gibi bir koku çıkıyor doğal yöntemlerle bitkilerle falan çözmeye çalıştım ama olmadı tahmin ediyorum bir vajina enfeksiyonu geçiriyorum bu konuda bana ilaç tavsiye edebilir misiniz
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Anonim Yorumcu
Misafir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba benim vajinamda ara ara gri renkte köpüren bir akıntı oluyor kaşar peyniri gibi bir koku çıkıyor doğal yöntemlerle bitkilerle falan çözmeye çalıştım ama olmadı tahmin ediyorum bir vajina enfeksiyonu geçiriyorum bu konuda bana ilaç tavsiye edebilir misiniz
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Guest
Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bana halam vajina enfeksiyonu için sarımsaklı su tavsiye etmişti onu günde 3 defa sür o şekilde yat falan demişti üzerine bir de pet kapat falan demişti aynısını yaptın ama bu sefer leş gibi kokmaya başladı dayanılacak gibi değil eşim artık başka bir odada yatmaya başladı yani kulaktan dolma bilgilerle kesinlikle hareket etmeyin gidin adam gibi bir jinekoloğa muayene olun.
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Anonim Yorumcu
kadınlarda vajina enfeksiyonlarının başından gardnarella bakterisi geliyor Onun tedavisi için de mutlaka antibiyogram kültür yapılması lazım Yani kafanıza göre herhangi bir ilacı alıp kullanırsanız bu seferde mantar olursunuz mantar biter tekrar bakteriyel enfeksiyon ortaya çıkar akıntılar korkuttular bitmez.
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
Latest Topics
Collapse
-
MisafirOtizm Spektrum Bozukluğu (ASD), sosyal etkileşimi, iletişimi ve davranışı etkileyen nörogelişimsel bir durumdur. Otizmin kesin nedenleri hala...
-
Kanal: Çocuk Psikiyatrisi
Dün, 02:33 PM -
-
Son yazan Beşiktaş Vajina DaraltmaEn düşük 10.000 TL vajina daraltma fiyatı söylenen istanbul Beşiktaş vajina daraltma ameliyatı için yıllardır araştırma yapıyorsunuz. Bir türlü...02-04-2023, 02:05 PM
-
Son yazan Beşiktaş Kızlık Dikimi10.000 TL civarı olan istanbul Beşiktaş kızlık zarı dikimi ameliyatı ile ilgili uzun zamandır düşünüyordunuz ama bir türlü fırsat bulup gidip...02-02-2023, 07:19 PM
-
MisafirSon yıllarda Özbekistan'dan önemli sayıda kadın ev işçisi olarak iş aramak için Türkiye'ye seyahat ediyor. Bu kadınlar öncelikle kırsal bölgelerden...02-01-2023, 10:10 PM
-
MisafirKadınlarda Orgazm Olamama (Anorgazmi): Nedenleri, Belirtileri ve Tedavi Seçenekleri
Kadın orgazm bozukluğu olarak da bilinen anorgazmi,...02-01-2023, 06:48 PM -
MisafirGenital küçültme ameliyatı olarak da bilinen genital daraltma ameliyatı, tipik olarak erkeklerde dış genital organın boyutunu küçülten bir...
-
Kanal: Üroloji Bevliye
02-01-2023, 06:46 PM -
-
Son yazan Beşiktaş Kürtaj Fiyatlarıİstanbul Beşiktaş kürtaj fiyatlarını Şöyle Bir Bakayım Acaba hamile miyim? Çift çizgi çıktı ultrasonuna baktırmam lazım kaç haftalıktır?...02-01-2023, 05:46 PM
-
MisafirBurun kanaması olarak da bilinen burun kanaması, her yaştan insanı etkileyen yaygın bir sorundur. Burundaki kan damarları kırıldığında ve kanadığında...
-
Kanal: İç Hastalıkları Dahiliye
02-01-2023, 02:05 PM -
-
MisafirRetina Yırtığı: Semptomlar, Tanı ve Tedavi
Retina yırtıkları, gözün arkasındaki ışığa duyarlı bir hücre tabakası olan retina...-
Kanal: Göz Hastalıkları Oftalmoloji
01-31-2023, 12:08 PM -
-
MisafirEvcil hayvan veterinerlik hizmetleri, başta köpekler ve kediler gibi evcil hayvanlar olmak üzere hayvanlara tıbbi bakım ve tedavi sağlar. Bu hizmetler,...
-
Kanal: Veteriner Hizmetleri
01-30-2023, 05:44 PM -
Yorum yap