Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Labioplasti ameliyatı fiyatları ( genital dudak küçültme )

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Labioplasti ameliyatı fiyatları ( genital dudak küçültme )

Labioplasti yani genital dudakların küçültülmesi ameliyatı jinekolojide çok sık uygulanan bir ameliyattır. Çünkü birçok kadında hatta genç kızda doğuştan dudak sarkması, yani labiumların bilinenden daha büyük olması durumu mevcuttur. Her kadın anatomi atlası gibi mükemmel bir genital görünüme sahip olmak ister, özelliklede evlenmemiş genç kadınlarda veya bakire bayanlarda dudak sarkması erkekler tarafıca cinsel deneyimin bir sonucu olarak yorumlanınca iş iyice çığırından çıkar ve kadın hastalıkları uzmanlarının kapıları çalınır.

Labioplasti ameliyatı nasıl yapılır ?
    Lokal anestezi ile yani sadece labiumların uyuşturulması ile gerçekleştirilen ameliyat yaklaşık 30 dakika sürer. Küçük cerrahi müdahaleler grubundaki operasyonda genital dudaklardaki fazlalıklar önceden çizilir ve işlem esnasında V şeklinde kesilerek kanatlar gizli dikiş süper ince iplikle dikilir. Ameliyattan sonra yaklaşık 1 ay içince dikişler kendiliğinden eriyerek yok olur ve dikiş izleri spontan olarak silinir.

Labioplasti ameliyatı fiyatları İstanbul'da ne kadardır ?
    Genellikle bu tip özellikli genital estetik ameliyatlar İstanbul gibi büyük şehirlerde yapılır. Zaten herkes labioplasti için İstanbul'u tercih ettiği için İstanbul'da çalışan jinekologların bu konudaki tecrübeleride doğal olarak çok fazladır. İstanbul'da labioplasti fiyatları yaklaşık 4000 TL civarıdır.

Labioplasti sonrası iyileşme dönemi :
    Genital duduak ufaltma ameliyatı yarım saat gibi kısa sürer ve sonrasında iş yaşantınıza devam etmenizde bir sakınca yoktur. Ameliyat yarasının bakımı için size bir antiseptik solüsyon , ayrıca ağızdan hap şeklinde antibiotik verilir. Bölge doğal yapısı gereği ıslak olacağı için dikişleri kuru tutmaya gerek yoktur. Zaten herşey ona göre ayarlanmıştır. Ayrıca labioplasti sonrası ilk günler ameliyat bölgesine buz koymak yaygın uygulanmasına rağmen sakıncalıdır, yara iyileşmesini geciktirir. Yaklaşık 1 ay sonra cinsel ilişkiye girilebilecek duruma gelir.

mrb merak ettigim tek sey dudak küçültme ameliyatının fiyatı ve kızlık zarına zararı var mıdır ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Labioplasti ameliyatı fiyatları 4 bin 500 liradır kredi kartı ile tek çekim yapılabiliyor nakit öderseniz 4000 liradır labiumlar yani genitali küçük dudaklar kızlık zarının dışındadır Dolayısıyla bu ameliyatı yaptırmanız bekaret durumunuza zarar vermez kızlık zarı daha içeridedir.

labioplasti ameliyatı sonrası birkaç yol sonra dudaklar yeniden büyür mü ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Hayır büyümez merak etmeyin

Benim vajina yaprakları çok büyük eşimle ilişkiye giremiyorum kucultmenin imkanı yokmu bu ameliyatla ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Labioplasti ameliyatı sayesinde genital Dudaklarınız istediğiniz boyutta indirilir orjinal hale getirilir ameliyat 45 dakika sürer lokal anestezi uygulanır sonrasında yürüyüp gidebilirsiniz labioplasti fiyatları yaklaşık olarak 4500 liradır

merhaba iyi günler nişanlımın vajinasında çok fazla saçak et var bunlar cinsel ilişkiye girdiğimizde partnerime acı veriyor ve kayganlaşmasını önlüyor acaba bunları aldırma,kesme gibi bi durumumuz olabilirmi ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Evet labioplasti ameliyatı ile saçaklar tamamen düzenleniyor orijinal genital dudak görünümünü alıyor

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Ben yaptırdım sekizbinliraya oda pandemiden ötürü fiyat düşüktü ve normalde oniki binlira imiş

aynı anda dış dudak iç dudak ve vajina daraltma yapılabilirmi ? birde yağ dolgusu mümkünmü ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Yağ dolgusu ve genital beyazlatma müdahaleleri orta vadede kanserojen yan etkilerine sahip olduğu için uygulanması sakıncalıdır ama genital dudaklarla ilgili cerrahi ameliyatlar yapılabilir Ayrıca vajina daraltma da beraberinde aynı anda yapılabilir

labioplasti ve vajina daraltma kombine ameliyat için randevu alip geldigimizde o gun yapiliyormu hersey yoksa yatiriyorlarmı hastalarini birda kocaeliden gelicem cunki gelebilirsem bilen var mı ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Kombine genital ameliyatlar ve diğer ameliyatlar geldiğinizde görüşme muayene ve ameliyat aynı seansta yapılır Bunların hepsi bir saat kadar sürer sonrasında yürüyüp gidebilirsiniz aynı gün iş hayatına devam edebilirsiniz

Merhaba iyi günler sizlerden labioplasti fiyat bilgisi alabilir miyim ve ameliyat kriterleri nelerdir her durumda operasyon gerçekleştirebiliyor muyuz? Yoksa muayeneye gitmem gerekiyor mu?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Labioplasti ameliyatı fiyatları güncel olarak 4500 liradır her durumda yapılabilir adet öncesi adet sonrası Hatta Adetliyken bile bu ameliyat yapılabiliyor hiç fark etmiyor kişiden kişiye ameliyatın yapılıp yapılamayacağı fark etmiyor geldiğinizde görüşme muayene ve ameliyat aynı seansta yapılıyor Bunların hepsi bir saat kadar sürüyor sonrasında yürüyüp Bir de biliyorsunuz

merhaba.ic dudak sarkmalarinin doğum olayına herhangi bir etkisi varmıdır? Daha ağrılı yada daha zor olması gibi?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Genital dudakların büyük olması veya sarkması doğum eylemini etkilemez herhangi bir ilave Ağrı veya olumsuzluk yaratmaz

labioplasti ameliyatı için fiyat öğrenebilir miyim ve öğrenciyim ödemede kolaylık sağlanabilir mi acaba ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Labioplasti fiyatları 2021 senesi için 4500 liradır öğrencilere özel indirim yapılır

labioplasti ameliyatı yapıldıktan sonra hanımlarda cinsel istek azalıyormuş yada yok oluyormuş çünkü zevk alma noktası labio denilen noktalarda olurmuş doğruluk derecesi nedir bilgi alabilirmhyimm ?
    ​​​​​​iyileşip yatma sürem olacakmı yoksa normal işlerime devam edebilirmiyim oturarak işlerimi sürdürrebilirmiyim ?
    ​​​​​​Birde idrar kaçırma ameliyatı olmam gerekiyor onun iyileşme sürecini öğrenebilirmiyim ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Genital estetik ameliyatlarda cerrahi ameliyat ile yapılan vakalarda hiç bir problem olmaz ama lazerle yakılarak yapılan ameliyatlarda yanıklara bağlı olarak his kaybı meydana gelir bu konuda iyi doktorlar bütün ameliyatları cerrahi ameliyat şeklinde yapıyor.
      Aynı gün bile çalışmaya devam..
      İdrar torbası üroloji branşına giriyor

Benim cinsel organımla ilgili kafamda soru işaretleri var sorun olabileceğini kendimce düşündüm.
    ​​​​​​Vajinamın iç dudak kısmını beğenmiyorum yani bana öyle geliyor sanırım normal de böyle mi olması gerekir.... Bide vajinamın girişinde iç kısımda bi et parçası gibi birşey var iliskiye girdiğimde özellikle de sert bi ilişki olduğunda şişme yapabiliyor bu normal mi?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Genital dudak sarkmaları ve şekil bozuklukları birçok bayanda olmasına karşılık normal değildir labioplasti ameliyatı ile düzeltilebilir

iyi gunler 27 Aralik cuma gunu bir plastik cerrah doktoruna ameliyat oldum 4 ameliyet birden oldum polip mesane dogum yaram acıktı orayı topladı kucuk dudakları kesti istediğim gibi olmadı dudaklar uclarını kesti gerisi katlı kaldı.
    ​​​​​​size sormak istediğim ben bu acıları cektim cekiyorum plastik cerrahtan istediğim sonucu alamadim lütfen sizden yardım istiyorum bundan sonra düzelttirmek için hangi kadın doğum uzmanına gideyim kararsız kaldım ne yapıyım.
    ​​​​​​istediğim sonucu alamadım yine katlı kaldı daha fazla bakteri oluşturur yazı daha kõtū oluyor yara oluyor acıyor ben tamamen kurtulmak istiyorum doktormu deyiştirmek istiyorum. Plastik cerraha asla gitmem artık.
    ​​​​​​kapalı bir bayanım genital bölgem çok kötū gorunuyordu muayna olmaktan cekiniyorum artık.

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Genital dudak ameliyatları ve diğer genital organ ameliyatları en iyi şekilde jinekologlar yani kadın doğum uzmanları tarafından yapılır bu konuda size Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya tavsiye edebilirim kendisi hakkında binlerce olumlu yorum bulabilirsiniz

Lazer ile vajina estetiği (daralt ma) hakkinda bilgi alacak tim

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Vajina daraltma ameliyatları en iyi sonuç almak ve kalıcı olması açısından cerrahi ameliyat şeklinde yapılmalıdır lazerle yapılan yerler mutlaka bulursunuz ama yanık izleri kalır renk kararması ortaya çıkar ve birkaç ay sonra tekrar boşuna da genişleme olur vajina daraltma yorumlarını Okuduğunuz zaman bu konuda ameliyat olmuş lazerle vajina daraltma yaptırmış bir çok mağdur hasta ile karşılaşacaksınız

Ben kilo kaybından dolayı sarkma oluştu bu labioplasti denen şey bu değilmi ?
    ​​​​​​önce ve sonra olarak resim görme şansım varmı ?
    ​​​​​​Birde ben 6 hafta önce karın germe ameliyatı oldum bi sorun olmaz değilmi beni rahatsız eden bi durum yok gayet iyiyim ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Evet bahsettiğiniz durum Labioplasti ameliyatı ile düzeltilebilir orjinal hale getirilebilir labioplasti ameliyatlarında öncesi ve sonrası resim çekmek yasalara aykırıdır Dolayısıyla internette gördüğünüz resimler veya doktorların size gösterdiği öncesi sonrası resimler yurtdışında çekilmiş gerçekle alakası olmayan resimlerdir inanmayınız
Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
Auto-Saved
Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
x
Hazırlanıyor...
X