Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kızlık zarı bozulması nasıl olur ?

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Kızlık zarı bozulması nasıl olur ?

Bekaretin yada kızlık zarının bozulduğu nasıl anlaşılır ? Hiç bir doktora muayene olmadan bekaretimin bozulup bozulmadığımı kendi imkanlarımla nasıl anlarım. Yada bir ayna kullanarak, cep telefonu kamerası ile kızlık zarımın yırtıldığını anlayabilir miyim ? Kızlık zarı görüntülerinde bozulmuş kızlık zarı resmi ile bakire kızlık zarı arasında ne fark vardır ? Esnek kızlık zarı ile ilişkiye girdiğim evlenince ortaya çıkar mı ? Dikilmiş kızlık zarı belli olur mu ?

Kızlık zarı temel olarak fiziki bir oluşumdur, dolayısı ile fiziki travmalarla yırtılarak bozulabilir. Onun ortada ne işi var derseniz kesin yanıt vermek zor ama anüsten gelecek mikropları durduruyor olmak önemli bir görev olarak karşımıza çıkar. Kızlık zarı bozulma sebepleri listesi çok kısıtlıdır. En sık sebep tam birleşmeli veya kısmi birleşmeli cinsel ilişkidir. Onu sürtünme şeklinde ön sevişmeler izler. Daha seyrek sebepler ise parmak ile kızlık zarı bozulması, bisikletten düşme, denize bacaklar açık çivileme atlamak , eyersiz ata binmek, abartılı ağda yapmak olarak sayılabilir.

Kızlık zarı bozulma belirtileri :
    Kızlık zarı bozulduğu zaman %90 ihtimalle az veya çok bir kızlık zarı kanaması oraya çıkar. Vajinal salgılarla karıştığı için açık kırmızı renkte bir kanama olabilir. Miktarı ise bir damla ile günlerce süren kanama arasında bir yerlerde olabilir. Bu konuda kesinlik olmaz. Cinsel ilişkiye giripte kan gelmez ise yinede kızlık zarı bozulmuş olarak kabul edilir. Kan gelmemesinin sebebi; gözle görünmeyecek kadar az kanama veya adet deliğinin aşırı büyük olmasına bağlı genişleme olabilir.

Kızlık zarının bozulduğu nasıl anlaşılır ?
    Kızlık zarı kanamasının gözle görülmesi bekaretin büyük ihtimalle bozulduğu anlamına gelir. Kızlık zarının az yırtılması, çentik şeklinde hasar görmesi zamanla iyileşme ihtimalini ortaya çıkartmaz. Kızlık zarı kendi kendine iyileşen bir oluşum değildir. Mesela 1 kez cinsel ilişkiye girdiniz ama 10 sene girmediniz, su süreçte yeniden bakire olmazsınız.

Kızlık zarı hakkında önce bilgi almak istiyorum. Ben daha önce hiç ilişkiye girmedim sürtünme yoluyla birkac defa oldu ama öyle birşey yapmadım size şunu sormak istiyorum ben kızlık zarıma baktığımda geniş yuvarlak ve vajinamın dilinin orda hafif bi cizgi var.
    ​​​​​​Kanama olmadı birşey de olmadı ama o cizik dilimin orda olduğu için acaba bozuldu mu diye süpheye düşüyorum yardımcı olur musunuz?
    ​​​​​​Öyle yarık falan degil acaba açıp bakarken zedelemiş olabilirmiyim ?

Yorum yap

Ben sevgilimle arkadan yaptım lavaboya gittim büyük abdestimi yaptım 1 damla kan geldi kızgılım bozulmuş mu oluyor ?

Yorum yap

merhabalar kusura bakmayin nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama adetimin 5. Günundeyim son gün genelde kanama olmuyo kolay kolay ancak dün akşam sevgilimin yanindaydim ve yakinlasma oldu yani sürtünme derecesinde eve gekdigimde camasrmda vs.kan ya da vucudumda acı yoktu ancak Özür dileyerek söylüyorum vajinami lavabodan cikarken kan geldi ve cok korkuyorum sizce kızlık zarim yirtilmis olabilir mi yoksa adetimden dolayı kanama gelmiş olabilir mi nasıl anlayabilirim ?

Yorum yap

Ben 8 yillik evliyim
          ​​​​​​Ilk kez esimle birlikte oldugum halde herhangi bir kanama.gelmedi
          Aradan cok zaman gecti.ama.bizim evliligimizde sorunlar hala devam ediyo kızlık zarı muayenesinde sebebi ortaya çıkar mı acaba ?

Yorum yap

ben biriyle seviştim vajinasini pantolonun dışından oynadım ve 2 3 saat sonra lavobaya gittiğinde kan geldigini görmüş resimleride var bilen varsa fotoları atsam belli olurmu renginden yani bozuldugu

Yorum yap

Ben daha önce hic kimseyle birlikte olmadım bir 3 gün önce nişanlımla böyle bir şey söz konusu oldu fazla ileri gittik ve ben icimde hissettim kendimi çok kasıp sıktığım için önce birşey anlamadım sonra lavaboya gittim idrarımı yaptıktan sonra kendimi temizlerken elime pembemsi bir sıvı geldi yani sulandirilmis kan gibi sadece bir iki kere temas oldu ve ben hala çok acı çekiyorum nişanlım olmadı diyor ama bana göre oldu bunun ilerde gerçek ilişkimizde yanlis anlaşılmasına sebeb olacağını düşünüyorum bu konuda bir jinekologla görüşmek istiyorum fiyat ne isterler kızlık zarı muayenesine ?

Yorum yap

ben kızlık zarı dikimi amelıyatı evlenırken olucam ama kızlık zarı muanysıne gelsem erkek arkdsmla kız olduma daır muane olsam doktor bakiredir dermi parasını versem ?

Yorum yap

benim bi arkadasim var nisanlisiyla birlikte olmuslar ilk olmalari ve kanamasi olmamış bu neyden olabilir veya da muayene oldugunda ailevi bireylere bilgi verilir mi resit 20 yaşinda.
                  ​​​​​​istemezse kesinlikle bilgi verilmez degilmi aileye bu hangi doktor olursa olsun bir de sisteme işler mi ?
                  ​​​​​​ne zaman birlikye olduklari bilinir mi ?

Yorum yap

Çift kat flep nedir acaba gerek var mıdır ona

Yorum yap

bişey soracam ben İstanbul'da oturmuyorum ama sadece 4 5 gün kalabilirim orda acaba kızlık zarı dikimi için doktorla görüştükten bir iki gün sonra randevu alınabilir mi ? Turgay beyi düşünüyorum

Yorum yap

Benim bi mahkemlik olayım var vücut testine gircem kızlık zarımı diktirsem belli olurmu teste

Yorum yap

Erkek arkadasımla birseyler yaşadım bir hastaneye gittim yırtılmıs zorlanmış dedi ?
                          ​​​​​​Onarılır mı zamanla hücre yenileniyor ilişkiye girmedikçe kapanır diye duydum.

Yorum yap

Ben bekaret kontrolü için randevu almak istiyorum bölüm ismi nedir acaba yani hangi bölüme randevu almam gerekiyor bilgi verir misiniz ?
                            ​​​​​​Bekaret kontrolü için hastaneye gidildiğinde kızlığın eski yırtık ya da yeni yırtık olduğu belli olur mu ?

Yorum yap

kızarkadaşımla sürtünme yolu ile ilişkşye girdik bir kanama gözüküyor mümkün mü öyle bişey zarın dışarı sarktığını söylüyor.
                              ​​​​​​Zara zarar gelmiş midir yani

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
                              Auto-Saved
                              Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
                              x
                              Hazırlanıyor...
                              X