Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul'da Vajina Daraltma Ameliyatı Fiyatları ( Vajinoplasti )

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• İstanbul'da Vajina Daraltma Ameliyatı Fiyatları ( Vajinoplasti )

Kadın cinsel organlarından en ikonik ve yoruma açık olan vajinadır. Cinsel ilişkiye girip erkekten gelecek spermlerin sağılması haznede toplanıp rahim kanalı vasıtasıyla yumurtayı döllemek üzere fallop tüplerine sevk edilmesinde major rol vajinaya aittir. Ayrıca vajina kadında cinsel haz merkezidir. Hayatın en önemli rengi olan cinsellik büyük ölçüde vajina üzerinde cerayan eden aktiviteler bütünüdür. Bu durumda vajinanın formda olmasıda kadın - erkek ilişkilerinde önemli bir yer tutar. Vajinanın genişlemiş ve sarkık olması cinsel ilişkide ciddi problemlere yol açabilir. İşte bu sebeple ortalama fiyatı 4000 TL kadar olan vajina daraltma ameliyatları yapılır.

Vajinayı genişleten sebepler nelerdir ?
    Vajina en sık olarak normal doğum yapan bayanlarda genişler, ayrıca kilo almak, spor yapmamakta vajinayı genişletebilir. Bazı bayanlarda vajina genetik olarak geniş olabilir. Kadının boyu ve kilosu ile vajina boyutları birbirinden bağımsız kavramlardır. Genişlemiş bir vajinayı spor yaparak yada kegel egzersizi yaparak daraltmak mümkün değildir. Önemli olan genişlemeden önce bu antrenmanları yapmaktır.

Vajina daraltma ameliyatı nasıl yapılır ?
    Genellikle jinekolog muayenehanesinde lokal anestezi ile yapılan küçük cerrahi müdahaleler grubunda bir ameliyattır. Vajina dokusu lokal anestezik ilaçla uyuşturulur ve vajinanın bollaşan yerleri kesilerek çıkartılır. Kalan uçlar birleştirilerek daha dar bir vajina elde edilir. Cerrahi ameliyat metodu ile yapılan vajinoplasti ameliyatları kalıcı etki gösterir. Genellikle yeniden genişlemez.

Vajina daraltma ameliyatı sonrası iyileşme ve ilk cinsel ilişki :
    Vajinoplasti ameliyatı yaklaşık 30 dakika sürer ve sonrasında sosyal hayat veya iş hayaı aksamadan devam ettirilebilir. İyileşme süresi 1 ay kadardır. Sonrasında cinsel ilişkiye girilebilir.

Lazerle vajina daraltma :
    Yüksek ısı yayınlayan lazer probunun vajinaya sokulması ve vajinaiç duvarında minik yanıklar oluşturmasına dayalı bir müdahaledir. Yanık dokuları vajinada büzülmeye yol açar. Etkisi birkaç ay sonra ortadan kalktığı için pek tavsiye edilmez. Ayrıca yanık izleri ve renk kararması gibi yan etkileri vardır.

Vajina daraltma ameliyatı ücretleri :
    İstanbul'da jinekolog muayenesinde lokal anestezi ile yapılan vajina daraltma ameliyatları ortalama 4000 TL civarıdır. Hastaların %90 kadarı muayenehanelerde yapılır. Hastanede vajina daraltma ücreti genellikle 8000 TL civarıdır. Genel anestezi ile vajina daraltma maliyeti arttıran ana unsurdur. Vajinoplasti ameliyatının genel anestezi ile yapılması gereksiz ve aynı zamanda hayati risk içermektedir.

Vajina daraltma ameliyatını genel anestezi ile yaptırmak istesem bu mantık mıdır ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Genital estetik ameliyatların tamamı Küçük cerrahi müdahalelere girmektedir Dolayısıyla genel anestezi Yani tam uyutma yapılmaz Bunun sebebi de genel anestezinin yüzde bire yakın Ölüm riskini Oysaki lokal anestezi ile yapılan ameliyatlarda böyle bir risk yoktur Ayrıca lokal anestezide kesinlikle Ağrı veya acı hissetmezsiniz nasıl yapıldığını bile anlamazsınız Hatta ameliyat esnasında cep telefonu görüşmesi yapanlar bile oluyor

canm merhaba şimdi sayfanıza girdim ve okudum yarın sabah yazardım ama bir daha cesaret edemem diye düşündüm onun için şimdi yazmaya karar verdim ben 40 yaşımdayım. Ve 6 tane normal doğum yaptım ve vajina ameliyatı olmak istiyorum hangi doktoru önerirsiniz bana çok ihtiyacım var inanın ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      bide ben izmirde oturuyorum aynı gün istanbula gelip vajina daraltma yaptırıp dönebilirmiyim ?

Vajinal daraltma ve mesane sarkması ameliyatı aynı anda yapılirmi ?
    ​​​​​​Devlet hastanesinde muayene oldum idrar kesesi sarkması ve vajinal daratma ameliyatı gerektiği soylendi.

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Vajina daraltma jinekolog tarafınca yapılır, idrar torbası sarkması ise üroloji uzmanı tarafınca yapılır

Bu ameliyat vajinadaki genişliği doğumlarda ortaya çıkan dikiş izlerini yara izlerini ve benzer problemleri çözüyor yani hiç Doğum yapmamış gibi oluyorsunuz Tabii ki cinsel ilişki iyiydi çok olumlu bir duruma getiriyor

Yorum yap

Vajina estetiği doğumdan ne kadar süre sonrası yapılabilir ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Normal doğumdan 3 ay sonra :Ameliyat yaklaşık yarım saat sürüyor lokal anestezi uygulanıyor yani sadece o bölgeyi uyuşturuluyor Ağrı veya acı hissetmiyorsun sonrasında yürüyüp gidebiliyorsunuz aynı gün uçakla geri dönebilirsiniz veya çalışma hayatınızı aynı gün devam edebilirsiniz bu süreç sizi Ak satmaz

Ben kayseride vajina daraltma amaliyat oldum bir yıl önce yine eski haline döndü tekrar olmak istiyorum yine tekrarlarmi ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Birçok hasta başka şehirlerden veya Başka ülkelerden İstanbul'a geliyor isterseniz geldiğinizde muayene olup kararınızı verdiğinizde de aynı seansta ameliyat başlar genellikle o şekilde yapıyorlar

Vajina daraltma ameliyatı için öncesi ve sonrası resimlere nereden ulaşabilirim ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Genital organ resmi çekmek yasadışı olduğu için bu konuda size gösterilen resimler yabancı menşeilidir inanmayınız.

Cinsel organların resmini çekmek yasalara aykırıdır bu şekilde resim çekenlerin ve yayınlayan ların cezası 4 seneden başlar Dolayısıyla hiçbir Jinekolog size öncesi ve sonrası resimler at mayı hakkı yoktur zaten bir hastanın böyle bir resmini çekilmesine hasta Kendisi de izin veremezsin çeşitli Doktorlar tarafından size gönderilen resimlerin tamamı Latin ülkelerinde çekilmiş resimlerdir Türkiye ile alakası yoktur.

Yorum yap

Bi çocuğum var evli degilim ama birlikteliklerim oluyor hic böyle bisey yaşamadım gayet iyiydi ama son iliskilerimde genişliği hissettim.
        ​​​​​​Doktorumun verdigi estriol kreminden sonra böyle bi sıkıntı yaşadım. icerideki genisligi daratmak istiyorum

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          Cerrahi kalıcı vajina daraltma için Bakırköy'de Dr. Turgay Karakaya'yı tavsiye ederim

Ben vajina estetiği olmak istiyorum da doğum yapmış tim dikişlerim kaynanamais ti açılmış ti

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          Cerrahi olarak kalıcı daraltma iyi sonuç verir.

Merhaba acaba vajina daraltma ameliyatini ne kadara yapıyorlar. Ben aynı zamanda SGK li Devlet memuruyum özel mi yapılıyor hep. bu ameliyatları sigortanın dışında ekstra ücret alıyor larmı alıyorlarsa ne kadar alıyorlar ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          Vajina genişlemesi bir hastalık olmadığı için hiç bir sigorta ve sgk bu ameliyat için ödeme yapmaz . Özeldir. Şu anda vajina daraltma fiyatları 4500 TL civarıdır.

3 defa normal doğum yaptım. en son 1 sene önce doğum yaptım. Dartaltma ameliyatı olmak ıstiyorum. Ücreti ne kadardır bilen var mı ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          Şu anda kalıcı cerrahi vajina daraltma ameliyatı 4500 lira civarıdır

merhaba arkadaşlar esim beni terk ediyo memnun degilmis isim biraz agir yas 43 idrar tutamamaya basladim iki dogum iki olen bebek kurtajim var cok mukkemel bisey gerekmiyo biraz saglikli olayim yeter vajina daraltma ameliyatı için hangi doktoru tavsiye dersiniz istanbulda ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          Cerrahi vajina daraltma ameliyatı için Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya iyi tavsiye ederim bu konuda çok başarılı sonuçlar çıkartıyor Şu an için vajina daraltma fiyatları 4 bin 500 lira civarıdır

bağırsak zedelenmeleri olabiliyormuş bu operasyonla. bu konu hakkında ne söylersiniz vajinoplastide ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          Vajina ile bağırsak birbirine yakın bile değildir kesinlikle bağırsak yaralanması olmaz
      Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
      Auto-Saved
      Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Frown :( Big Grin :D Confused :confused: Embarrassment :o Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
      x
      Hazırlanıyor...
      X