Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul'da kürtaj fiyatları - vakumlu kürtaj ile gebelik sonlandırma

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• İstanbul'da kürtaj fiyatları - vakumlu kürtaj ile gebelik sonlandırma

İsteğe bağlı olarak mevcut gebeliğe son vermenin en mantıklı yolu bir jinekoloğa gidip vakumlu kürtaj yaptırmaktır. Ücretsiz yapılmayan bu cerrahi müdahalede araştırdığınız zaman İstanbul'da kürtaj fiyatlarını genelde 800 TL - 1500 TL arasında bulacaksınız. Vakumlu kürtaj hemen hemen daima lokal anestezi eşliğinde uygulanmaktadır. Ama bazı kadın doğum uzmanları genel anestezi altında yada sedo anestezi denilen hafif sersemletilip yapılmasını önerebilirler. Lokal anestezi dışında genel veya sedasyon anestezisi vermek kürtajda ölüm riskine yanında getirebilir. O yüzden lokal anestezi ile yaptırmanızı tavsiye ederim.

Vakumlu kürtaj nasıl yapılır ?
    Jinekolojik muayene, ultrasonografi ile gebelik kesesinin incelenmesi, gebelik haftasının son adet tarihi ile uyumlu olup olmadığının ölçülmesi sonrası kürtaj işlemine geçilir. Rahim girişine yani colluma lokal anestezi ilacı verilir, uyuşma sağlanınca rahim girişi kanül geçişine hazırlanır ( dilatasyon ) , sonrasında Carmen kanülü rahim kanalına yerleştirilir ve ultrason altında tespit edilen gebelik kesesi vakumlanarak dışarı alınır.

İstanbul'da kürtaj yapılan yerler nereleridir ?
    Kürtaj genellikle jinekolog muayenehanelerinde lokal anestezi ile yapılır. Özel muayenehanede genel anestezi veya sedasyon anestezisi vermek yasaktır. Genel anestezi ile kürtaj ancak yoğun bakım hizmeti verilen hastanelerde yapılabilir. Genel anestezi hayati risk oluşturduğu için uygulanması etik dışıdır.

Şimdi ben 17 yaşındayım bekarım ve erkek arkadaşımdan 4 aylık hamileyim
    Kürtaj olmak istiyorum ama kimse yapmıyor
    Lütfen bana yardımcı olun
    Ailemin bundan haberi yok

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      10 haftadan sonra kürtaj yapmak yasaktır.

merhaba 3 hafta önce kürtaj yaptırmıstım
    ​​​​​​hic bir sorunum yoktu ağrı vs
    ​​​​​​ama sabah uyandıgımda kasıklarımda dayanamacsğom bir ağrı girdi ve hala gecmiyor 2 saat oldu

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Kürtaj sonrası rahimde kalan pıhtılar düşerken ağrı yapar

19. Hafta olan bir gebelikte ne yapılabilir arkadaşımın yaşı daha 19 ve anlamamış hamileliği de yardımcı olur musunuz ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Maalesef 10 haftayı geçtiği zaman hiçbir şey yapılmaz Türkiye'de vatandaş olarak kabul ediliyor Daha henüz doğmamış olsa bile yaptıramazsınız doğurmak zorundasınız

8 haftalık hamileyim iki ay sonra düğünüm var nasıl yardımcı olabilirsiniz bu durumda ne yapabiliriz

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      8 haftalık da kürtaj yapılabilir Henüz geç kalmamışsınız tahminen kürtaj fiyatı 1300 lira civarıdır

mart 27de oldum nisan ayi olmadim 30 nisanda kanda baktirdim gebelik icin 2 61 cikti tekrar baktirmak gerekirmi yoksa baska birsey olabilirmi hic bir agrim sizim yok kisada olsa bilgi verirseniz sevinirim iyi gunler. hic bir belirti yok ne gebelikle ilgili nede adet olucakmisim gibi cok sagolun

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Böyle durumlarda kan testi yaptırmanızda gerek yok İdrarda gebelik testi de aynı şeyi gösteriyor haftada biri kendiniz yapabilirsiniz

merhaba bir konu hakkında soru sormak istiyorum da 17 yaşındayım ve ailem olmadan kürtaja gelsem olur mu ve ücretleri hangi aralıklarda? Anne veya baba olmak zorunda mı yoksa ailemden halam vs olursa olur mu ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      18 yaşında ay ve gün olarak doldurmadınız için Annenizle veya babanızla gelmeniz gerekiyor

Benim kızlık zarım esnek daha önce kontrole gittim fakat ilerde sorun yaşamak istemiyorum. Kurtaj yapılırken esnek kızlık zarı bozulurmu ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Kızlık esnekse kürtaj yaptırabilirsiniz bekaretinizi bozulmaz

Merhaba iyi geceler tahmini beş haftalık yada altı haftalık gebeliğim var ama bazı sorunlarımdan dolayı dogum yapmak istemiyorum burayı internette gördüm bana yardımcı olmanız mümkünmüdür

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      6 haftalık kürtaj fiyatı 1100 liradır 15 dakika sürer vakum kürtaj yapılır

İyi günler ben 41 yaşındayım birşey sorcam size 05/2/2020 regli oldum snr regl çok az oldu normalde daha fazla gelirdi şuan halla olmadım korkuyorum hamilelik yoktur inş dün gebelik testi yaptım çıkmadı acaba ne olabilir

Yorum yap

Beni bir ay önca bir aylik hamilem duşti bir aydir kan durmiyo uc gun onca doktora getdim biraz parça kalmiş içimda ne yapaçam kurtacmi kürtaç olsa fiyati nekadar bilen var mı ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        kurtac yaptırmam lazim içimda parça kalmiş ben vacinaplast amalyatide istiyorum ikisi ayni gunde yapilse ölurmu bide ikisiden fiyeti indirim yaparmi doktorlar nakt ölsa amalyat 3400 kurtac 700 Ben yabançiyim biraz indirim yapan doktor biliyormusunuz salı guni gidicem olursa

Ben 3.5 aylik hamileyim bebeği istemiyorum kızım daha kucuk yardimci olurmusunzj hangi doktor kürtaj yapar

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Maalesef yaptıramazsınız Türkiye'de kürtaj kanuna göre en fazla 10 haftalık gebelikler kabul edilebiliyor

Yerlesme kanaması hakkında birşey sormak istiyordum .
      ​​​​​​Yerlesme kanaması adet gecikmesinden sonra görülebiliyor mu ?
      ​​​​​​Daha iyi ifade etmek gerekirse son adetimin ilk günü 2 martdı. 7 martda sona erdi. Dün ve bugün sadece iki üç damla geldi. Hâlâ adet olmadım

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Yerleşme kanaması ile alakalı değildir det gecikmesi olunca aradan bir hafta geçmesini bekleyip İdrarda gebelik testi yapmakta fayda var

kürtaj yaptıracam ama tek sorun ben evliyim ama boşanıyorum sevgilimle oldu bu durum nasıl olck boşanıyor görünüyoruz reşitim ama 20 yasnydym. Eski eşten onay gerekiyormuş çok saçma nasıl halledebilirim ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Boşanma dava dosya fotokopisi ile Kürtaj yaptırabilirsiniz

bir şekilde yaptırsam kürtajı eski eşime haber falan gidermi

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Hayır haber gitmez
    Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
    Auto-Saved
    Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
    x
    Hazırlanıyor...
    X