Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Dr. Turgay Karakaya'da kızlık zarı dikimi yaptırdım başarılı sonuç aldım.
Collapse
X
-
Anonim Yorumcu
- Alıntı
- Yorum yap
-
Elif
Canım mutlaka insan unutmak istiyordur biz de nasıl bi psikolojiye gireceğiz asla bilemiyoruz ama girip bizi düşünerek bu bilgileri verdiğin için çok teşekkür ederiz mutlaka herkesin bu şekilde dönüş yapması hepimiz için çok önemli çünkü normal bi durum yaşamıyoruz maalesef bu tarz yazılar bize umut oluyor mutluluk veriyor verdiğin bilgiler bizler için çok değerli tekrardan çok geçmiş olsun
Hayatın boyunca hep mutlu ol dualarımız bu tarz durumu yaşayan herkesle ❤️
-
Anonim Yorumcu
Avzem - - İçimi dökmeye geldim çünkü konuşacak başka hiç kimsem yok. Mutlu haberlerinizi gördükçe içim bi tuhaf oluyo umarım daha mutlu günleriniz de olur🌸 bu benim ikinci işlemim olacak ilki başka bir doktorda olmadı haziranda Turgay hocaya gideceğim. çok zor kızlar ya bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum, zihnim hastalıklı düşüncelerle doluyor. İnancımı, umudumu ve enerjimi kaybediyorum. İkinci kez bunu yaşayacak olmak o kadar zor ki.
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Elif
Avzemmm 🥺 inan yalnız değilsin aynı duyguları aynı hisleri paylaşıyoruz psikolojimin bozuk olduğunu düşünüyorlar çünkü asla iyi değilim ve kendimi iyi hissetmiyorum bu durumu atlatana kadar da iyi olmucam ve zaman çok az çok az kaldı inan atlatıcaz ve güzel sonuçlar alıcaz
-
Selin...
Avzemcim, canım o kadar iyi anlıyorum ki seni. Bunu yapabilmek hayaldi benim içinde o kadar zor ki o düşünceler. Olmayacak olması ihtimalini düşünmek, senin bir de ikinci umutsuzluğa iyice kapilir tabi kim yerinde olsa. Ama sana şunu söyleyeyim sakın ama sakın kötü düşünme bak benim için imkansızdi Diyarbakır'dan İstanbul'a gitmek ilk defa ve tek başına ve evdekilerden gizli. Düşünsene ilk defa gidiyosun hiçbir yere tek başına gitmemişsin o yolu gitmek neyle karşılaşacağıni bilmemek, olacak mı olmayacak mı diye düşünmek,gitmeden yillarca ne olacağım diye düşünmek, dediğin gibi kabuslarla uyanmak, sürekli uyuma isteği ama inanki yaptıktan sonra çok rahatlayacaksn evet ikinci kez olması belki inancını yirtirmene sebep olmuş olabilir çok haklısın ama emin ol bu defa olacak bak yaptık biz herkes olumlu sonuç alıyor kimisi yaziyor kimisi yazmıyor. Turgay hocaya gidip kurtulcaksn. Merak etme umutsuz olma. Olacak. Lütfen rahatla bak yaptıran herkes çok iyi. Emin ol hiç sorun olmadan hallolacak. 15 gün sonrası ameliyatı bile unutacaksn korkma. Burda birbirimizden başka kimsemiz yok zaten ama buradaki herkesin kalbinin çok guxel olduğuna inanıyorum çünkü bir insana kiyamamak, inanmaktan geldi bu şey başımıza bunu da ancak saf kalpler yapar. Toparlan geçecek Allah'ın izniyle canım 🥰
-
Duru
Avzem cim canım hiç üzülme sen de yaptırıp kurtulacaksın bizim gibi benim 26 gün oldu bugün zaman okadar çabuk geçiyor ki inanamazsın nasıl karar verdim nasıl gittim ben bile şaşırıyorum ramazanın bitmesini bekledim biter bitmez hemen gidicem dedim ve gittim aynı gün muayenemi oldum zarımı diktirdim ve eve döndüm hiç korkulucak bişey yok benimde 2 inci operasyonum ben ilk operasyonda çok korkmuştum işem sırasında titriyodum 2 Bayan vardı başucumda biri anestezi doktoru diğeri hemşireydi doktor işlem yaparken hiç unutmuyorum hemşire elimi tutmuştu ağladım hiç bırakmadım elini işlem bitene kadar ama çok titriyodum doktor sakinleşiyim diye anestezi doktoruna beni uyutmasını söyledi banada seni hafif uyutucaz çok titriyosun elim kayabilir demişti doktor
İğne yaptılar 10 saniye sonra uyudum çok iyi hatırlıyorum gözümü açtığımda hemşire vardı herşey bitmişti beni istirahat odasına götürdü meyve suyu verdiler yarım saat uzandım böyleydi benim ilk işlemim ama iyi yapamamış kocaman delik vardı ve esnek ti hissediyordum sıkı değildi
Çok zordu benim için ilk i heyecanım korkum karamsarlığım endişe kaygı utanmam panik atak geçirmeme neden oldu ama 2 inci işlem çok iyi geçti sadece enestezi iğnesi acıttı canımı sonrası 25 dk snra kalkıp yürüdüm acı sızı hiçbişey olmadı Turgay bey çok iyi bir doktor sıcak kanlı işlem yaparken bile hep sohbet ettik güzel geçti şimdi bakıyorum zarıma çok iyi görüyorum sıkı ve ufak delik var tuttuğunu görüyorum bu doktor çok başarılı hiç korkmadan yaptır kurtul canım benim sana hep dua ediyorum canım buradaki herkese tabiki sen de bizim gibi kurtulursun inşallah🙏❤️
-
Anonim Yorumcu
Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAvzem - - İçimi dökmeye geldim çünkü konuşacak başka hiç kimsem yok. Mutlu haberlerinizi gördükçe içim bi tuhaf oluyo umarım daha mutlu günleriniz de olur🌸 bu benim ikinci işlemim olacak ilki başka bir doktorda olmadı haziranda Turgay hocaya gideceğim. çok zor kızlar ya bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum, zihnim hastalıklı düşüncelerle doluyor. İnancımı, umudumu ve enerjimi kaybediyorum. İkinci kez bunu yaşayacak olmak o kadar zor ki.
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Elif
kızlar selam hiç sesiniz çıkmıyor nasıl gidiyor ne durumdasınız
kontorlü yakınlaşan veya giden var mı tuttu mu tutmadı mı durum nasıl bugün benim 25. Günüm artık tamamen eski hayatıma döndüm ve kendimi çok daha iyi hissediyorum neredeyse hergün son durumu ne diye bakıyorum dikişler baya düşmüş durumda delik çok küçük küçük olduğu için zor olmaz umarım bu konuda düşünceleriniz ne merak ediyorummm
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Selin...
Benim 27. Günüm. Ayın 25 inde fotoğraf atacağım çok şükür bende normale döndüm gibi ama hala otururken azıcık ta olsa ağrı var. Tam ortaya oturamiyorum. Onun dışında bende çok merak ediyorum ne olduğunu. Umarım tutmuştur kızlar 🥺🥰🙏🏻
Avzemcim inşallah sende gidip geleceksin kazasız belasız hayırlısıyla. Herşey güzel olacak hepimiz için merak etme ❤️ sizde durumlar nasıl kızlar ? Duru, elif, diğer kızlar ? Nasılsınız?
-
Duru
Elif cim benim 26 gün gayet iyiyim bu ayın 26 sında 3 gün sonra yani kontrolüm var çok heyecanlıyım
Sürecim gayet iyi gidiyo düz oturabiliyorum artık popomu hafif öne kaydırarak acı sısı yok çok hafif akıntım var su rengi okadar yürüyorum geziyorum çok iyiyim çok şükür canım dikiş iplerim falan yok hiç görmedim ama oraya baktığımda ağağıda ve yukarıda çizgi var dikiş çizgisi kaynamış yani ortada delik var nası diyim kuru fasulye gibi aynı onun şeklinde bir delik var etrafı et tabakasıyla kapalı eski şekli gibi değil sıkı ve iyi ben ce tutmuş belli yani yinede kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum 🙏❤️
-
Anonim Yorumcu
Avzem - - Canlarım teşekkür ederim🌹 sizi tanımıyorum, bilmiyorum kimsiniz neredesiniz ama inanın burada yalnızca varlığınızla olduğunuz destek çok büyük. Selincim ben de ilk kez İstanbula gideceğim umarım senin gibi kazasız belasız dönerim 🌸
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Avzem sevgi ben düşün 7 sene önce uğradığım tecavüz tarihi ile düğün tarihim aynı inan insanın düğün tarihi bile eziyet olur mu . Nisanllim o güne yer bulup tutmuş tuttuktan sonra söyledi bana yani bu daha küçük bı kısmı inan anlatsam daha neler neler
-
Avzemm canım bende senin gibi tacize uğradım para biriktiriyorum Turgay hocama gidebilmek için ameliyattan da aşırı korkuyorum cesaretim sıfır yani toplasan 4 kere oldu olaydan sonra evlenceğmze o kadar inanıyordum ki zaten yazık oldu bide üstüne üç kere daha oldu çok tahribat olmamıştır diye düşünüyorum tek kat dikim istiyorum hoca uygun görürse allahtan İstanbul’dayım şehir dışından gelenleri tebrik ediyorum gerçekten ben burdan gidemiyorum daha korkudan nasıl olcak bilmiyorum
-
Avzem - - kıyamam ya neler yaşıyoruz, neler atlatıyoruz.. Çok güçlüyüz çok. Bir kadın isterse her şeyi yapabiliyor gerçekten, engel yok. Sevgicim Allah sana sabır versin bundan sonraki hayatını mutlulukla yaşa inşallah❤️
Çok tatlısınızzzz🌹❤️
-
Anonim Yorumcu
Merhabalar bu işlemi yaptırdıktan sonra ne gibi rahatsızlıklar oluyo acaba ağrı batma falan mı sadece olan arkadaşlar günlük işlerinizi yapabildiniz mi yuruyusunuzde sıkıntı oldumu
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
İlk 10 günü atlatirsan sorun yok canım. Korkma yine günlük işlerini yapabilirsin otururken biraz sıkıntı sadece.
-
İlk 10 gün kanama yanma kaşıntı batma oluyor snra yavaş yavaş azalıyor temizliğe çok dikkat ediceksin yan oturucaksın 4 hafta tam oturmak yasak dikişler açılabilir diye çok zor değil yaptırmak istiyosan hiç zaman kaybetme yaptır kurtul 👍
-
İlk günler yürümede zorluk çekiyorsun ama az çok fazla değil ameliyat gibi düşünme küçük bi operasyon hemeorid. Olmuş gibi oturmak yürümek bi tık zorlaşıyor ama 10 günden sonra hiç bir his kalmıyor neredeyse 20 günden sonra tamamen iyileşiyorsun ben hemoroid oldum demiştim
-
Anonim Yorumcu
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Anonim Yorumcu
Merhaba kızlar benim 6.günüm çift kat yaptırdım. Ara sıra ufak batmalar hariç hiçbi sıkıntım yok. Öksürdüğüm zaman cok korkuyorum bu arada çok öksürüğüm oldu. Süreci bu şekilde atlatan oldu mu?
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Korkma canım öyle aşırı bir ağrı olmuyor 6-7 gün sonra zaten. Zaten çift kat yaptırmışsn hiç korkma. Aralarken aşırı zorlama yeterli.
-
Elif
Sorunum olmaması derken canım bir problem mi yaşamıyorsun eğer yaşamıyorsan tabii ki daha iyi senin için zaten öyle çok ağrı yataktan kalkamıcak gibi bi durum olmuyor sadece biraz yanma batma kaşıntı bu da başa çıkılmıcak dayanamıcak kadar değil Şuan erken bence dudakları ayırıp bakma 20. Gününde falan bakarsın daha iyi olur
-
Valla hiç bi sıkıntım olmadı ilk iki gün dışında öksürük beni çok korkutuyo onun dışında bi korkum yok gidip gostericem yine de işlemden sonra tuttu mu tutmadı mı derdi insanı maf ediyo
-
Arkadaşlar merhaba ben ameliyat olalı 4 ay oldu vajinamı araldıgımda kompile Kapalı ama biraz ıkınır gibi olduğumda hafif küçük delik gözüküyor kötü bir şey değildir demi korkuyorum bazen
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Anonim Yorumcu
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Elif
Ben işlemden ya 6 ya da 7 gün sonra adet oldum ilk gün anlamadım bile adet olduğumu o kadar az kan geldi ama 2. Gün eskiden nasıl adet oluyorsam neler yaşıyorsam aynısı oldu hiç bir sorun olmuyor adet döneminde verilen batikonı kullanmak önemli batma zaten sürekli olan bir şey değil arada anlık oluyor o yüzden olmaması normal
-
Adetten hemen sonra işlemi yaparsanız ikinci adetinize kadar dikişler toparlanıyor. Sıkıntı olmaz.
-
Ben çift kat flep yöntemi ile yaptırdım ve 2. Gün adet oldum bu dikişleri mi sıkıntıya sokar mi ağrım falanda yok batma da yok sadece arada iğne batması gibi anlık oluyo yan yattigim zaman oluyo birde
-
Anonim Yorumcu
Kızlar dikimden önce mantardan kurtulmam gerekiyor size bi sorum olcaktı muayeneye gidersem herhangi bir doktora mantar ilacı yazması için önce bi bakıyolar bakireysen gözle ama değilsen kültür flan alıyolar ya şimdi ben istemiyorum gözle baksın sadece ilacımı yazsın istiyorum bekarım dicem ama bakire olmadığımı görünce kültür almak ister mi ben istemiyorum kültür falan aldırmak. bakınca sen bakire değilsin der mi nolur bisey söyleyin napim
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Sormadan bakmaz heralde sorarsa bakireyim dersin aldırmazsın
-
Ben bekarım diyorum yine de bakıyolar bu ilk mantar oluşum değil rengine bakmak için bakıyo ama aralıyor baya orda bakire olmadığımı anlar mı bakire değilsin kültür alayım der mi istemiyorum onu yaptırmak
-
Arkadaşım selamlar önce normal bir doktora git birşey söylemene gerek yok vajinanda kaşıntı yaşadığını ve bakire olmadığını söyle ama seni asla tanımayacak bir yere git çünkü ben öyle yaptım doktor sana asla aa sen evlimisin bekarmısın asla öyle bir soru dahi sormuyor sol parmağında da yüzük tak git sonra o seni muayene edecek ki ben oldum iyi ki olmuşum doktor bana bir antibiyotik iki tane de vajina için fitil verdi hatta ilişkimden tam sekiz senedir asla birliktelik yaşamamıştım iki gece fitili vajinama yerleştirdim asla yapamam deme yapıyorsun ben şimdi diyorum ki iyi ki sonra antibiyotiğimi içtim bir hafta da işlem sonrası doktoruma gittim ve doktorum çok iyi yapmışsın dedi bana hem mantarımı halletmiş oldum hem de dikim işlemimi şuan tam 32 gün oldu ve mis gibiyim kaşıntım bitti kontrole de gittim iki problemden de kurtulmuş oldum ki doktorum ama çok akıllıca bir adım atmışsın dedi . Çünkü kızlık zarı dikimi sonrası fitil vs kullanmazsın sadece ilaç takviyesi almış olursun ama fitil sayesinde vajina duvarımdaki mantardan da kurtulmuş aldım asla çekinmeyin asla adımı atınca ben diyorum ki şimdi keşke daha önce gitseydim bilinçlendim aslında bu bizim kendimize olan öfkemiz ve utangaçlığımız emin olun kendinize güvenin ve her kimseye asla söylemeyin ben bir allah bir ben herşeyi tek başıma hallettim.
-
Anonim Yorumcu
Merve
kızlar bende çift kat flep yöntemi ile ameliyat olmak istiyorum ama ben memurum ve sürekli oturuyorum bu sebeple sorun olur mu birde doktor gerçekten iyi mi süreç öncesi ameliyat sonrası nasıldı bilgi verir misiniz
- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
Ayda
Meraba mervecim öncelikle bu konu üzerine bende çok araştırmalar yaptım farklı doktorlarla bile görüştüm ama o doktorlarla işlem yapma hissi yoktu taki turgay beye denk geldiğimde iyiki başka doktora yapmamışım düşüncesinde oldum çünkü bu alanda çok bilgiye ve tecrübeye sahip cidden asistanı esra hanımda allah razı olsun Çok ilgili her soru soruşunda bir abla olarak cevap verir merak ettiğin herşeye onu geçtim bende çok korkuyordum bu işlemi olmaktan ama olupta kurtulmak çok istiyorum bu cesareti burdaki arkadaşlarımdan aldım
burda biz bir aile olduk hepimiz birbirimizi tanımasak bile burdaki varlıkları çok güzel duygu aralarından birtanesinin bana çok cesaret verişiyle kendimi doktorun yanında buldum ve ona minnettarım bana o gücü verdiği için ben çift kat yaptırdım turgay beye ilk zamanlarda yanma batma kaşınmalar oluyor oturmanda kalkmanda dikkat etmen lazım memurum demiştin otururken yan oturupta bacak bacak üst üste atman daha iyi olur senin için çünkü ön kısmına ağırlık verilmemesi gerekiyor umarım sende yaptırıp kurtulursun bugün 24 günüm kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız.😊🤍
Duru Elif Sevgi Selin
-
Hiç sorun olmuyor canım ben de oturarak çalışıyorum ertesi gün işbaşı yapmıştım ama yavaş oturup yavaş kalkacaksın bir de ağırlığını sağa veya sola vereceksin yani hafif yan oturmak gibi düşün bacak bacak üstüne atınca daha rahat edersin
-
Sürekli oturmak daha iyi dinleniyo gibi geçirirsin ne güzel
-
Anonim Yorumcu
Latest Topics
Collapse
-
MisafirLazerle Labioplasti Yaptıranlar Kadınlar Kulübü: Kadınların Özgüvenini Artıran Bir Destek Ağı
Giriş:
Günümüzde...Dün, 01:15 PM -
Son yazan Genital Estetik İstanbulVajina Daraltma Ücretleri İstanbul'da 12.400 TL den başlar. Vajina daraltma ameliyatı, vajinal kasları sıkılaştırmak ve vajina açıklığını...Dün, 11:57 AM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulVajina Daraltma Ameliyatı Fiyatları 10.590 TL den başlar. Vajina daraltma ameliyatı, tıbbi olarak vajinal yeniden şekillendirme veya vajinoplasti...Dün, 11:49 AM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulGeçici Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları 7.000 TL den başlar. Geçici kızlık zarı dikimi, günümüzde birçok kadının tercih ettiği bir estetik cerrahi...Dün, 11:42 AM
-
Son yazan Çekmeköy LabioplastiLabioplasti Fiyatları Çekmeköy İlçesinde 13.000 TL den başlar. İstanbul Çekmeköy Labioplasti Ameliyatı: Kadın Sağlığı ve Estetik Cerrahideki...Dün, 11:10 AM
-
Son yazan Çekmeköy Vajina DaraltmaVajna Daraltma Ameliyatı Fiyatları Çekmeköy ilçesinde 12.500 TL den başlar. İstanbul Çekmeköy Vajinoplasti Ameliyatı: Kadın Sağlığı ve Estetik...06-06-2023, 05:20 PM
-
Son yazan Çekmeköy HimenoplastiKızlık Zarı Dikimi Fiyatı Çekmeköy ilçesinde 10.500 TL den başlar. Çekmeköy Kızlık Zarı Dikimi hakkında herhangi bir güncel bilgiye sahip değilim....06-06-2023, 05:05 PM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulLazerle vajina daraltma fiyatları 11.000 TL den başlar ama etkisi birkaç ay sonra geçer yeniden genişleme olur. Lazerle vajinoplasti, kadınların...06-05-2023, 11:55 AM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulGenital Bölge Estetik Fiyatları 12.000 TL den başlar. "Genital Bölge Estetik Fiyatları" hakkında size bilgi vermekten memnuniyet duyarım....06-05-2023, 11:48 AM
-
Son yazan Genital Estetik İstanbulTekirdağ'da Kızlık Zarı Dikimi Fiyatları 9.000 TL den başlar: Tıbbi ve Etik Bir Değerlendirme
Giriş: Kızlık zarı dikimi, bazen bekaret...06-05-2023, 11:43 AM
Yorum yap