Selam kızlar kızlık zarı dikimi fiyatı 5000 TL gibi bir rakamken belki bu işin başında belkide ortasındasınız, yada çoktan biryerlerde kızlık zarı diktirdiniz ama acaba diyerek hala kafanız rahat değil. Bilmiyorum nerelerdesiniz. Ama şundan eminim benim durumunda olup yıllarını bu sayfalarda geçiren ve durumu için çare arayan bimnlerceniz vardır. Neredeyse 5 sene araştırdım kızlık zarı dikimi yorumlarında uzman oldum diyebilirim. Himenoplasti ameliyatı yapan doktorlardan hangileri başarılı hangileri başarısız , hangileri dürüst hangileri düzenbaz avucumun içi gibi öğrendim. Bu arada Başarısız ve sizi kandıran doktorların kimler olduğunu falan yazmayacağım boşuna meraklanmayın, onlarla başımı beleya asokmaya hiç niyetim yok. Ama sizlerede yardım etmeden duramadım, zira benimde ağlamaktan göz pınarlarım kurumuştu zamanında neyseki uzun araştırmalarla helal süt emmiş bir doktor buldum kendime kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım , birkaç ay sonra evlendim kanama oldu olay kapandı ama eşim şehir dışında iken kızkardeşlerim gibi gördüğüm aynı yolun yolcusu olduğumuz binlerce kıza bir destek atmak istedim bu yazıyı oturup yazayım, zamanında araştırırken ve başkalarının ekran görüntülerini aldığı kızlık zarı yorumlarını link halinde biriktirdim, saüğdan soldan sitelerden toplanmış yüzlerce işinize yarayacak yorum görüntüsünüde link olarak ekleyim dedim. Evet ben Turgay karakaya hocamızda ameliyat yaptırdım. Allahımız bin şükür tek seferde olay başarılı oldu sorun yaşamadım gerdek gecesi kanamam oldu mutlu yuvamı kurdum. Ekleyeceğim ekran görüntülerini link üzerinden inceleyin , aslında bu işte başarılı olmayan birçok doktorun hakkında yazılan yüzlerce yorumuda yayınlamak isterdim herkes bilsin ama kalkarlar bana dava açarlar falan uğraşamam o çakallarla, o yüzden onları siz kendiniz keşfedeceksiniz, yaş tahtaya basmayacaksınız. Size ip uçarıda vereiym ben mesela LAZERLE KIZLIK ZARI DİKİMİ diye reklam yapanlara inanmayın, tamemne yalan ve lazerle dikim yapılamaz, yapılsada yanık izleri kalır, renk kararması olur, dikişler tutmaz, yime mesela 3 KAT FLEP YÖNTEMİ yada 4 KAT FLEP YÖNTEMİ gibi reklam yapanlarada inanmayın, en fazla çift kat yapılabilir,daha fazla kat yapılırsa adam matkapla delmesi gerekir heralde o zarı
yani gerçek dışı bunlar. Misal , evlenmeden önce düğün birkaç gün kala sizi kontrole çağıran, kalıcı kızlık zarı dikimi yaptık ama size kanama dikişi atacağız diyen, kalıcı kızlık zarı diktik ama sizin dolularınız tutmamış , sizde dikecek doku kalmamış gibi yalanlarla paranızı geri istememenizi sağlamaya çalışan doktorlarada güvenmeyin tamamen yalan. Madem kalıcı dikim yaptın düğün öncesi neden beni geçici kızlık zarı dikimi için çağırıyorsun diye sorun onlara ve yüz ifadelerine bakın bakalım nasıl bozulacaklar. Onlarla ilgili yorumları ben buarada yayınlamayacağım onlarıda siz bulacaksınız ben sadece Turgay hocayı bulana kadar araştırmalarımda işime yarayan sağdan soldna toplanmış yorum görüntülerini içeren linki yayınlayacağım, inşallah sizinde işinize yarar : inşallah silmezler !! https://kizlikzaridikimiyorumlar.wor...rili-sonuclar/

Yorum yap