Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Esnek kızlık zarı tedavisi

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Esnek kızlık zarı tedavisi

Iyi aksamlar daha once bir ozel klinikte doktor muayenesiyle esnek kizlik zarina sahip oldugumu ogrendim ve doktor bu tur zarlarin ancak digumla yirtildigini soyledi ben bu durumun ilerde bana sikinti cikarmasini istemiyorum yani bakire oldugum halde kimse kendimi kanitlama ihtiyaci hissetmek istemiyorum ve durumdan kurtulmanin guvenilir bir yerde tedavisini gormek istiyorum bana bu konuda yardimci olabilir misiniz ?

bende korkuyorum ne kotu bir durum bakire oldugun halde boyle bir durumla karsi karsiya kalmak bu durum psikolojimi bozdu guvenilir bir yerde kurtulmak istiyirum bu durumdan bir taraftanda vizdan yapiyorum sucsuzken bunu yapmak nekadar doğru?

Biz nişanlımla beraber ilişkiye girdik ilk defa biriyle ilişkiye giriyorum buna rağmen kızlık zarım patlamadı hiç bi şekilde kan gelmedi esnek zar olabilir mi ?
    ​​​​​​Nişanlım benim bozuk olduğumu düşünüyor.
    dikim lazım

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      maalesef bu durumda inandırmak pek mümkün değil. kızlık zarı dikimi düşünebilirsiniz nışan atılırsa

Eşimle birlikte oldum kan gelmedi eğer esnek bir yapıya sahipse doğumda belli olur mu ?
    ​​​​​​Kızlık zarı muayenesinde ilk yaklaşık ne zaman birlikte olduğumuz belli olur mu ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      doğum öncesi muayenede anlaşılır ama ne zaman ilişkiye girdiğinizi kimse söyleyemez.

Erkek arkadaşımla birlikte olduk ama ne o an nede sonrasında hiçbir şekilde kanama olmadı belirtisi bile olmadı
    Kızlığın bozulmama ihtimali var mıdır

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      esnek kızlık zarı olabilir

ilk günden kan gelmedi daha önce böyle bir durumda olmadı ne yapacağımızı şaştık eşimle napabiliriz bize bilgi verebilirmisiniz.
    ​​​​​​Muayenede kaç kişi ile ilişkiye girdi falan görünüyor demi eşim bu konuda biraz sorun yaratıyor he yapacağımı bilmiyorum

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      kızlık zarı esnek olabilir, kızlık zarı muayenesinde ilişkiye girilen kişi sayısı asla verilemez.

kızlık zarıyla ilgili sorum olacaktı erkek arkadasımla ilişki yasadım ama bi yırtılma olmadı yani kan gelmedi nedenini sorcaktım ama?
    ​​​​​​birde kızlık zarı muayene nasıl oluyor alttan mı bakireyim sonuçta ama ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      evet alttan el değmeden bakılıyor.

cinsel ilişki ye girdim ancak kan gelmedi esnek zar olma ihtimalide var bunun muayene ücreti ne kadar acaba

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      kızlık zarı muayene ücreti 200 tl dir.

Ben kız arkadaşım ile ilişkiye girdim ama bakire olmasına rağmen kan gelmedi ve penisim girdiği zaman vajinadan hava çıkıyordu acaba sorun ne olabilir

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      esnek kızlık zarı veya daha önce ilişkiye girilmiş olabilir.

Ben sozlumle ilişkiye girdim. Kendim hiç rahat değildim.bacaklarimi falan hep sıkıyodum kendimi sıkıyodum. Rahat olamadım bir türlü. zorlada olsa ilişki oldu. Ama kanama olmadı
    Daha sonra tekrar denediğimzde ben yine kendimi sıkıyodum canım çok acıyodu. Hiç rahat değildim yine kanama olmadı.
    Hayatımda İlk defa ilişkiye girdim ben kendimden eminim
    Ama böyle olunca karşı tarafta soru işaretleri oluyo
    Allah aşkına neden böyle oluyo
    Bir kaç defa ilişkiye girdik ama ben hâlâ ilk gün ki gibi acı cekiyodum. Kendimi sıkıyodum
    Eğer bu ilişkide kızlık zarım bozulduysa ne zaman bozulduğunu bilebilir misiniz? 🙏🏻
    Birde ben hiçbir şekilde zevk almıyorum ne olursa olsun
    Bu normal mi
    İl ilişkiye gireceğim zaman adet geciktirici kullanmıştım kızlık zarı bozulupta bu hap yüzünden kanamamis olabilir mi
    ​​​​​​Doğuştan kızlık zarının olmama ihtimali var mı?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      kızlık zarı kanamasının kullanılan ilaçlarla alakası olamaz. esnek kızlık zarı olabilir.

Benim 7 yıllık iliskim vardı ve nişanlandım nisanlım ile ilişkiye girdik ama daha önce hic ilişkiye girmedim kanamam olur diye bekledim ama olmadı

Yorum yap

sevgilimle ilk ilişkimde kan gelmedi daha sonra da bi çok kez ilişkiye girdik ama kan gelmedi daha önce ilişki yaşamadım ama ondan önce sizce hala bakire miyim

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        esnek kızlık zarı olabilir

Ben henüz yeni evlendim yani yaklaşık 3 oldu ben kendimi biliyorum daha önce kimseyle bi beraberliğim olmadı ama ilk gecemizde benden kanama gelmedi eşim bana inanıyor fakat bu ister istemez onda bir güvensizliğe sebep oldu yani ne yapacağımı bilmiyorum bana doktora gitmemiz gerektiğini söylüyor bunun sebebini ancak doktora giderek mi anlayabiliriz
      Üç ay oldu yani evleneli şuan benden bu konuda şüphe duyması beni oldukça üzüyor

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        evet bencede jinekolog muayenesinde esnek kızlık zarına sahip olduğunuz zikredilir ve eşiniz biraz olsun rahatlar

şimdi benim nişanlım, daha önce hiç kimse ile cinsel ilişkiye girmediğini ve parmağı dışında başka bir cisim veya buna benzer bir şey ile mastürbasyon yapmadığını söyledi. Geçenlerde bi ilişkimiz oldu ama hiç kan akmadı bu neyden kaynaklanıyor olabilir ?
      ​​​​​​Muayenede anlaşılır mı daha önce bişey sokulup mu yırtılmış veya esnek olduğundan dolayı mı kan gelmemiş bunlar anlaşılır mı

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Esnek kızlık zarı olup olmadığına bakılabilir sadece

Ben daha onceden iliskiye girdim ama benden kan gelmedi ben sonra muayene olmaya gittim benim esnek zarlı oldugumu soyledi cok ama cok hafif zedelenme var dedi ikinci iliskinde muhakak kan gelecektir dedi.
      ​​​​​​hafif yirtilan zar bozuk mu oluyor? Gittigim doktor hayir bozuk degilsin dedi ama

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        esnek kızlık zarı kanamaz. ancak kızlık zarı dikimi yapılırsa kanar

Esnek kızlık zarından kızlık zarı dikimi yapılır mı ?
      Ben sadece kizlik zarim esnek oldugu icin yanlis anlasilmasini istemiyoeum evlenince oyuzden gerdek gecesinde kan gelsin istiyorum

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        evet yapılır esnek olması sonucu değiştirmez aynen evlenince kan gelir.
    Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
    Auto-Saved
    Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
    x
    Hazırlanıyor...
    X