Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Menapoz belirtileri

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Menapoz belirtileri

3 ay olcak regli olmuyorum 42 yasındayım yuzum de surekli siğiller dudak kenarlarımda yaralar ve şişkinliğim mevcut ama herhangi bir menopoz belirtisi olarak okudugum yanma yakınma terleme ateş basması yasamıyorum sadece iki gun normel lekelenme oldum kesildi korkuyorum menopoza girmekten Sizce ne olabilir ve en son iki adetim üç gun surdu normalde. 4 gun yogun olup 8 gune kadar ancak biterdi ben bu durumda ne yapicagımı bilemiyorum

Kadın doğum muayenesi yaptırarak hormon tahlili ve ultrason olarak menopoza girip girmediğini de anlayabilirsiniz

Yorum yap

Ateş basması yoksa menopoz olmayabilir

Yorum yap

Ben 38 yaşındayım iki çocuğum var son 1 senedir normalde ayda bir adet görürken şimdi bir buçuk aydır bir görmeye başladım adet miktarında da normalde 4 gün sürerken şimdi 3 gün sürmeye başladı acaba bu menopoz belirtisi olabilir mi?

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Ben 38 yaşındayım iki çocuğum var son 1 senedir normalde ayda bir adet görürken şimdi bir buçuk aydır bir görmeye başladım adet miktarında da normalde 4 gün sürerken şimdi 3 gün sürmeye başladı acaba bu menopoz belirtisi olabilir mi?
          Tam olarak menopoz belirtisi olmasa bile yavaş yavaş adetten kesilme olayı başlar diye düşünüyorum benim de öyle olmuştu şimdi 50 yaşındayım

Yorum yap

Aşırı sinirlilik hali ve çabuk parlama huysuzluk falan menapoz belirtisi olabilir mi ?

Yorum yap

Benim de adetim normalde bir ayda gelirdi ama şimdi 40 gün 45 gün bazen 50 gün bazen bir ayda geliyor yani bir düzensizlik oldu bir de bazen çok geliyor bazen az geliyor yaşım 44 acaba bunlar menepoz belirtisi olabilir mi yani âdetten kesilecek miyim artık çok korkuyorum

Yorum yap

Ben de 40 yaşındayım durup dururken ateş basması sıcak basması oluyor pencereyi açıyorum Bu havada acaba bu menopoz belirtisi olabilir mi bilgi verebilir misiniz adet düzensizliğim yok Ama miktarı biraz fazla geliyor sanki.

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
                Auto-Saved
                Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
                x
                Hazırlanıyor...
                X