Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul Beşiktaş labioplasti ameliyatı

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• İstanbul Beşiktaş labioplasti ameliyatı

Fiyat olarak 10.000 TL den başlayan İstanbul Beşiktaş labioplasti ameliyatı yapan doktorları araştırmaya başladıysanız demek ki genital dudaklarımızda bir problem var veya şeklini beğenmiyorsunuz ya da birisi küçük birisi büyük olabilir veya sarkmalar olabilir. Bilemiyorum yani genital dudakların düzeltilmesi ve genital estetik ameliyatın en önemli parçası olan labioplasti'yi düşünüyorsunuz. Öncelikle acaba ücretsiz olarak Beşiktaş civarında yaptırabileceğim yerler var mı? Mesela Sait Çiftçi Devlet Hastanesinde ücretsiz labiyoplasti ameliyatı yapan doktorlar olabilir mi? diye düşünmüşsünüzdür. Ama maalesef devlet hastaneleri isteğe bağlı estetik ameliyatları yapmıyor.

Labioplastiyi özelde yaptırıp para ödemeniz gerekiyor. Ayrıca SGK anlaşmalı özel hastaneler de buna benzer genital estetik operasyonlar veya isteğe bağlı operasyonları SGK üzerinden yapmıyorlar yani küçük bir fark ödeyip de özel hastanede de yaptırma şansınız yok. Ama fiyatın tamamını öderseniz birçok özel hastane Beşiktaş civarında size kapılarını açacaktır. mesela Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi kadın doğum bölümüne başvurabilirsiniz. Burada mutlaka labioplasti yapan doktorlar vardır. Ya da yine Ulus Etiler gibi lüks bir semtte konuşlanmış Liv Hospital Ulus hastanesinde için görüşmeler yapabilirsiniz ya da Fulya'da Ota jinemed Hastanesinde de labiplasti için başvurunuz olabilir. labiyoplasti fiyatları bu bölgelerde biraz pahalı olur onu da söylemek isterim. Neyse yazanın sonunda doğru fiyatları söyleyeceğim mesela Fulya'da yine eski Beşiktaş tesislerinin olduğu yerde Acıbadem Fulya Hastanesi var. Orada da labioplasti için doktor bulmanız muhtemeldir.

Beşiktaş bölgesinde özel hastanelerin dışında labioplasti ameliyatı için özel Jinekolog muayenehaneleri de var Bunlar da labioplasti ameliyatını lokal anestezi ile klinik ortamında yani muayenehane ortamında rahatlıkla yapabilmektedir. Zaten Dünyanın her yerinde labioplasti lokal anestezi ile klinik ortamlarında yapılır. Türkiye'de Size genel anestezili seçeneklerde sunacaklar sakın kabul etmeyin diye tavsiyem olacak, çünkü genel anestezinin kendisine ait solunum durması gibi ölüme yol açmak gibi ağır sonuçları olan riskleri var. Bunları kabul etmeniz saçma olur.

Kafanız çok karıştıysa Beşiktaş'ta isterseniz Etiler bölgesinde Akmerkez AVM'de oturup bir kahve için Beşiktaş labioplastiği yapan doktorları tekrar bir değerlendirip gözden geçirirsiniz. Ya da Biraz daha lüks bir yer istiyorsanız Zorlu Center AVM'de Starbucks'ta Oturup kahve içebilirsiniz.

Bunun dışında Beşiktaş labioplasti ameliyatı fiyatları öncelikli olarak ilgi alanınıza girer diye düşünüyorum. Fiyatlar gerçekten ortalamanın çok üzerinde seyrediyor mesela genital dudak ameliyatı için sizi 25.000 lira 30 bin lira fiyat söyleyenler olacak yani 10.000 lira ile 30 bin lira arasında değişik fiyatlar söylenebilir. Ama bu fiyatları ödemenize Bence hiç gerek yok mesela Bakırköy labioplastik ameliyatı yapan doktorları araştırın Bence 9-10 bin liraya bu işi halledebilirsiniz. Hem de çok daha tecrübeli doktorlarla çalışma ihtimaliniz olabilir.

Tabii labioPlastik ameliyatlarında Önemli olan Doktor seçimidir. Çünkü her Doktor size istediğiniz sonucu veremez, istediğiniz gibi Olmazsa da tekrar ameliyat olmak hem daha büyük masraf açar hem de istediğiniz gibi görünüm elde etmeniz daha da zorlaşır. O yüzden Beşiktaş labiyoplasti yorumları şeklinde arama motoruna yazarak hasta yorumları üzerinden gitmeniz daha faydalı olacaktır. Çünkü daha önce düşündüğümüz Doktor da lebioyoplasti ameliyatı yaptırmış bir hastanın deneyimleri size daha fazla yol gösterir bu bir gerçektir. Zaten bu yazının altında da yorumlar bölümü var Oraya bakarsanız daha önce Beşiktaş'ta leboplasti ameliyatı yaptıranların yorumlarını göreceksiniz. Onlara dikkatlice okuyun. Ayrıca Sizde bir şeyler yazmak isteyebilirsiniz. Belki de bu ameliyatı zaten yaptırdınız tekrar bir düzeltme ameliyatı düşünüyorsunuz. O yüzden eski deneyimlerinizi yazın ki insanlar sizin düştüğünüz duruma düşmesin.

İstanbul Beşiktaş labioplasti ameliyatı yapan doktorlarla ilgili yukarıdaki yazıyı okumuşsunuzdur Ama dediğim gibi Beşiktaş labiyoplasti fiyatları olması gerekenlerin oldukça üzerinde seyrediyor. ( 10.000 - 30.000 TL arası ) bu durumda Aslında bu ameliyatı yaptırdığınız yerin önemi yok yapan doktor çok önemli yani sizin yapmanız gereken Benim tavsiyem Beşiktaş ile biyoplasti yorumlarını okuyarak Hem fiyat olarak en uygun hem de en güzel sonucu veren doktorları araştırmanızdır.

Yorum yap

Ben genital dudak ameliyatı için fazla bir bütçe ayıramadım ücretsiz yaptırmanın yollarını arıyorum bana bilgi verebilir misiniz mesela Labioplasti beşiktaş Sait Çiftçi devlet hastanesi nde yapılabilir mi?

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ben genital dudak ameliyatı için fazla bir bütçe ayıramadım ücretsiz yaptırmanın yollarını arıyorum bana bilgi verebilir misiniz mesela Labioplasti beşiktaş Sait Çiftçi devlet hastanesi nde yapılabilir mi?
        Vallahi ben çok araştırdım labioplasti ameliyatı Beşiktaş devlet hastaneleri özel hastaneler serbest çalışan doktorlar bir çoğuyla görüştüm ama kafama yatan bir doktor bulamadım sonra tavsiye üzerine Bakırköy'de doktor turgay karakaya var sadece bu ameliyatlar üzerine çalışıyor onu yaptırdım Allaha şükür çok memnunum Barbie vajina ameliyatı şeklinde yapıyor çok güzel sonuç veriyor tavsiye edebilirim geçen sene fiyatı 7000 liraydı şimdi kaç para olmuştur bilmem.

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
        Auto-Saved
        Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Frown :( Big Grin :D Confused :confused: Embarrassment :o Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
        x
        Hazırlanıyor...
        X