Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Labioplasti Yaptıranlar Yorum

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Labioplasti Yaptıranlar Yorum

İstanbul'da labioplasti yaptıranlar yorum olarak birçok sosyal media platformuna mesaj giriyorlar. İstanbul labioplasti fiyatları 10.000 TL civarıdır. Özellikle genital dudak küçültme yani labioplasti ameliyatı yapan doktorlar arasında en iyi sonucu verenleri bulmak içinde birçok ameliyat adayı ebasko forumu tarıyor. İşin aslı hangi doktorla görüşseniz size sonuçla ilgili pembe bir tablo çizecektir ama durum farklı çıktığı zamanda sizin dokularınızın bu ameliyata pekte uygun olmadığı yada iyileşme döneminde sizin dikkat etmeniz gereken hususlardaki kullancı hatası benzetmesine uyan bahanelerle yanıt verecektir. İşte bu yüzden hastaların gerçeklere ulaşabilmesi için labioplasti yaptıranların yorumlarına aşırı derecede ihtiyaç var. Acaba hangi jinekolog en iyi labioplastiyi yapıyor. Genital dudaklarınıza yeniden şekil verirken sizin istediğiniz barbie vajina görünümünü hangi doktor sağlayabiliyor?

İşte yukarıda saydığım sebeplerden dolayı bu ebasko forumu okumaktasınız. Amacınız labioplasti ameliyatı yaptıranlar kadınlar kulübü veya ebasko forum gibi anonim ortamlarda gerçek hastaların yazdıkları yorumları okumak ve buna göre doktor seçimi yapmak. Bu yazının altında yorumlar bölümü var, orada yüzlerce hastanın genital dudak yada genital estetik yapan doktorlar hakkındaki eleştirilerini ve övgülerini bulabilirsiniz. Ama sizde zaten biryerde labioplasti yaptırdıysanız oraya yorum yazarak aynı doktota sizden sonra gidecek bayanları uyarabilir veya gerçekten iyi sonuç aldıysanız tavsiye edecesiniz.

labioplasti ameliyatı yaptıranların yorumlarını okumadan önce genital dudak yani labiumların ufaltılması ameliyatını yakından inceleyelim isterseniz, bilgimiz olsun ki doktor seçerken neye göre haraket edeceğimizi iyi bilelim :

​​​​​​Genital dudak küçültme veya yeniden şekillendirme olarak da bilinen labioplasti, vajinal açıklığı çevreleyen iç “dudaklar” olan labia minoranın boyutunu veya şeklini küçültmek için yapılan cerrahi bir işlemdir. Genişlemiş veya asimetrik labia fiziksel aktivite, cinsel ilişki ve dar giysiler giyerken rahatsızlığa neden olabileceğinden, bu ameliyat hem kozmetik hem de fonksiyonel nedenlerle yapılır.

Labioplasti lokal anestezi kullanılarak yapılır, yani hasta uyanıktır ancak ameliyat edilen bölge uyuşturulur. Prosedür tipik olarak bir ila iki saat sürer ve ayakta tedavi bazında yapılır ve hastanın aynı gün eve gitmesine izin verir.

Ameliyat, labia minoranın kenarı boyunca insizyonlar yapılarak, fazla doku alınarak ve ardından insizyonların dikişlerle kapatılmasıyla gerçekleştirilir. Kesikler, fark edilmeyecek ve labia'nın hassasiyetini etkilemeyecek şekilde yerleştirilir. Kullanılan cerrahi teknik, spesifik duruma ve istenen sonuca bağlı olacaktır.

İşlemden sonra hastaya birkaç gün dinlenmesi ve yorucu aktivitelerden kaçınması talimatı verilecektir. Ameliyattan sonra rahatsızlık, şişme ve hafif ağrı yaygındır, ancak doktor tarafından verilen ağrı kesici ilaçlarla tedavi edilebilir. Bölgenin hafif çürük olması da normaldir. Çoğu hasta bir hafta içinde işe ve normal aktivitelere dönebilir ve yaklaşık dört ila altı hafta sonra cinsel aktiviteye devam edilebilir.

Hamilelik ve doğum ameliyatın sonuçlarını değiştirebileceğinden, gelecekte çocuk sahibi olmayı düşünen kadınlar için labioplastinin önerildiğini unutmamak önemlidir. Ek olarak, hastaların ameliyatın sonucu hakkında gerçekçi beklentilere sahip olmaları ve labioplastinin herhangi bir fiziksel rahatsızlığa karşı bir garanti olmadığını anlamaları önemlidir.

Sonuç olarak labioplasti, labia minoranın boyutunu veya şeklini küçültmek için yapılan cerrahi bir işlemdir. Lokal anestezi kullanılarak yapılır ve iyileşme süresi tipik olarak bir ila iki haftadır. Hastalar sonuç hakkında gerçekçi beklentilere sahip olmalı ve labioplastinin herhangi bir fiziksel rahatsızlığa karşı garanti vermediğini anlamalıdır.

Bunların dışında tahmin ediyorum İstanbul labioplasti Fiyatlarını da merak ediyorsunuzdur. Ben sizin için birkaç yeri aradım le biyoplasti yani genital dudak ücretleri yaklaşık 10.000 lira civarından başlayıp doktorun bulunduğu semtin lüks olup olmamasına bağlı olarak 20.000 liraya kadar çıkabilmektedir. Mesela Bakırköy biyoplasti yapan doktorlar genellikle şu anki maliyetleri konuşursak 8-10 bin liraya çok da güzel bu ameliyatı yapıyorlar.​

Konu Labioplasti Yorumları tarafından (https://www.ebasko.com/member/2346-labioplasti-yorumları Saat 02-07-2023, 02:14 PM ) değiştirilmiştir.

Labioplasti yaptıranlar kadınlar kulübü :
    Kadınlar kulübü aynı ebasko furum gibi anonim ortamda bu ameliyatı yaptıran bayanların olumlu veya olumsuz yorumlarının paylaşıldığı bir platformdur. Yukarıda anlatılan bilgilerin benzerleri orada da bulunabilir labioplasti ameliyatı yapan doktorlar arasında seçim yaparken sadece genital dudak ameliyatı yaptırmak için ödemeniz gereken ücretin dışında doktorun size vereceği sonucu da değerlendirmeniz açısından karar vermeden önce mutlaka labioplasti yorumlarına dikkatlice okuyoruz. Daha önce bu ameliyatı yaptıran hastaların mesajlarına yanıt vererek bir şeyler sorunuz, merak ettiğiniz her şeyi en gerçekçi olarak başından bu ameliyatı geçen insanlar cevaplayacaktır bu yazının altındaki yorumlar bölümüne dikkatlice bakınız.

Yorum yap

Merhaba ben labioplasti yorumlarını okuyordum genital estetik ameliyat yaptırmak istiyorum Barbie vajina görüntüsü diye yazmışlar onu yaptırmak istiyorum yani labioplasti yapan doktorlar arasında tavsiye edeceğiniz iyi bir doktor var mı acaba fiyat olarak da önemli tabii plastik fiyatları 10.000 lira falan demişler ama bazı yerlerde çok pahalı söylüyorlar Yani hem uygun fiyatlı hem de iyi sonuç verecek bir doktora ihtiyacım var Yardımcı olabilir misiniz?

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Merhaba ben labioplasti yorumlarını okuyordum genital estetik ameliyat yaptırmak istiyorum Barbie vajina görüntüsü diye yazmışlar onu yaptırmak istiyorum yani labioplasti yapan doktorlar arasında tavsiye edeceğiniz iyi bir doktor var mı acaba fiyat olarak da önemli tabii plastik fiyatları 10.000 lira falan demişler ama bazı yerlerde çok pahalı söylüyorlar Yani hem uygun fiyatlı hem de iyi sonuç verecek bir doktora ihtiyacım var Yardımcı olabilir misiniz?
        Ben yaptırdım Canım Barbie vajina ameliyatı tavsiye edebilirim 9.000 lira ödedim Bakırköy'de Doktor Turgay Karakaya yapmıştı labioplasti ameliyatı anlamına geliyor zaten labioplasti yorumlarında okuyabilirsin detayları hep anlatmışlar.

Yorum yap

Ben yaptırdım Canım Barbie vajina ameliyatı tavsiye edebilirim 9.000 lira ödedim Bakırköy'de Doktor Turgay Karakaya yapmıştı labioplasti ameliyatı anlamına geliyor zaten labioplasti yorumlarında okuyabilirsin detayları hep anlatmışlar.
          Evet turgay hocanın adını labioplasti yorumlarında başka sitelerde de çok gördüm çok tavsiye ediyorlar görüşmeye gitmeyi düşünüyorum fiyatları da uygun geldi bana Bakırköy'de kendisi ücretsiz muayene kabul ediyor. Labioplasti ameliyat fiyatı alan arkadaşlar buraya yazabilir mi aldıkları fiyatı ona göre karşılaştırma yapacağım yani genital dudak ameliyatı demek istiyorum dudaklar küçülüyor genital dudaklar iç dudak diyebilirsiniz

Yorum yap

Evet turgay hocanın adını labioplasti yorumlarında başka sitelerde de çok gördüm çok tavsiye ediyorlar görüşmeye gitmeyi düşünüyorum fiyatları da uygun geldi bana Bakırköy'de kendisi ücretsiz muayene kabul ediyor. Labioplasti ameliyat fiyatı alan arkadaşlar buraya yazabilir mi aldıkları fiyatı ona göre karşılaştırma yapacağım yani genital dudak ameliyatı demek istiyorum dudaklar küçülüyor genital dudaklar iç dudak diyebilirsiniz
            Ben de Ataköy'de oturuyorum turgay hoca harika bir doktor tavsiye ediyorum daha önce gitmiştim

Yorum yap

Bunlar şunu söylemek isterim genital dudak ameliyatı doktor seçimi de çok dikkat edin benim yakın arkadaşım ucuz diye Şişli'de bir yerde yaptırdı Mecidiyeköy belki de ama yanlış kesmişler güzel durmuyormuş çok çirkin olmuş pişman oldu yani labioplasti yorumlarını iyi okumak lazım

Yorum yap

Bunlar şunu söylemek isterim genital dudak ameliyatı doktor seçimi de çok dikkat edin benim yakın arkadaşım ucuz diye Şişli'de bir yerde yaptırdı Mecidiyeköy belki de ama yanlış kesmişler güzel durmuyormuş çok çirkin olmuş pişman oldu yani labioplasti yorumlarını iyi okumak lazım
                bahsettiğimiz konu genital dudak ameliyatı yani çok önemli ve cinsel ilişkide öncelikli gözle bakılan görülen yeri olduğu içinlemiyor plasti yapan doktorlar arasında iyi seçim yapmak lazım ben de araştırıyorum ben de Asimetri var bir tanesi daha uzun ve uçlarda kararmalar var onları aldırmak istiyorum mesela. Öncelikli Labioplasti yorumlarında çok araştırdım devlet hastanelerinde yapılmıyor birincisi bu ikincisi de özel Sigortalar bu ameliyatı karşılamıyor tabi bazı kişiler kitabını uydurarak başka ameliyat gösteriyor olabilir ama normalde olay budur bilginiz olsun.

Yorum yap

bahsettiğimiz konu genital dudak ameliyatı yani çok önemli ve cinsel ilişkide öncelikli gözle bakılan görülen yeri olduğu içinlemiyor plasti yapan doktorlar arasında iyi seçim yapmak lazım ben de araştırıyorum ben de Asimetri var bir tanesi daha uzun ve uçlarda kararmalar var onları aldırmak istiyorum mesela. Öncelikli Labioplasti yorumlarında çok araştırdım devlet hastanelerinde yapılmıyor birincisi bu ikincisi de özel Sigortalar bu ameliyatı karşılamıyor tabi bazı kişiler kitabını uydurarak başka ameliyat gösteriyor olabilir ama normalde olay budur bilginiz olsun.
                  ben labioplasti ameliyatımı özel doktorda yaptırmak istiyorum ablam yaptırdı sürekli telefonla arayıp bir şeyler sorabiliyorsun en azından karşında her zaman doktor hazır olarak sana cevap veriyor ama bir özel hastanede falan yaptırsam doktoru ara ki bulasın bir daha başkası yerine bakacak senin ameliyatını bilmeyecek ben öyle düşünüyorum bu konuda yorumunuz var mı

Yorum yap

ben labioplasti ameliyatımı özel doktorda yaptırmak istiyorum ablam yaptırdı sürekli telefonla arayıp bir şeyler sorabiliyorsun en azından karşında her zaman doktor hazır olarak sana cevap veriyor ama bir özel hastanede falan yaptırsam doktoru ara ki bulasın bir daha başkası yerine bakacak senin ameliyatını bilmeyecek ben öyle düşünüyorum bu konuda yorumunuz var mı
                    kesinlikle sana katılıyorum canım böylesine özellikli ameliyatlar da doktorla diyaloğun çok önemli çünkü sonrasında yaptığın ters bir hareket dikişlerini arttırabilir veya başına gelebilecek herhangi bir durumda hemen telefon açıp gece gündüz doktoruna ulaşa bilmelisin bunu ancak özel kendi Kliniğini işleten doktorlar yapabiliyor böyle yani araştırırken bilemiyor labioplasti yorumlarını okurken bence bu yönde düşün

Yorum yap

Acaba bana Labioplasti ameliyatı yaptıranlar yorum yazabilir mi ertesi gün iş hayatına başlayabiliyor muyuz yani yürümek etmek oturup kalkmak çok mu zor oluyor çünkü yoğun çalışıyorum ben de zaten geçim sıkıntısı var bir de bu ameliyatı eşime söylemek bile çok zor bir de ben de şu kadar izin alacağım bu kadar izin alacağım desem işten kovarlar vallaha

Yorum yap

Acaba bana Labioplasti ameliyatı yaptıranlar yorum yazabilir mi ertesi gün iş hayatına başlayabiliyor muyuz yani yürümek etmek oturup kalkmak çok mu zor oluyor çünkü yoğun çalışıyorum ben de zaten geçim sıkıntısı var bir de bu ameliyatı eşime söylemek bile çok zor bir de ben de şu kadar izin alacağım bu kadar izin alacağım desem işten kovarlar vallaha
                        canım ben şöyle yaptım cumartesi günü labioplasti ameliyatı yaptırdım lokal anestezi ile yapılıyor zaten ameliyat hepsi beraber 1 saat falan sürüyor sonrasında yürüyüp gidiyorsun pazar günü dinlendim pazartesi işbaşı yaptım çok sorun olmadı sadece Biray hoplama zıplama koşma yapmıyorsun onun dışında çalışmaya devam edebilirsin Bakırköy'de doktor turgay karakaya yaptı kendisinden memnunum.

Yorum yap

canım ben şöyle yaptım cumartesi günü labioplasti ameliyatı yaptırdım lokal anestezi ile yapılıyor zaten ameliyat hepsi beraber 1 saat falan sürüyor sonrasında yürüyüp gidiyorsun pazar günü dinlendim pazartesi işbaşı yaptım çok sorun olmadı sadece Biray hoplama zıplama koşma yapmıyorsun onun dışında çalışmaya devam edebilirsin Bakırköy'de doktor turgay karakaya yaptı kendisinden memnunum.
                          ben nasıl yaptıracağım bilmiyorum zincir marketlerde depo görevlisiyim sürekli bir şeyler kaldırmam gerekiyor izin de vermiyorlar zaten taşeron firma gibi bir şey bunlar ama yaptırmam da gerekiyor bakalım yıllık izin aldığım zaman inşallah giderim labioplasti yorumlarında ağır kaldırmayın falan demişler

Yorum yap

ben nasıl yaptıracağım bilmiyorum zincir marketlerde depo görevlisiyim sürekli bir şeyler kaldırmam gerekiyor izin de vermiyorlar zaten taşeron firma gibi bir şey bunlar ama yaptırmam da gerekiyor bakalım yıllık izin aldığım zaman inşallah giderim labioplasti yorumlarında ağır kaldırmayın falan demişler
                            Bence sen de tatil gününden bir gün önce yaptır bir gün tatil yap ertesi gün işbaşı yaparsın öyle çok abartılacak bir zorluk olmuyor ameliyat sonrası ben yaptırdığım için biliyorum çalışmaya devam etmiştim

Yorum yap

Genital dudak küçültme ameliyatı yaptıracağım yani labioplasti olacağım dudakların ne kadar kesileceğini nereden kesileceğini doktor mu karar veriyor yoksa ben de söyleyebiliyor muyum mesela Barbie vajina görüntüsü istiyorum ben bunu doktorla konuşabiliyor muyuz muayene esnasında hocam şuradan şöyle kesin buradan böyle kesin falan diyebiliyor muyuz yoksa o kafasına göre mi yapıyor bilgisi olan var mı labioplasti yaptıranlar yorum yapabilir mi?

Yorum yap

• Guest's Avatar
                                Anonim Yorumcu yorumladı
                                Yorumu Düzenleme
                                Ben yatirdm 5. Gunumdeyim. Onu doktorlar senin anatomik yapina gore karar veriyo. Ama sende istersen nasil bir islem yapacgini sorabilirsin tabi.
                            Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
                            Auto-Saved
                            Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Frown :( Big Grin :D Confused :confused: Embarrassment :o Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
                            x
                            Hazırlanıyor...
                            X