Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kızlık zarı dikimi hakkında bilinmeyenler

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Kızlık zarı dikimi hakkında bilinmeyenler

Toplumun önem verdiği bekaret kavramını cerrahi olarak tamir etmek ve bakire olmayan bir bayana tekrar bakire hali çevirme amaçlı kızlık zarı dikimi ameliyatını ortalama 3 bin lira gibi bir fiyata İstanbul'da yaptırmanız mümkündür evlenmemiş kadınlarla evlenmiş Kadınlar Arasında Toplumun en çok önem verdiği ince bir çizgi olan kızlık zarı hangi durumlarda evlilik dışı aktivitelerde de bozulabilir bu durumda tekrar bakire olma ihtiyacı ortaya çıkabilir diyeceksiniz ki ne gerek var aslında ben de öyle düşünüyorum haklısınız cinsel ilişkiye özgürlük getirmek bizim toplumumuzda henüz erken bir kavram ama olması gerekiyor tabii ki her şeyde ayağımın kızlık zarı dikimi önemli bir kavram olarak halihazırda karşımızdadır

kızlık zarı dikimi ameliyatını kimler yaptırır diye aklınızdan geçirmişsiniz dir belki eski Türk filmlerinde geçen Anadolu'nun Çöllerinde yaşayan genellikle adı kezban veya Fadime gibi olan istanbul veya Büyükşehir görmemiş Hiç uçağa binmemiş kızlar aklımıza getiriyor sanız günümüzde bu komik bir hayal olur. Kızlık zarı dikimi en kültürlü insanlardan ben eğitim Siz insanlara kadar geniş bir halk kitlesine ilgilendiren bir ameliyattır günümüzde Hatta bir doktor bile kızlık zarının diktirmeye düşünebiliyorsa artık gerisini siz hesap edin

kızlık zarı dikim ameliyatları nasıl yapılıyor diye küçük bir araştırma yaptığınızda şunu bulacaksınız lokal anestezi ile vajinanın uyuşturulması vajina duvarlarından ince tabakalar kaldırılarak yeni bir kızlık zarı oluşturması şeklinde kısaca anlatılabilir

Bence kızlık zarı dikimi ameliyatlarında bilinmeyen en önemli şey hangi doktorun bu ameliyattan başarılı sonuç vereceği dir onu da alacak kızlık zarı dikimi yorumlarına bakarak bulmaya çalışıyoruz Ben de bu araştırma içindeyim birçok doktor ben bu ameliyatta başarılıyım diye söylemlerde bulunuyor ama kızlık zarı dikimi yorumlarına baktığınız zaman çok reklam yapan bu yakışıklı doktorların isimlerini bile göremiyorum en çok yorum alan ve herkesin memnun kaldığı Bakırköy'de Turgay Karakaya var oğrusu ben artık ona karar verdim Gerçi İstanbul'da yaşamıyorum Tarsus'tan Oraya nasıl gidip geleceğim Benim için çok zor olacak ama artık başka çarem kalmadı buralarda kızlık zarına çok önem veriyorlar

Yorum yap

Misafir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Bence kızlık zarı dikimi ameliyatlarında bilinmeyen en önemli şey hangi doktorun bu ameliyattan başarılı sonuç vereceği dir onu da alacak kızlık zarı dikimi yorumlarına bakarak bulmaya çalışıyoruz Ben de bu araştırma içindeyim birçok doktor ben bu ameliyatta başarılıyım diye söylemlerde bulunuyor ama kızlık zarı dikimi yorumlarına baktığınız zaman çok reklam yapan bu yakışıklı doktorların isimlerini bile göremiyorum en çok yorum alan ve herkesin memnun kaldığı Bakırköy'de Turgay Karakaya var oğrusu ben artık ona karar verdim Gerçi İstanbul'da yaşamıyorum Tarsus'tan Oraya nasıl gidip geleceğim Benim için çok zor olacak ama artık başka çarem kalmadı buralarda kızlık zarına çok önem veriyorlar
      Canım benim kafamda gerçekten allak bullak oluyor okudukça daha çok kafam karışıyor kızlık zarı dikimi hakkında bilinmeyen o kadar çok şey var ki kafamda inanamazsın en çok da merak ettiğim şey kalıcı kızlık zarı dikiminden sonra kesin başarılı sonuç alır mıyım evlendiğimiz zaman gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması ortaya çıkar mı bunları çok merak ediyorum kızlık zarı dikimi yapan doktorlar ile telefon görüşmeleri falan yaptım. Sen tarsus'tan kızlık zarı dikimi için istanbul'a Turgay hocaya gittin yaptırdın mı bu konularda bana bilgi verirsen çok sevinirim Ben de Adana'da yaşıyorum bu arada sana yakın sayılırım belki bir gün görüşürüz

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Canım benim kafamda gerçekten allak bullak oluyor okudukça daha çok kafam karışıyor kızlık zarı dikimi hakkında bilinmeyen o kadar çok şey var ki kafamda inanamazsın en çok da merak ettiğim şey kalıcı kızlık zarı dikiminden sonra kesin başarılı sonuç alır mıyım evlendiğimiz zaman gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması ortaya çıkar mı bunları çok merak ediyorum kızlık zarı dikimi yapan doktorlar ile telefon görüşmeleri falan yaptım. Sen tarsus'tan kızlık zarı dikimi için istanbul'a Turgay hocaya gittin yaptırdın mı bu konularda bana bilgi verirsen çok sevinirim Ben de Adana'da yaşıyorum bu arada sana yakın sayılırım belki bir gün görüşürüz
        Kızlık zarı dikimi yorumları da genellikle ameliyatı yaptıracak olan arayış içindeki kızlar yorum yazıyor ameliyatı yaptırıp evlenenler buharlaşıp kaybolup gidiyor bir daha böyle bir şeye ihtiyaçları olmayacağı için tekrar bu sayfalara genellikle dönmüyorlar O yüzden kızlık zarı dikimi hakkında bilinmeyen bir sürü şey yine bilinmez hali kalıyor ama benim okuduğum yorumlarda bazı kızlar evlendikten sonra da sonuçları yazmışlar mesela birçok yerde adı çok geçen Turgay Karakaya hocanın çok iyi sonuçlar verdiğini her yerde okuyorum.

Yorum yap

Kızlık zarı dikimi hakkında bilmediğim bir konu var acaba eski kızlık zarı nereden yırtıldıysa oralardan dikiş atılarak mı yapılıyor yoksa vajina duvarlarından yeni bir kızlık zarı mı oluşturuluyor

Yorum yap

Kızlık zarı dikimi hakkında bilmediğim bir konu var acaba eski kızlık zarı nereden yırtıldıysa oralardan dikiş atılarak mı yapılıyor yoksa vajina duvarlarından yeni bir kızlık zarı mı oluşturuluyor
            Hayır canım vajina duvarlarından yeniden kalıcı kızlık zarı dikimi için ince deri parçaları alıyorlar onlardan yeni bir zar yapıyorlar eski zarı dikmek başarılı olmuyor

Yorum yap

Hayır canım vajina duvarlarından yeniden kalıcı kızlık zarı dikimi için ince deri parçaları alıyorlar onlardan yeni bir zar yapıyorlar eski zarı dikmek başarılı olmuyor
              ben antalya da kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdım ama dikişler tutmadı şimdi ne yapmalıyım mutlaka kanama istiyorlar bizim buralarda. kızlık zarı dikimi hakkında bilmediğim hiçbirşey kalmadı araştırmaktan

Yorum yap

Kızlık zarı rekonstrüksiyonu veya kızlık zarı restorasyon ameliyatı olarak da bilinen kızlık zarı estetiği, kadınlarda vajina açıklığını çevreleyen ince, elastik bir zar olan kızlık zarını onarmayı veya yeniden yapılandırmayı amaçlayan bir işlemdir. Bu prosedür tipik olarak kültürel, dini veya kişisel nedenlerle yapılır ve her yaştan kadın üzerinde yapılabilir.

Kızlık zarı, cinsel ilişki, fiziksel aktivite, doğum ve bazı tıbbi prosedürler dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden dolayı yırtılabilir veya gerilebilir. Bazı kültürlerde, kızlık zarının bütünlüğü çok değerlidir ve bekaretin sembolü olarak kabul edilir. Bazı kadınlar için yırtık veya gerilmiş bir kızlık zarı duygusal sıkıntıya neden olabilir ve hatta utanç veya utanç kaynağı olabilir.

Kızlık zarı estetiği, kızlık zarının görünümünü düzeltmeye yardımcı olarak yırtılmadığı yanılsamasını yaratabilir. Prosedür tipik olarak vajinal duvarlardan az miktarda dokunun çıkarılmasını ve yeni bir kızlık zarı oluşturmak için birlikte dikilmesini içerir. Bazı durumlarda, yeni kızlık zarının oluşturulmasına yardımcı olmak için az miktarda yapay doku da kullanılabilir.

İki ana tip kızlık zarı estetiği vardır: cerrahi ve cerrahi olmayan. Cerrahi kızlık zarı estetiği daha invaziv bir işlemdir ve tipik olarak genel anestezi altında yapılır. Cerrahi olmayan kızlık zarı estetiği ise daha az invazivdir ve lokal anestezi altında yapılabilir.

Cerrahi kızlık zarı estetiği tipik olarak iki yoldan biriyle yapılabilir. İlk yöntem, vajinal duvarlardan az miktarda dokunun çıkarılmasını ve yeni bir kızlık zarı oluşturmak için birbirine dikilmesini içerir. Bu yöntem tipik olarak vajinal açıklığın etrafında az miktarda doku kalan kadınlar üzerinde gerçekleştirilir. İkinci yöntem, yeni bir kızlık zarı oluşturmak için yapay doku kullanmayı içerir. Bu yöntem tipik olarak daha büyük bir yırtığı olan veya daha önce önemli miktarda doku kaybına neden olan ameliyatlar geçirmiş kadınlar üzerinde gerçekleştirilir.

Cerrahi olmayan kızlık zarı estetiği tipik olarak vajinaya yerleştirilen yapay hymenal doku içeren bir kızlık zarı rekonstrüksiyon kitinin kullanılmasını içerir. Yapay doku, doğal bir kızlık zarının görünümünü taklit edecek şekilde tasarlanmıştır ve bekaret yanılsamasını yaratmak için kullanılabilir.

Kızlık zarı estetiği sonrası iyileşme süresi yapılan işlemin türüne göre değişmektedir. Cerrahi prosedürler tipik olarak tam iyileşme için birkaç hafta gerektirirken, cerrahi olmayan prosedürler sadece birkaç günlük iyileşme gerektirebilir.

Kızlık zarı estetiğinin bekaret garantisi olmadığını ve aslında cinsel ilişkiden sonra kızlık zarının tekrar gerilebileceğini veya yırtılabileceğini unutmamak önemlidir. Ek olarak, kızlık zarı estetiği kızlık zarının işlevselliğini geri kazandırmaz ve hamileliği veya CYBE bulaşmasını önleyemez.

Kızlık zarı estetiğinin risksiz olmadığına dikkat etmek de önemlidir. Herhangi bir cerrahi prosedürde olduğu gibi, anesteziye kanama, enfeksiyon ve alerjik reaksiyon riski vardır. Ek olarak, bölgedeki yara izi ve duyu değişiklikleri gibi prosedürün kendisine özgü komplikasyon riski vardır.

Nitelikli bir cerrahla açık ve bilgili bir görüşme yapmak çok önemlidir, hastanın prosedürün yararlarını ve risklerini tartması ve ayrıca ameliyat isteğinin ardındaki motivasyonları göz önünde bulundurması gerekir. Birçok insan ayrıca, danışmanlık veya terapi gibi yırtık veya gerilmiş bir kızlık zarının neden olduğu duygusal sıkıntıyı gidermenin alternatif yollarını araştırmayı düşünür.

Sonuç olarak, kızlık zarı rekonstrüksiyonu veya kızlık zarı restorasyon ameliyatı olarak da bilinen kızlık zarı estetiği, kızlık zarını onarmayı veya yeniden yapılandırmayı amaçlayan bir işlemdir. Genellikle kültürel, dini veya kişisel nedenlerle yapılır ve her yaştan kadın üzerinde yapılabilir. İki ana tip kızlık zarı estetiği vardır: cerrahi ve cerrahi olmayan. Cerrahi kızlık zarı estetiği daha invaziv bir işlemdir ve tipik olarak iyileşme için birkaç hafta gerekirken, cerrahi olmayan kızlık zarı estetiği daha az invazivdir ve sadece birkaç günlük iyileşme gerektirebilir. Bununla birlikte, kızlık zarı estetiğinin risksiz olmadığını ve bekaret garantisi olmadığını ve kızlık zarının işlevselliğini geri kazanmadığını unutmamak önemlidir. Bireylerin nitelikli bir cerrahla açık ve bilgili görüşmeler yapması ve ameliyat isteğinin ardındaki motivasyonları göz önünde bulundurması önemlidir. Yırtık veya gerilmiş bir kızlık zarının neden olduğu duygusal sıkıntıyı gidermek için danışmanlık veya terapi gibi alternatif yöntemler de düşünülebilir.

Kızlık zarı estetiğinin birçok kültür ve toplumda hala tartışmalı bir konu olduğuna dikkat etmek de önemlidir. Bu prosedür, toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın hakları açısından geniş çapta tartışılmış ve tartışılmıştır. Bazıları, kızlık zarı estetiğinin kadın bekaretiyle ilgili ataerkil fikirleri pekiştirdiğini ve kadınlara toplumsal beklentilere uymaları için aşırı baskı uyguladığını savunuyor. Diğerleri, kızlık zarı estetiğinin kadınları güçlendirmenin ve kendi bedenleri hakkında seçim yapmalarına izin vermenin bir yolu olduğunu savunuyor.

Kızlık zarı estetiği ile ilgili devam eden tartışmalara rağmen, bu prosedürün birçok kadının hayatı üzerinde önemli bir etkisi olabileceği açıktır. Bir kadının kültürel, dini veya kişisel nedenlerle prosedürden geçip geçmemeyi seçmesi, tamamen bilgilendirilmesi ve kararına saygı duyulması önemlidir.

Sonuçta, kızlık zarı estetiği geçirme kararı ancak dikkatli bir şekilde değerlendirildikten ve prosedürün risk ve faydalarının tam olarak anlaşılmasından sonra verilmelidir. Hastaların güvenilir ve bilgili sağlık uzmanlarına danışmaları ve ayrıca duygusal ve fiziksel refahları için en iyi çözümü bulmaları çok önemlidir.​

Yorum yap

her doktorun kızlık zarı dikimi dikişlerini tutturamaması bence çok tartışılır bir arkadaşım ankarada prof dr a kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırdı dikişler tutmadı mesela?

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
                  Auto-Saved
                  Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
                  x
                  Hazırlanıyor...
                  X