Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul'da özel hastanelerde kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatı

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• İstanbul'da özel hastanelerde kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatı

İstanbul'da tahmin ediyorum 100'ün üzerinde özel hastane mevcuttur bunların hepsinde de mutlaka bir veya daha fazla jinekolok yani Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı istihdam edilmektedir ama dikkatinizi çekti mi bilmiyorum kızlık zarı dikimi ameliyatları genellikle özel Jinekolog muayenehanelerinde yapılıyor yüzlerce özel hastane olmasına rağmen kızlık zarı dikimi yapan doktorlar Yazdığınız zaman genellikle karşınıza muayenehanesi olan hekimler çıkıyor tabii ki bunun sebebini anlamak zor değildi kızlık zarı dikimi gibi mahrem bir ameliyatta gizlilik son derece önemlidir bu durumda SGK anlaşması bulunan özel hastaneler tıp merkezleri gibi sağlık kuruluşlarında kızlık zarı diktirmek bu güvenliği çöpe atmak anlamına gelir özel hastanelerde yapılan bütün ameliyatlar muayeneler ve her türlü tıbbi müdahale aynı SGK sistemini işlenmektedir size her ne kadar da gizli kalacağı söylense bile Özel hastanede bir işlem yaptırdıysanız yıllar geçse bile bunu SGK döküm Üzerinizde bulabilirsiniz zaten SGK ile yapılan anlaşmalarda bu şart kesin olarak belirtilmiştir Aksi takdirde ağır cezalar söz konusudur ama ben illa ki özel bir hastanede kızlık zarıma diktireceğim diyorsanız size hiç kimse engel olamaz kızlık zarı dikimi yapacak bir özel hastane bulabilirsiniz 2020 yılı için kızlık zarı dikimi fiyatları kalıcı kızlık zarı dikimi için konuşuyorum Yaklaşık 3 bin lira ile 3 bin 500 lira arasındadır Eğer kızlık zarı dikimini ise bir muayenehanede yaptırırsanız fiyat konusunda jinekologla pazarlık etme şansınız olacaktır mutlaka Bunun dışında kredi kartı ile veya nakit ödemeniz de ödeyeceğiniz miktarı değiştirebilir Ben olsam pazarlık yapardım

kalıcı kızlık zarı dikimi bakirelik ameliyatları arasında doğal bakireliğe en fazla yakın olan ameliyat çeşididir Dolayısıyla 10 haftadan 9'u kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemini tercih etmektedir Bu ameliyatın nasıl yapıldığı bütün hekimler tarafından detaylı olarak biliniyor olsa bile ameliyatın başarısı yani sizin ileride evlendiğiniz zaman gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması gelip gelmeyeceği tamamen hekimin ameliyat esnasında ki el becerilerini bağlıdır ama ben bir profesöre ameliyat olmuştum Ama ben bir Doçent Jinekolog Doktor ameliyat olmuştum neden başarılı olmadı diye saçınızı başınızı yolluyor sanız Bu yazıyı dikkatli okuyunuz kalıcı kızlık zarı dikiminde hangi doktorların başarılı olduğunu öğrenmenin tek yolu kızlık zarı dikimi yorumları mı çok iyi analiz etmektir bunun içinde Kadınlar Kulübü genital estetik bölümünde onbinlerce yorumu okumanız gerekir en azından bir haftanızı bu yorumları okumak için ayırmanızı tavsiye ediyorum Kadınlar Kulübü dışında yine burcunur Demirel blog sayfalarında da kızlık zarı dikimi yorumlarını rastlayacaksınız onu da gözden kaçırmayın Tabii ki bizim ebasko Forum sitemizde de binlerce yorum var bunların hepsini okuduktan sonra hangi doktorun sizin doktorumuz olacağına kolaylık ve karar verebilirsiniz

özel hastanelerin hepsi yapılan işlemleri kayda geçiyor ve e-nabız'da bunların hepsi gözüküyor Mesela ben daha önce dahiliyeye muayene olmuştum yazdığı ilaçlar koyduğu teşhis hepsi ayna gibi işlenmiş e nabız sistemini O yüzden Özel hastanede kızlık zarı diktirmek intihar olur akla bile getirmemek lazım özel muayenehanelerde yapılıyor

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Anonim Yorumcu yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Evet ben de araştırdım Özel hastanede kızlık zarı dikimi yaptırmak akıl karı değil gerçekten çünkü aynen yapılan her şeyi e-devlet veya e-nabız sistemine işliyorlar İstanbul'da Bağcılar'da devlet hastanesine gitmek ile özel hastaneye gitmek arasında hiç fark yok ben Bakırköy'de Turgay hocaya gitmeyi düşünüyorum araştırın isterseniz kızlık zarı dikimi yorumları Turgay
      diye yazın şu anda en iyisi o bence

Evet arkadaşım ısrarla kızlık zarı dikimini Özel hastanede yaptıracağım diye tutturdu kayıtlara göçerler e-nabız'da e-devlet'te çıkar falan dedim telefonda bilgi almış çıkmıyor falan demişler ama gitti oradaki görevlilerle kayıt bürosu ile falan görüştü yapılan ameliyatlar aynen e-nabız sistemini iş deniyormuş çünkü özel hastaneler SGK sistemine bağlı devlet hastanesi gibi çalışıyormuş artık ama bunu mutlaka göz önüne alın çünkü zaten gizli kapaklı bir ameliyat yaptırıyoruz bilginiz olsun.

Yorum yap

Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Evet arkadaşım ısrarla kızlık zarı dikimini Özel hastanede yaptıracağım diye tutturdu kayıtlara göçerler e-nabız'da e-devlet'te çıkar falan dedim telefonda bilgi almış çıkmıyor falan demişler ama gitti oradaki görevlilerle kayıt bürosu ile falan görüştü yapılan ameliyatlar aynen e-nabız sistemini iş deniyormuş çünkü özel hastaneler SGK sistemine bağlı devlet hastanesi gibi çalışıyormuş artık ama bunu mutlaka göz önüne alın çünkü zaten gizli kapaklı bir ameliyat yaptırıyoruz bilginiz olsun.
      Özellikle istanbul'da özel hastanelerde kızlık zarı dikimi fiyatları olması gerekenin neredeyse iki katı olarak karşıma çıktı hadi onu da geçtim paraya çok önem vermiyorum benim kızlığımı bozan kişi para da sınır yok diyor yani bana masrafımı karşılayacak ama özel hastanelerin neredeyse hepsi SGK anlaşmalı olduğu için bunların hepsi kayda geçiyor en büyük problem o o yüzden özel jinekolojik kliniklerinde yaptırmakta fayda var

Yorum yap

Guest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Özellikle istanbul'da özel hastanelerde kızlık zarı dikimi fiyatları olması gerekenin neredeyse iki katı olarak karşıma çıktı hadi onu da geçtim paraya çok önem vermiyorum benim kızlığımı bozan kişi para da sınır yok diyor yani bana masrafımı karşılayacak ama özel hastanelerin neredeyse hepsi SGK anlaşmalı olduğu için bunların hepsi kayda geçiyor en büyük problem o o yüzden özel jinekolojik kliniklerinde yaptırmakta fayda var
        Evet canım ben de aylardır araştırıyorum ama Özel hastanede kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatı yüksek o tamam hadi fiyatı önemli değil benim için aynı senin durumundayım önemli olan kayıtlara geçecek olması özel hastanelerde her şey kayıtlara geçiyor mecburen öyle kayıt dışı bir şey yaptırmak mümkün değil o yüzden özel jinekoloji klinikleri mide ameliyatı için tercih etmekte fayda var

Yorum yap

Evet canım ben de aylardır araştırıyorum ama Özel hastanede kalıcı kızlık zarı dikimi fiyatı yüksek o tamam hadi fiyatı önemli değil benim için aynı senin durumundayım önemli olan kayıtlara geçecek olması özel hastanelerde her şey kayıtlara geçiyor mecburen öyle kayıt dışı bir şey yaptırmak mümkün değil o yüzden özel jinekoloji klinikleri mide ameliyatı için tercih etmekte fayda var
          Evet son derece haklısın özel hastanelerde kızlık zarı dikimi fiyat ve gizlilik açısından çok uygun bir yöntem değil bence de birincisi kayıtlara geçiyor o zaten bilinen bir şey o yüzden özel jinekoloji klinikleri ni bu konuda takip etmekte fayda var Ben Bakırköy'de Dr Turgay Hoca da yaptırmak istiyorum kızlık zarı dikimi yorumlarında Herkes onu tavsiye etmiş

Yorum yap

Evet son derece haklısın özel hastanelerde kızlık zarı dikimi fiyat ve gizlilik açısından çok uygun bir yöntem değil bence de birincisi kayıtlara geçiyor o zaten bilinen bir şey o yüzden özel jinekoloji klinikleri ni bu konuda takip etmekte fayda var Ben Bakırköy'de Dr Turgay Hoca da yaptırmak istiyorum kızlık zarı dikimi yorumlarında Herkes onu tavsiye etmiş
            Evet ben de Bakırköy'de Turgay Hoca da kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırmıştım İlk başlarda Ben de özel hastaneleri falan araştırdım İstanbul'dan Ama dediğiniz gibi SGK üzerinden kaydı geçme zorunluluğu var özel hastanelerde O yüzden güvenlik açısından riskli geldi bana da yarın öbür gün karşıma çıkmasın daha korktum ama Turgay hocayı tavsiye ediyorum iyi bir sonuç aldım

Yorum yap

Kızlık zarı estetiği olarak da bilinen kalıcı kızlık zarı nakli ameliyatı, vajinal açıklığı kısmen kaplayan ince zar olan kızlık zarının yeniden yapılandırılmasını veya onarılmasını amaçlayan cerrahi bir işlemdir. Ameliyat genellikle kültürel, dini veya kişisel nedenlerle yapılır ve hasta üzerinde önemli bir psikolojik etkiye sahip olabilir.

Ameliyat tipik olarak lokal anestezi altında yapılır ve tamamlanması yaklaşık bir saat sürer. Cerrah vajinal açıklıkta küçük bir kesi yaparak başlar ve ardından kızlık zarını açığa çıkarmak için dokuları dikkatlice keser. Daha sonra kızlık zarını onarmak veya yeniden inşa etmek için dikişler kullanırlar ve vajinal açıklığı kısmen kaplayacak yeni bir zar oluştururlar.

Ameliyatı gerçekleştirmek için kullanılabilecek farklı teknikler vardır ve teknik seçimi hastanın bireysel ihtiyaçlarına ve cerrahın uzmanlığına bağlı olacaktır. En yaygın kullanılan tekniklerden bazıları şunlardır:

Kızlık zarı tamir takımı kullanımı: Vajinaya yerleştirilen ve kızlık zarını germek ve onarmak için kullanılan küçük bir cihaz olan kızlık zarı tamir takımı kullanımını içeren cerrahi olmayan bir yöntemdir. Bu yöntem nispeten basit ve ağrısızdır, ancak kalıcı değildir ve tüm hastalar için uygun olmayabilir.

Doku mühendisliği tekniğinin kullanımı: Bu, yeni bir kızlık zarı oluşturmak için doku mühendisliği tekniğinin kullanılmasını içeren daha gelişmiş bir cerrahi tekniktir. Cerrah hastanın kendi dokusundan küçük bir örnek alacak ve onu yeni bir kızlık zarı oluşturmak için kullanacaktır. Bu yöntem kalıcıdır ve doğal görünümlü bir kızlık zarı ile sonuçlanır.

Kalıcı kızlık zarı nakli ameliyatının maliyeti, ülkeye ve kullanılan tekniğe bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir. Bazı ülkelerde ameliyat sigorta kapsamında olabilirken, bazılarında seçmeli olarak kabul edilebilir ve kapsanmayabilir.

Amerika Birleşik Devletleri'nde ameliyatın maliyeti 2.000 ila 8.000 dolar arasında değişebilir. Avrupa'da maliyet 3.000 ila 10.000 dolar arasında değişebilir ve Asya'da maliyet 1.500 ila 5.000 dolar arasında değişebilir.

Prosedüre girmeye karar verirken ameliyatın maliyetinin tek dikkate alınmadığına dikkat etmek önemlidir. Hastalar ayrıca ameliyatın potansiyel risklerini ve komplikasyonlarını ve ameliyatın sahip olabileceği psikolojik etkiyi de göz önünde bulundurmalıdır.

İşlemden önce kızlık zarı estetiği konusunda eğitim almış nitelikli ve deneyimli bir cerrahın araştırılması ve bulunması da önemlidir. Hastalar ayrıca ameliyatı cerrahlarıyla tartışmalı ve sonuç hakkında gerçekçi beklentilere sahip olmalıdır.

Sonuç olarak kalıcı kızlık zarı nakli ameliyatı, kızlık zarının yeniden yapılandırılması veya onarılması için yapılabilecek cerrahi bir işlemdir. Ameliyatın maliyeti ülkeye ve kullanılan tekniğe bağlı olarak büyük ölçüde değişebilir, ancak hastaların ameliyatın psikolojik etkisinin yanı sıra potansiyel risk ve komplikasyonları da göz önünde bulundurmaları önemlidir. Prosedürden geçmeden önce nitelikli ve deneyimli bir cerrahı araştırmak ve bulmak da önemlidir.​

Yorum yap

Evet ben de Bakırköy'de Turgay Hoca da kalıcı kızlık zarı dikimi yaptırmıştım İlk başlarda Ben de özel hastaneleri falan araştırdım İstanbul'dan Ama dediğiniz gibi SGK üzerinden kaydı geçme zorunluluğu var özel hastanelerde O yüzden güvenlik açısından riskli geldi bana da yarın öbür gün karşıma çıkmasın daha korktum ama Turgay hocayı tavsiye ediyorum iyi bir sonuç aldım
                Bende Turgay karakaya da diktirdim kalıcı çift kat flep yöntemi ama evlilik nışan bozuldu süresi ne kadardır 9 ay oldu, mesela 5 sene dayanır mı ?

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
                Auto-Saved
                Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
                x
                Hazırlanıyor...
                X