İstanbul'da tahmin ediyorum 100'ün üzerinde özel hastane mevcuttur bunların hepsinde de mutlaka bir veya daha fazla jinekolok yani Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı istihdam edilmektedir ama dikkatinizi çekti mi bilmiyorum kızlık zarı dikimi ameliyatları genellikle özel Jinekolog muayenehanelerinde yapılıyor yüzlerce özel hastane olmasına rağmen kızlık zarı dikimi yapan doktorlar Yazdığınız zaman genellikle karşınıza muayenehanesi olan hekimler çıkıyor tabii ki bunun sebebini anlamak zor değildi kızlık zarı dikimi gibi mahrem bir ameliyatta gizlilik son derece önemlidir bu durumda SGK anlaşması bulunan özel hastaneler tıp merkezleri gibi sağlık kuruluşlarında kızlık zarı diktirmek bu güvenliği çöpe atmak anlamına gelir özel hastanelerde yapılan bütün ameliyatlar muayeneler ve her türlü tıbbi müdahale aynı SGK sistemini işlenmektedir size her ne kadar da gizli kalacağı söylense bile Özel hastanede bir işlem yaptırdıysanız yıllar geçse bile bunu SGK döküm Üzerinizde bulabilirsiniz zaten SGK ile yapılan anlaşmalarda bu şart kesin olarak belirtilmiştir Aksi takdirde ağır cezalar söz konusudur ama ben illa ki özel bir hastanede kızlık zarıma diktireceğim diyorsanız size hiç kimse engel olamaz kızlık zarı dikimi yapacak bir özel hastane bulabilirsiniz 2020 yılı için kızlık zarı dikimi fiyatları kalıcı kızlık zarı dikimi için konuşuyorum Yaklaşık 3 bin lira ile 3 bin 500 lira arasındadır Eğer kızlık zarı dikimini ise bir muayenehanede yaptırırsanız fiyat konusunda jinekologla pazarlık etme şansınız olacaktır mutlaka Bunun dışında kredi kartı ile veya nakit ödemeniz de ödeyeceğiniz miktarı değiştirebilir Ben olsam pazarlık yapardım
kalıcı kızlık zarı dikimi bakirelik ameliyatları arasında doğal bakireliğe en fazla yakın olan ameliyat çeşididir Dolayısıyla 10 haftadan 9'u kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemini tercih etmektedir Bu ameliyatın nasıl yapıldığı bütün hekimler tarafından detaylı olarak biliniyor olsa bile ameliyatın başarısı yani sizin ileride evlendiğiniz zaman gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması gelip gelmeyeceği tamamen hekimin ameliyat esnasında ki el becerilerini bağlıdır ama ben bir profesöre ameliyat olmuştum Ama ben bir Doçent Jinekolog Doktor ameliyat olmuştum neden başarılı olmadı diye saçınızı başınızı yolluyor sanız Bu yazıyı dikkatli okuyunuz kalıcı kızlık zarı dikiminde hangi doktorların başarılı olduğunu öğrenmenin tek yolu kızlık zarı dikimi yorumları mı çok iyi analiz etmektir bunun içinde Kadınlar Kulübü genital estetik bölümünde onbinlerce yorumu okumanız gerekir en azından bir haftanızı bu yorumları okumak için ayırmanızı tavsiye ediyorum Kadınlar Kulübü dışında yine burcunur Demirel blog sayfalarında da kızlık zarı dikimi yorumlarını rastlayacaksınız onu da gözden kaçırmayın Tabii ki bizim ebasko Forum sitemizde de binlerce yorum var bunların hepsini okuduktan sonra hangi doktorun sizin doktorumuz olacağına kolaylık ve karar verebilirsiniz
kalıcı kızlık zarı dikimi bakirelik ameliyatları arasında doğal bakireliğe en fazla yakın olan ameliyat çeşididir Dolayısıyla 10 haftadan 9'u kalıcı kızlık zarı dikimi flep yöntemini tercih etmektedir Bu ameliyatın nasıl yapıldığı bütün hekimler tarafından detaylı olarak biliniyor olsa bile ameliyatın başarısı yani sizin ileride evlendiğiniz zaman gerdek gecesinde kızlık zarı kanaması gelip gelmeyeceği tamamen hekimin ameliyat esnasında ki el becerilerini bağlıdır ama ben bir profesöre ameliyat olmuştum Ama ben bir Doçent Jinekolog Doktor ameliyat olmuştum neden başarılı olmadı diye saçınızı başınızı yolluyor sanız Bu yazıyı dikkatli okuyunuz kalıcı kızlık zarı dikiminde hangi doktorların başarılı olduğunu öğrenmenin tek yolu kızlık zarı dikimi yorumları mı çok iyi analiz etmektir bunun içinde Kadınlar Kulübü genital estetik bölümünde onbinlerce yorumu okumanız gerekir en azından bir haftanızı bu yorumları okumak için ayırmanızı tavsiye ediyorum Kadınlar Kulübü dışında yine burcunur Demirel blog sayfalarında da kızlık zarı dikimi yorumlarını rastlayacaksınız onu da gözden kaçırmayın Tabii ki bizim ebasko Forum sitemizde de binlerce yorum var bunların hepsini okuduktan sonra hangi doktorun sizin doktorumuz olacağına kolaylık ve karar verebilirsiniz
Yorum yap