Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıranların yorumları

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıranların yorumları

7000 TL para ödeyip kızlık zarı dikimi yaptıranların yorumları ne kadar önemi bilemezsiniz. Kızlık zarı dikimi ( himenoplasti ) gibi sıradışı ve katologlarda yer almayan ameliyatlarda doktor tavsiyesi almak kolay değildir. Yakın kanki arkadaşlarınız size " ben geçen sene kızlık zarımı diktirmek için dr. Turgay karakaya'ya gittim, sağolsun ameliyat çok başarılı geçti, evlendim bak şimdide hamileyim " gibi direkt bir tavsiyede bulunamaz. Öz kızkardeşiniz bile kızlık zarını diktirip evlense bundan sizin haberiniz olmaz. Zaten püf noktasıda budur: " istisnasız gizlilik " . İşte bu gizlilik şartı yerine gelsin diye zar diktirecek kızlar devlet hastanesi, özel hastane veya tıp merkezi gibi SGK anlaşmalı sağlık kırumları yerine jinekolog muayenehanelerini tercih ederler. Şöyle bir araştırın kızlık zarı dikimi yapan doktorların hepsi özel muayenehanelerinin adreslerini vereceklerdir. Zaten lokal anestezi ile yapılan ameliyatlar olduğu için muayenehanede yapılmasında sakımca yoktur ve yasalarada uygundur.

Kalıcı kızlık zarı dikimi himenoplasti ameliyatları arasında en ustalık gerektiren ve sonucu direkt olarak yapan hekimin kişisel cerrahi başarısına dayalı bir operasyondur. Google da arama yaptığınızda sürü sepet yüzlerce sözde kalıcı kızlık zarı diken doktora rastlayacaksınız. Bunların hepside size güven verici bir konuşma yapacak başarılarından bahsedecektir. Ama bunlardan çok azı sizi gerdek gecesinden aydınlık yarınlara geçirecek kabiliyete sahiptir. Tamamda kızlık zarı diken en iyi doktoru nasıl bulacağım ? Zaten makalemin konusuda o, kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıranların yorumlarına başvuracaksınız. Tabiki doktorların kendi oluşturdukları sitelerdeki hasta yorumlarına güvenemezsiniz. Çoğu kendi yazıyor veya birilerine yazdırtıyor. Onun yerine Burcu nur demirel bloğu , kadınlar kulübü forumu genital estetik bölümü veya bu site yanı ebasko forumu kadın hastalıkları ve doğum böşümündeki bağımsız anonim yorumları okuyunuz. Tabiki bu blog ve forumlardada manuple edilmiş sahte yorumlarla karşılaşabilirsiniz. Bunu ayırd etmek için yorumcunun diğer yorumlarınıda okuyarak sahte yorumlarda sık rastlanan çelişkileri, tarihsel kaymaları taramanız gerekir.

Kalıcı kızlık zarı dikimi teknik olarak " flep yöntemi " adı ile anılır. Bı size farklı bir ameliyat olarak gelmesin aynı şeydir. Bakirelik zarının kalıcı olarak dikilmesi, vajina duvarlarından ince mukoza tabakaları kaldırılıp içinden kan damarları kapillerleri geçen yeni bir himen ( kızlık zarı ) inşa edileceği anlamına gelir. Kalıcılık sonsuzdur, yani siz cinsel ilişkiye girmediğiniz sürece bozulmaz. Gerdek gecesinde zar yırtılır ve kanama olur. Gerçek kalıcı zar dikiminde yapılan zar zaman içinde esnemez. Bu durum genelde kalıcı dikim yaptım diyipte aslında geçici kızlık zarı dikimi yapan doktorların hastalarında rastlanır. Hangi doktorlar kalıcı zar diktim deyip geçici dikim yapıp gönderiyor yine yukarıda bahsettiğim blog ve forumaşlarda bulabilirsiniz.

Kalıcı kızlık zarı dikimi hakkında sorularınızı ve tecrübelerinizi aşağıdaki boşluğa yazarak bu konuda çare arayan genç kızlarımıza yol gösterebilirsiniz.

Ben turgay hocada dikim istiyorum çok tavsiye ediliyor adresi hangi semtte yazabilir misiniz ?

Yorum yap

bende şöyle kısaca bir bahsedeyim size arkadaşımızın başına talihsiz bir olay geldi ve ailesi hastaneye götüreceğiz seni diyor araştırmamızı istedi kalıcı kızlık zarı dikimi yaptıracağız doktora götürdükleri zaman anlaşılırmı ? Kızlık zarı diktirenler bakire olarak mı çıkıyor ?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      kalıcı kızlık zarı dikiminde başarılı bir doktor seçtiyseniz iyileşme döneminden sonra başka bir doktora muayene olduğunuzda bakire olduğunuzu söyleyecektir mesela kızlık zarı dikimi yorumlarında çok fazla ismi geçer Dr Turgay Karakaya da yaptırdıysanız bu konuda birçok yorum okuyabilirsiniz daha sonra başka doktorun muayene derinden hepsi bakire olarak çıkmıştır

Bu sabah Dr Turgay Karakaya'da kızlık zarı diktirdim. Şimdi bir pet konulmuştu operasyondan sonra onu ne kadar süre kullanayım ve küçük tuvaletimdan sonra yıkıyım mı o bölgeleri şu an operasyonun batikonu var
    Şimdi tuvaletten sonra tüm her yeri yıkayıp kağıt havlu ile silip peti değiştiricem
    Olur değil mi
    Batikon gitmiş olcak ama
    Doktor bey bu akşam batikonlamana gerek yok dedi
    Sadece tuvaletimi mi yapsam yıkamasam mı?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      tuvaletten sonra o bölgeyi yıkarken ben dudak aralarında beyaz kalıntılar birikmesin diye oarmağımla biraz yıkıyorum araları. Sıkıntı olur mu? Ben 29 u gibi şehir dışına gidicem ondan önce imkanım olursa kontrole gelmek istiyorum ama bi sıkıntı olur mu sonrasında uzakta olucam gelemicem. Birde banyo yapmaya korkuyorum. Hani ayaktta yapabilirsin dediler ama yinede ben yapmıyım daha iyi olur diye. normalde şuan regl olmam lazımdı. Acaba operasyondan sonraki günler içindeki kanamalarla mı geçirdim ama kısa sürmezdi benim. Onu etkilemiş olabilir mi ?

Ben zar diktirdikten sonra 22. gün kontrole gitmiştim şehirdışına çıkıcam diye. Dün akşamdan bu sabaha otobüs yolculuğundaydım. Saat 3 gibi bi sıkınto görmedim ama sabah tuvalete gittiğimde iç çamaşırımda lekelenme vardı küçük şekilde. Acaba bu dönem kanama başlangıcımmıdır yoksa bu otobüs yolculuğu sebbeiyle bozulmuşmudur bıgün aslında 28. Gün işlemin turgay hoca dikmişti?

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Bence adet kanaması Iğdır kızlık zarı dikimi ameliyatı sonrası stres seviyeniz yüksek olduğu için adet kanamanız erken Veya geç gelmiş olabilir

Peki fiyat ne kadar bilen varmı kalıcı fiyati

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      2800 tl kalıcı

Selam ben Turgay beyde kalıcı yaptırdım 2 ay önce dün gece ilişkiye girdim kan geldi. Allah razı olsun ondan ve çalışanlarından. Ne zaman yazsam whatsapp tan cevap verdiler sağolsunlar.

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Merhabalar fleep yöntemiyle dikim ücretini öğrenebilirmiyim ve eğer tutmazssa tekrar ücret ödemem gerekiyor mu siz kaç para verdiniz turgay beye?

2015 yılında olması lazım çift kat flep yöntemi ile işlem yaptirmistim turgay hocaya
    Herhangi birşey yaşamadım ama o dönem ilk günler tuvaletimi yaparken hafif 1 damla gibi kanamam olmuştu şehir dışında olduğum için gelemedim de burada bir dra gittim bakiresin kanaman olur dedi ama içime sinmedi kendi drm olmadığı için
    Yıllardır içimde uhte gelip kendisine kontrol ettirmek istiyorum,
    Turgay hocam gel istedgn zaman demişti
    Muayenehanesi ozamanlar Atatürk havalimanına çok yakındı yine aynı yerdemi? Sabiha Gökçen den nasıl gelebilirim rica etsem bilgilendirebilrmisiniz

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Anonim Yorumcu yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Canım merhaba Turgay hocaya kontrolünü yaptırdın mı sonuç nedir bende Turgay hocaya düşündüğüm için takip ediyorum eğer okursan cevap yazabilir misin?

7.günüm bugun malesef Tuvalette biraz zorlandım şuan sulu lekemsi şekilde hafif kanama var sanki sizce bozulma dikiş atma gibi bişey olmuş mudur. Adetimde bugunlerde gelmesi lazımdı ?

Yorum yap

20 aralık da turgay beyde kalıcı kızlık zarı diktirdim ilaclarimi duzenli olarak kullaniyorum pansumanlarımıda doktor beyin soyledigi sekilde 2 hafta boyunca uyguladim gunde 2 kere ama iki hafta bitti bugun ilk defa uygulamadim ara ara hafif batma oluyor ve idrarımı yaptiktan sonra peceteye pembemsi bişey geldi acaba kanama olurmu daha fazla antioksidan spreye devam etmem gerekiyormu ?

Yorum yap

merhaba 2 sene once bende turgay hocada kalici kizlik zari dikimi yaptirmistim. Simdi epilasyon yaptirmak istiyorum sorun teskil eder mi? Ederse dikkat etmem gereken bir sey varmi? Veya yapmam gereken bir sey var mi?

Yorum yap

Merhaba dün fleb oldum bugün ilk pansumanimi yaptım doktor beyin dediği gibi su doldurup bı kaseye dudakları açıp döktüm suyu kuruladim hafifçe ve spreyi gelişigüzel sıktım masaj yaptım sprey içine mi sikilacakti yoksa hemen üzerine mi yanlış olsun istemiyorum çok dikkat ediyorum hafiften ağrım batmam var inşallah herşeyi düzgün yapnisimdir sonkez su sprey içine mi yojsa gelişigüzel yüzeysel mi sıkılacak cevaplarsanız sevinirim

Yorum yap

Merhaba ben ağustos ayında kalıcı flep yöntemiyle dikim yaptırmıştım 4 ay oldu ve yaklaşık 20 gündür erkek ark ile sürtünme yaşıyoruz defalarca vajina kısmında yani dikim olan kısımda yanma ve batışma var hafif şiş ve kızarık bu zamana kadar bir sorun yaşamadım buda beni korkuttu açıkcası bir sorun olur mu size danışmak istedim ne yapmam gerekiyo

Yorum yap

• Guest's Avatar
              Misafir yorumladı
              Yorumu Düzenleme
              turgay beyde olmuştum

• Guest's Avatar
              Misafir yorumladı
              Yorumu Düzenleme
              Ben sana bişey sormak istiyorum peki ilişkiye rahat gerilebiliyormu denedinmi?

Turgay beyde bundan bir sene önce flep dikimi ve vajina daraltma yaptırdım kızlık zarı dikimi şuanda evlilik düşünüyorum kontrole geldigimde çok iyi demişti ama korkuyorum tereddütte kalıyorum ister istemez nasıl bi yol izlemem gerekiyor endişe etmem gereken birsey söz konusumu ?

Yorum yap

Defalarca yanı cok fazla beraberlik yasanmışşsa ve cok yıpranmışsa gene kızlık zarı dikimi kanama garantisi varmı turgay hocada
              Cok fazla beraberlik yasandı 4 yıl boyunca
              Her gun her gun yasanıyordu yıpranmıstır muhtemelen bir daha kanarmı acaba.
              Benim genitalimden sesler geliyor sanki özür dileyerekten söylüyor um gaz seklinde geliyor bu nedendir acaba.

Yorum yap

• Guest's Avatar
                Anonim Yorumcu yorumladı
                Yorumu Düzenleme
                Benim anladığım kadarıyla kızlık zarı dikimi yorumlarında okuduğum gibi doktora da sordum öncesinde ne kadar çok ilişki yaşadığını hiçbir önemi yok dedi yorumlarda kızlar da o şekilde yazmışlar yani problem olmuyor
            Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
            Auto-Saved
            Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
            x
            Hazırlanıyor...
            X