İstanbul Bahçelievler'de Labioplasti Ameliyatı

Collapse
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts
  • Bahçelievler Labioplasti
    Junior Member
    • Jan 2022
    • 3

    İstanbul Bahçelievler'de Labioplasti Ameliyatı

    İstanbul Bahçelievler'de yapıyor labioplasti ameliyatı yani genital iç dudak küçültme ameliyatı yapan doktorlar araştırmaya başladıysanız bu yazınız kaçmaz diyebilirim işinize yarayacaktır eminim. Genital dudaklar cinsellik başlamadan görüşüyor görsel açıdan en fazla göz önünde bulunan organların başında gelir. Sadece partnerinizin görsel estetiği değil sizin her gün duş alırken de gözünüze çarpan fazlalıklar günlük enerjinizi olumsuz etkileyebilir. Getir makası şu sarkanları hemen keseceğim diye aklınızdan geçirdiğiniz çok olmuştur. Ama maalesef onlardan kurtulmak birkaç makas darbesi ile mümkün değildir. Usta ve tecrübeli bir jinekolog bularak labioplasti ameliyatı yaptırmak dışında daha kısa bir yol yoktur.

    Bahçelievler devlet Hastanesi'nin önünden her gün geçiyor olsanız bile orada labioplasti ameliyatınızı yaptıramayacağınızı peşinden söyleyebilirim. Maalesef devlet hastanelerinde labioplasti ameliyatı yapılmamaktadır. Bu neden böyle derseniz genital dudaklarımızın sarkması literatürde bir hastalık olarak geçmiyor dolayısı ile devlet hastanelerinde sadece hastalıklarınızı tedavi ettirebilirsiniz. Genital estetik ameliyat yaptırma şansınız yoktur. Onun dışında Bahçelievler'de MetroPort avm ye veya Ömür plaza alışveriş merkezine giderken mutlaka önünden geçtiğiniz gözünüze çarpan özel Medicana Bahçelievler hastanesi, Medical Park Bahçelievler hastanesi, özel Memorial Bahçelievler hastanesi, özel Ataköy hastanesi, özel Nisa hastanesi, özel aile hastanesi, özel Yenibosna Safa hastanesi gibi birçok özel hastaneyi de listenize almış olabilirsiniz. Ama Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı yapan doktorlar arasında tercih ederken ameliyatın yapıldığı binanın kalitesinden ziyade doktorun bu konuda tecrübesi ve kişisel cerrahi el marifeti çok daha ön plana çıkmaktadır. Oyüzden öncelikle "Bahçelievler'de labioplasti yorumları"nı dikkatle incelemek gerekir ve karar verdiğimiz doktor hakkında en az 100 tane yorum okuduktan sonra da durumunuzu netleştirebilirsiniz. Çünkü genital dudaklarınızda yapılan cerrahi bir doktor hatası ömür boyu taşımanız gereken bir iz haline gelebilir, böylesine hassas bir ameliyatta doktor seçimini referanslara ve labioplasti yorumlarına bakarak titizlikle yapmak gerekir. Bahçelievler ilçesinde çalışan jinekologlar arasında referansı iyi hakkında birçok olumlu yorum yazılmış doktor bulamadıysanız hemen yakındaki Bakırköy ilçesindeki jinekologları da gözden geçirebilirsiniz.

    İstanbul Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı yapan doktorlar:
    Bahçelievler'de Ömür planse AVM'den çıkıp Naci Kasım caddesi üzerinden Medicana Bahçelievler hastanesi ve Medicana Haznedar hastanesinin bulunduğu meydana kadar yürüseniz, yol kenarında birçok jinekolog tabelası göreceksiniz. Bunlar ve bahsettiğim özel hastanelerin hepsinde jinekolog bulma şansınız var ama labioplasti ameliyatı yapan jinekolog demek size en güzel sonucu verecek doktor anlamına gelmiyor. O yüzden doktor seçiminde labioplasti yorumlarını incelemek öncelikli olarak yapmanız gerekenlerin başındadır.

    İstanbul Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı fiyatları:
    Labioplasti ameliyatı yapan doktorlar arasında sizden istenecek olan fiyat açısından bir mutabakat olmadığı için çok değişik labioplasti ücretleri ile karşılaşabilirsiniz. Ama günümüz şartları için olması gereken ortalama ile labioplasti fiyatı 5000 liradır diyebilirim. Ama aynı ameliyat için sizden 3000 lira ile 15.000 lira arasında farklı fiyatlar isteyenlerde çıkacaktır. Burada kesinlikle yüksek ücret isteyen doktorlar daha güzel sonuç verecek diye bir şey yoktur hangi doktorun iyi sonuç verdiğini ancak labiaplasty yorumlarından anlayabilirsiniz.
    Genel anestezi ile labioplasti dünyada gelişmiş ülkelerde yapılmayan fakat ülkemizde doktorlar tarafından birçok hastaya teklif edilen bir ameliyat metodudur. Ama gelişmekte olan bir ülke olarak biz de insan hayatı gelişmiş ülkelere göre maalesef daha ucuzdur, dolayısıyla etik olarak genital estetik ameliyatlar lokal anestezi ile yapılır. Genel anestezi ile yapılan ameliyatlarda yüzde bir e yakın solunum durmasına bağlı olarak ölüm riski söz konusudur. Bu durumda labioplasti ameliyatını lokal anestezi ile yapan doktorlara tercih etmenizi tavsiye ederim. Maliyet açısından da genel anestezi ile hastane yatışı gerektiği için çok daha yüksek labioplasti ücretleri söz konusu olabilir.

    İstanbul Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı nasıl yapılır?
    Genital dudak estetik ameliyatı genel olarak lokal anestezi altında yapılan küçük cerrahi operasyonları grubuna giren bir müdahaledir. Öncelikle vajina girişini küçük dudakların üzerine uyuşturucu bir jel sürülür, birkaç dakika sonra ön uyuşturma gerçekleştikten sonra mikroenjeksiyonlarla lokal anestezik ilaç zerk edilir. Daha sonra muayene esnasında labiyumlar üzerinde yapılan çizimler üzerinden fazlalıklar cerrahi olarak alınır, kalan kısımlar saç teli kadar ince ipliklerle dikilerek kapatılır böylece iyileşme sonrası herhangi bir dikiş izi kalmaz. Labioplasti ameliyatlarında genellikle görüşme, muayene, çizim, ameliyat planı ve ameliyat aynı seansta uygulanır. Bunların hepsi toplam 1 saat kadar sürer, sonrasında yürüyerek gidebilirsiniz iş hayatınıza devam edebilirsiniz.
  • Bahçelievler Labioplasti
    Junior Member
    • Jan 2022
    • 3

    #2
    Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı sonrası nelere dikkat etmek gerekir:
    Ameliyattan sonra iş hayatınıza aynı gün devam edebilirsiniz ama 1 ay boyunca dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır : mesela 1 ay süreyle ağır Spor yapmak yok, yine bir ay süreyle yüzmek yok, 1 ay süreyle bisiklete binmek yok. Tabii ki bir ay süre ile cinsel ilişkiye girmemeniz gerektiğini söylemeye gerek bile yok. Bunların dışında labioplasti ameliyatı iyileşme döneminde antiseptik sprey şeklinde ilaç verilecektir, onu düzenli olarak kullanmakta fayda var. İlk birkaç gün antibiyotik hap verilir onu da aksatmadan tok karnına alabilirsiniz.

    Yorum yap

    • Bahçelievler Labioplasti
      Junior Member
      • Jan 2022
      • 3

      #3
      Bahçelievler labioplasti ameliyatı vajina daraltma ameliyatı ile birlikte aynı anda yapılabilir mi?
      Evet bu iki genital estetik ameliyat genellikle aynı seansta gerçekleştirilir hastaların çoğu gelmişken ameliyat masasına yatmışken ikisini aynı anda yaptırmayı tercih eder. Ayrıca maliyet açısından da labioplasti fiyatları ile vajina daraltma fiyatlarının tek tek maliyetleri ile karşılaştırılırsa çok daha ucuz fiyata gerçekleştirilebilir.

      Yorum yap

      • Anonim Yorumcu

        #4
        2 normal doğum 1 düşükten sonra nedense genital dudaklarımda inanılmaz bir sarkma meydana geldi artık mayo giyemez olduğum çok şiş duruyor Bahçelievler labioplasti ameliyatı araştırıyorum tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bir doktor var mı acaba? Özel hastanede labioplasti ameliyatı yapan bir doktorla konuştum fiyat biraz yüksek geldi 8000 lira istedi.

        Yorum yap


        • Anonim Yorumcu
          Anonim Yorumcu yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          Evet haklısın canım labioplasti ameliyatı Bahçelievler fiyatları o kadar yüksek olmaması lazım hadi Nişantaşı gibi bir yerde yaptırıyorum desen anlayacağım ama Bahçelievler'de daha uygun fiyatlar oluyor. Bence Bakırköy'de labioplasti ameliyatı yapan doktorları da araştır ben de 1 ay sonra yaptırmayı düşünüyorum kafamdaki rakam 5 bin lira civarı.
      • Anonim Yorumcu

        #5
        Ben yeni normal doğum yaptım aradan 40 gün kadar geçti şimdi labioplasti ameliyatı Bahçelievler civarında araştırıyorum. Normal doğumdan hemen sonra bu ameliyatı yaptırabilir miyim yoksa 3-5 ay beklemem gerekir mi bilgisi olan var mı acaba?

        Yorum yap


        • Anonim Yorumcu
          Anonim Yorumcu yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          Canım normal doğumdan sonra 6 aya kadar beklemen gerekir bence çünkü o bölgede ödem meydana geliyor oraların şişliklerin inmesi aylar sürüyor şimdi yaptırırsan şekil bozukluğu olur sonra hiç tavsiye etmem biraz bekle Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı için hangi doktoru seçtin Ben de arıyorum
          çünkü?

        • Anonim Yorumcu
          Anonim Yorumcu yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          Haklısın canım Ben Bahçelievler deyim ama Bakırköy'de Dr Turgay Karakaya var daha önce eşimin ablası orada labioplasti yaptırmıştı çok tavsiye etti. Ayrıca Şirinevler civarında kafama uygun bir doktor bulamadım yine labioplasti yorumlarında hiç birisinin adı geçmiyor herkes Turgay hocayı tavsiye etmiş büyük ihtimalle Ben ona yaptıracağım.
      • Anonim Yorumcu

        #6
        Arkadaşlar bende Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı düşünüyorum ama ben de şöyle bir sorun da var kritolis olması gerekenden daha büyük gözüküyor üzerinde böyle deri parçaları var labioplasti esnasında onları da aldırtmam mümkün olur mu acaba? ek bir ücret ödemem gerekir mi bilginiz var mı? teşekkür ederim.

        Yorum yap


        • Anonim Yorumcu
          Anonim Yorumcu yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          Ben yeni labioplasti ameliyatı yaptırdım aynı sorun bende de vardı ama labioplasti esnasında o deri parçalarını klitorisin üzerinde alıyorlar böylece klitoris daha küçük görünüyor. Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı fiyat olarak ne kadar söylediler? Ben Bakırköy'de yaptırmıştım 5000 liraya 3 ay kadar oldu.
      • Anonim Yorumcu

        #7
        Ben de Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum birkaç yer ile görüştüm bana öncesi ve sonrası resimler gösterdiler ama bana pek inandırıcı gelmedi düşünsenize böyle resim çekilmesine kim izin verir açıkçası ben izin vermem orada bir bit yeniği hissettim gerçekten Bahçelievler ve civarında labioplasti ameliyatı yapan referanslı bildiğiniz iyi sonuç veren bir doktor var mı acaba?

        Yorum yap

        • Anonim Yorumcu

          #8
          Açıkçası bana da birisi dese labioplasti ameliyatı öncesi sizin resimlerinizi çekerim İyileştikten sonra tekrar kontrole tekrar bir resim çekilelim bunu da diğer hastalarımıza göstererek örnek teşkil edin ben bunu kesinlikle kabul etmem bedava yapsalar bile olmaz dedim bunu kabul edenler nasıl veriyor veya bu resimler nereden bulunuyor Bahçelievler'de labioplasti yaptırmadan önce aklınıza gelen bu sorular gerçekten çok mantıklı daha dürüst düzgün iş yapan labioplasti yorumlarında adı olumlu geçen doktorlarla görüşmek lazım.🧸

          Yorum yap


          • Anonim Yorumcu
            Anonim Yorumcu yorumladı
            Yorumu Düzenleme
            Kuzum Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı yapan
            doktorlar gerçekten çakal olmuş ben de görüşmeye gittim bana da resimleri gösteriyorlar bakın işte bu durumdaydı böyle olduğu gibi bazı kadınların orasında dövme resmi falan da vardı ya diyorum bunlar kim böyle nasıl bir resim çektirip buraya koyuyorlar hiçbir anlam verememiştim ama şimdi kafama dank etti büyük ihtimalle bunlar bu resimleri başka yerlerden temin ediyorlar yoksa Bahçelievler'de labioplasti yaptıracak olan bayanların o bölgesinde dövme olur mu hiç?
        • Anonim Yorumcu

          #9
          Son zamlardan sonra Bahçelievler'de labioplasti fiyatı soran var mı arkadaşlar bende yaptırmayı düşünüyorum iki taraflı sarkma var bende çok kötü duruyor gerçekten bunlarda mutlaka aldırmam lazım Bir de ayrıca uçları daha siyahlaşma şeklinde olmuş yani renk kararması falan var alındığı zaman onlar gider mi acaba bilmiyorum 😭

          Yorum yap


          • Anonim Yorumcu
            Anonim Yorumcu yorumladı
            Yorumu Düzenleme
            Aynı problem bendede var canım ben Bahçelievler'de labioplasti yapan doktorlara araştırdım genellikle 5 bin lira ile 10 bin lira arası fiyat çekiyorlar tabii pazarlıkla bin lira kadar aşağı düşebilir bu rakamlar iyi araştırmak lazım labioplasti ameliyatı yorumlarını sıkı bir şekilde takip et bence sonuç veren gerçekten hasta memnuniyeti yüksek olan doktorları seçmek lazım
        • Anonim Yorumcu

          #10
          Arkadaşlar Şirinevler'de labioplasti ameliyatı fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba benim bu hafta yaptırmam gerekiyor paramı ayarladım 5-6 bin lira kadar bütçem var İnşallah daha fazla tutmaz.

          Yorum yap

          • Anonim Yorumcu

            #11
            Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı
            Arkadaşlar Şirinevler'de labioplasti ameliyatı fiyatları hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba benim bu hafta yaptırmam gerekiyor paramı ayarladım 5-6 bin lira kadar bütçem var İnşallah daha fazla tutmaz.
            Bence hiç araştırma canım yaptırmadıysanız da otur düşün ondan sonra karar ver çünkü Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı 2 ay önce yaptırdım güzel sonuç alamadım şimdi tekrar düzeltme ameliyatı için Bakırköy'de başka bir doktorla anlaşmaya çalışıyorum. Bu arada labioplasti fiyatları genellikle 5000 lira 6000 lira civarı evet bu doğru ama önemli olan labioplasti ameliyatı yapan doktorlardan en iyisini bulmak

            Yorum yap

            • Anonim Yorumcu

              #12
              Merhaba Hanımlar Ben Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum fakat Medical Park Özel hastanede mi yaptırsam yoksa jinekolog özel kliniğinde mi yaptırsam karar veremedim lütfen güzel sonuç alanlar bana yazabilir mi?

              Yorum yap

              • Anonim Yorumcu

                #13
                Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı
                Merhaba Hanımlar Ben Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum fakat Medical Park Özel hastanede mi yaptırsam yoksa jinekolog özel kliniğinde mi yaptırsam karar veremedim lütfen güzel sonuç alanlar bana yazabilir mi?
                Bahçelievler labioplasti ameliyatı yaptırmadan önce doktor seçimi açısından Bakırköy'de labioplasti yapan doktorlara da bir araştır istersen daha fazla seçerek her zaman iyidir ayrıca ile biyoplastik yorumlarını da sakın yabana atma

                Yorum yap

                • Anonim Yorumcu

                  #14
                  Anonim Yorumcu Nickli Üyeden Alıntı

                  Bahçelievler labioplasti ameliyatı yaptırmadan önce doktor seçimi açısından Bakırköy'de labioplasti yapan doktorlara da bir araştır istersen daha fazla seçerek her zaman iyidir ayrıca ile biyoplastik yorumlarını da sakın yabana atma
                  Bahçelievler Memorial Hastanesi'nde araştırmıştım Ben de labioplasti ameliyatı yaptırmak istiyorum fakat doktor yorumları daha doğrusu labioplasti ameliyatı yaptıran hastaların doktorları hakkındaki yazdıkları yorumlar hoşuma gitmediği için orayı tercih etmedim daha sonra hizmet hastanesinde falan baktım ama orada da olmadı bir arkadaşım Bahçelievler labioplasti ameliyatı için bana tavsiyede bulunmuştu Dr Turgay Karakaya da yaptır demişti kendisini güzel sonuç almış ama Bahçelievler'de değilmiş O da aslında Bakırköy deymiş.

                  Yorum yap

                  • Anonim Yorumcu

                    #15
                    Bahçelievler'de labioplasti ameliyatı için ben de Nisa hastanesini aradım telefonundan fiyat falan aldım ama doktor ile görüşemedim hangi doktora yapacak falan diyorum net bir cevap veremiyorlar iyi de zaten bu ameliyatı yapacak olan doktor çok önemli ya yanlış bir sonuç elde edersen diye korkuyorum açıkçası vazgeçtim başka doktorla görüşeceğim

                    Yorum yap

                    Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
                    Auto-Saved
                    Smile :) Embarrassment :o Big Grin :D Wink ;) Stick Out Tongue :p Mad :mad: Confused :confused: Frown :( Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
                    Hazırlanıyor...