Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kızlık zarı dikimi sonrasi bakım ve görünüm

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Kızlık zarı dikimi sonrasi bakım ve görünüm

Kızlık zarı diktirdikten sonra ilk günler yaşanan hafif ağrı, sızı, batmalar ve sızıntı şeklinde kanamalar normalmidir ? Sprey şeklinde verilen antiseptik solüsyonu günde kaç defa fıslatmak lazım. Tam olarak nereye püskürtmeliyiz. İlk 1 aylık iyileşme döneminde adet görmek sorun teşkil eder mi ? Himenoplasti ameliyatı sonrası spor yapmaya ne zaman başlayabilirim, denize veya havuza ne zaman girebilirim. En erken ne zaman cinsel ilişkiye girebilirim.
    Kızlık zarı dikimi sonrası başka doktora muayene olsam zarımın dikilmiş olduğunu anlayabilir mi ?
    Evlendiğimde eşim dikilmiş kızlık zarına sahip olduğumu anlama ihtimali var mıdır ?
    Dikilmiş kızlık zarı ile orijinal bakire kızlık zarı arasında görünüm olarak fark var mıdır ? Bunlara benzer sorularınızı bu bölümde sorun uzman doktor cevabı alın.

2 yıl olucak flep olmuştum.şehir dışında olduğum içinde kontrole gelemedim ara ara kendim bakıyorum farklılık var mı diye tabiii hakim olmadığım için bilemiyorum. Aslında çok tedirginim oldu mu olmadı mı bir ay iyileşme sürecim iyi geçmişti ama kontrole gelemedim tabiii.başka doktora da gidemiyorum. Turgay hocama ara ara soruyorum sağolsun içimi rahatlatmaya çalışıyo. Ama orası tamamen kapalı değil gibi sanki. ilk iyileştikten sonra küçük bi delik dışında aşşadan yukarıya doğru kapalıydı ama şuan öyle değil gibi geliyor bana. Görüntüsü hakkında bana nasıl bilgi verebilirsiniz. içim içimi yiyo İlk fırsatta gelmeye çalışıcam ama gelemiyorum şehrim uzak.ve yogun çalışıyorum izin sorunum var.

Yorum yap

3gün önce kalıcı flep olmuştum ama ben dün düştüm dikkat edin demiştiniz kan falan gelmedi ama bozulmuşmudur acaba

Yorum yap

Merhaba ben bugün turgay beyde kalıcı kızlık zarı dikimi oldum şimdi pedi çıkarıp yenisini takayım mı yoksa tamamen çıkartayım.
        Bir de çişimi yaptıktan sonra orayı yıkayıp batikonlayayım mı bugün
        Pansumana yarın mı başlıycaktım

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          merhaba, ilk pet ıslandı ise yenisini koyunuz, idrar sonrası ovalamadan yıkayınız, her seferinde batikon a gerek yok, günde 2 kez batikon püskürtün. Ayrıca her büyük abdestten sonra batikon.

Merhaba dün bende turgay karakayada kalıcı zar dikimi oldu yaklaşık 1 saat yolculuk yaptım bacak bacak üzerine atarak oturdum
        Eve doğru yürürken sanki dikişleri hissettim gibi bir şey oldu bu normal midir

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          tamamen normal merak etmeyin

Merhaba ben çarşamba kalıcı zar dikimi oldum orada hafif yanma batma hissi var.
        ​​​​​​Acaba iltihap mıdır yoksa normal mi ne kadar sürer böyle

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          ilk hafta normaldir. çok rahatsız ederse ağrı kesici alın

Merhaba ben kalıcı kızlık dikim yaptırdım 8. Günüm dün ve bugün hafif bi kan lekesi vardı peçetede bir kez ama ve çok az 1 damla bile değil normal midir sebep ne olabilir acaba oldukça da dikkat ediyorum ama bilemedim. Turgay beyin hastasıyım

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          kızlık zarı dikimi sonrası ilk 2 hafta iyileşme dönemi olduğu için sızıntı şeklinde hafif kanamaları normaldir.

Merhaba benim kalıcı kızık dikimi 17. Günüm artık hiç ağrı acı kalmadı
        Hala pansumana devam mı
        Sonucu çok merak ediyorum inşallah her şey iyi olur

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          himenoplasti ameliyatı sonrası ilk 1 ay pansumana yani spreye devam ediniz.

ben işlem yaptırmıştım 1 buçuk ay oluyor ikinci adetimi oldum ama kanama her zamankinden farklı renklerde ve bir gün hiç gelmezken diğer gün geliyor ve normalden uzun sürdü normal bi durum mu acaba

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          Kızlık zarının adet düzeni ile adet kanının miktarı ve gün sayısı ile hiçbir alakası yoktur ama tabii ki stresli bir dönem yaşadığınız için adet düzensizliğine girmiş olabilirsiniz tahmin ediyorum ondandır Bir süre sonra düzene girer

Merhaba ben işlem yaptırdım kalıcı olarak 5 ay oluyor spor yapabilir miyim bisiklet ama oturmalı olmayanından

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          tabi artık iyileşmiştir yapabilirsiniz ne isterseniz

hymenoplasti ve vajinoplasti olmuştum üç gündür çok hafif lekelenme tarzında kanamam oldu aktif kanamam olmadı bugün işimden dolayı biraz yürümem gerekti ağrım çok az fakat az önce biraz kanamam oldu ped takmak zorunda kaldım normalden fazla aktı koyu renkte bi kandı dikişlerin yürümemden kaynaklı bi açılması ve zarın bozulması durumu var mıdır çok üzgünüm ve korktum bu yüzden bu saatte sizi rahatsız ettim.

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          kızlık zarı dikimi sonrası ilk hafta bunlar normal

Merhabalar benim iki ay oldu hemen hemen turgay hocada kızlık dikimi yapmıştım sabun deyse bişey olur mu bide lavaboya çıktığım zaman yanma oluyor

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          artık iyileşmiş hiç sorun olmaz. idrar yanması zarla alakalı değildir. idrar yolu enfeksiyonu olabilir. idrar tahlili yaptırın bol su için

merhaba ben bugun işlem oldum turgay beye fakat sanırım bırsey sormayı unuttm ben üşüttümde ıbucold ve antibiyotik kullanıyordum hocamız antibiyotik yazdı diye kendi içtiğimi bıraktm. Üşütme ilacı ibucold zarar verir mi işleme devam edeymmi
        Birde adet geciktirici primalot kullanıyorum onu bırakırsam hemen adet olurum zararı varmı birde o ilacın?
        ​​​​​​tuvalete cıktıgımızda klozeti kullanırken büyük ve küçükte klozete tam oturmamızda sıkıntı varmı? Birde bugün ilk gün işlem olalı pansuman yapılmasın dediler ped takıp mı yataym takmadan mı?
        ​​​​​​Uzun geceliğim yok dısarıda çıkamadm bol pijamalar giyeymmi? Suan ilk pansumanı yaptım ama dudakları tam acamadm korkudan nasıl yapaym nerden itibaren açayım
        ​​​​​​Küçük çiş yapınca su deyiriyor muyuz batikon akarmı?
        ​​​​​​Bacaklarımı kapatarak öksürdüm fakat alttan akıntı gelıyor sıkıntı olurmu
        ​​​​​​büyük tuvalet için ben çok tedirgin oluyorum gitmeye korkuyorum sıkıntı gelecek diye napaym birde üşüttüm hastaymya o yüzden bu kadar telaşeliyim
        ​​​​​​büyük tuvaletı yaptıktan sonra arka bölgeyi peçeteyle silip suyla yıkamamda problem yoktur değilmi

Yorum yap

• Guest's Avatar
          Misafir yorumladı
          Yorumu Düzenleme
          ilaç kullanmanızda veya ilaç kesince adet olmanızda sakınca yoktur.
          klozete yavaşça oturup yavaşça kalkın
          sızıntı kanamaları olabilir ped takabilirsiniz.
          bol pijama olur.
          dudakları hafif açtırıp üstten püskürtün içine dikişlere aksın.
          su değdirin ama ovalamayın.
          öksürünce hafif akıntı olabilir.

sanırım duphalac suruptan dolayı sürekli bir gaz durumu oluyor ve gaz sanki işlem yapılan kısımdan çıkıyormus gibi hissediyorum bi sıkıntısı olurmu yazarken çok çekindim ama normalde bu kadar asla olmuyordu. O kısma sanki baskı yapıyormus gibi oluyor dikişlere zarar verirmi

Yorum yap

evet şuruptan dolayı gaz artar normal bu. gaz çıkarıtken popoyu hafif aralayın öne doğru gitmez o zaman.

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
          Auto-Saved
          Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
          x
          Hazırlanıyor...
          X