Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aile hekiminizi e-nabız üzerinden nasıl değiştirirsiniz ?

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Aile hekiminizi e-nabız üzerinden nasıl değiştirirsiniz ?

Aile hekiminizden memnun değilseniz, her gittiğinizde asık bir suratla karşılaşıp söylediklerinizi dinlemiyor ve sizi biran önce başından savmaya çalışıyorsa hiç korkmayın çekin üzerine kırmızı çizgiyi ve başka bir aile hekimine bağlanın. Bunun için hiç kimseye bulaşmadan, sağa sola dilekçe vermeden online e-nabız sistemi üzerinden bu işlemi yapabiliyorsunuz. Aile hekimleri kendine bağlı olan vatandaş sayısına göre maaş aldıkları için çiftlikten bir ördek azaldığını görünce sizin kulaklarınızı çınlatacaktır zaten.

Aile hekimimizi nasıl değiştiriyoruz ?
    Google veya yandex e e-nabız yazın, karşınıza e-nabiz.gov.tr sitesi çıkacaktır. Tıklayınca şifreli giriş için alternatifler sunulacak, e-devlet şifresi veya banka hesap şifrelerinizi kullanarak girebilirsiniz. İlk defa giriyorsanız sağlık bilgilerinizi tamamlamanızı isteyecek sistem, boy kilo vs ne varsa girin doğru olarak, bakarsınız devlet sizi bir elma gönderir. Sonrasında açılan sayfayı aşağıya doğru indirin. Sol altta " Aile hekiminizi değiştirin " diye tıklanabilir bir link var, tıklayın gitsin, vurun kafasına değiştirin yeni bir aile hekimi seçin. Adres değiştirdiğinizdede aynı yöntemle aile hekimi değiştirmek gerekebilir.

Peki başka bir ildeki aile hekimine geçmek mümkün oluyor mu Ya da e nabız üzerinden başka bir ildeki Aile hekimini seçebiliyor muyuz

Yorum yap

Ben aile hekimimi e-Nabız üzerinden değiştirmiştim fakat daha sonra pişman oldum ve tekrar aynı hekime geçmek istiyorum acaba aradan vakit geçmesi gerekir mi?

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
      Auto-Saved
      Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
      x
      Hazırlanıyor...
      X