Gürültüsü dumansız arızasız bir kotosiklet hayal ediyorsanız elektrikli araç treni kalkıyor sizde binin. Supersoco TS elektrikli motosiklet fiyatı makine donanımına göre oldukça ucuz bence. Öncelikle motorun çizimlerini yapan dizaynere tebrik göndermek isterim, güçlü adaleli bir motor görünümü vermeyi başarmış. Aslına bakarsanız birçok kişi motosikletleri çıkardıkları egzoz kükremesi için seviyor ama bu konuda üzgünüz, Supersoco'da tıslamadan fazlasını bulamazsınız. Ama ben gürültü istemiyorum, yağ gibi kaymak istiyorum diyorsanız bu size uygun. Mesela iş yeriniz evinize 50 km ise bu cihaz size uyabilir. 2 akü takılabilsede tek akü ile 50 km kadar menzile ulaşabiliyor. İş yerinize geldiğinizdede motorun aküsünü kolayca çıkartıp yanınıza alın takın fişe akşama kadar dolsun. Böylece dönüşünüz full şirketten olur. Supersoco motorumuz saatte 60 sürat yapabiliyor. Bence yeter.
Retro tasarım benim çok hoşuma gitti doğrusu. Led farları var, akşam oldumu kendisi yanıyor, veya tünellerden geçerken yanıyor. LCD göstergesi çok şık olmuş. Gelelim en önemli kısmına motorumuzda ölümsüz Bosch motoru var. Sanıyorum 1 kw lık kocaman bir motor bu, bataryalarda 18 amper falan sanıyorum. %15 eğimlere kadar rahatlıkla tırmanabiliyor. İstanbul'daki bayırların %95 ine tırmanacak anlamına gelir bu. Motor direkt 17 inchlik tekerleğin üzerinde olduğu için arıza yapma ihtimalide çok düşük bir motor bu. Benzin deposunun yerinde pil yatakları var, 2 adet pil takılabiliyor, böylece 100 km menzili rahatça kar edersiniz. Fabrika verileri pil başına 80 km demiş ama atma osman din kardeşiyiz.
Retro tasarım benim çok hoşuma gitti doğrusu. Led farları var, akşam oldumu kendisi yanıyor, veya tünellerden geçerken yanıyor. LCD göstergesi çok şık olmuş. Gelelim en önemli kısmına motorumuzda ölümsüz Bosch motoru var. Sanıyorum 1 kw lık kocaman bir motor bu, bataryalarda 18 amper falan sanıyorum. %15 eğimlere kadar rahatlıkla tırmanabiliyor. İstanbul'daki bayırların %95 ine tırmanacak anlamına gelir bu. Motor direkt 17 inchlik tekerleğin üzerinde olduğu için arıza yapma ihtimalide çok düşük bir motor bu. Benzin deposunun yerinde pil yatakları var, 2 adet pil takılabiliyor, böylece 100 km menzili rahatça kar edersiniz. Fabrika verileri pil başına 80 km demiş ama atma osman din kardeşiyiz.