Ben fazla para harcamadan bir cross - enduro karışımı motorsiklet alacağım orman yollarında düşük vitesle bağırta bağırta gezeceğim, toprak yollarda tırmanırken patinaj yaptıracağım diyorsanız küçük çapta bir off road cenneti yaşamak adına imdadınıza Falcon Wonder 180 koşabilir. Motor görünüş olarak at sineği gibi cross motorlara özel bir görüntüye sahip. 4 zamanlı motoru yandan bujili olarak hemen göze çarpıyor. Ön amortisörler üstten alt parçaya girmeli olarak farklı bir hava katmış motora, sanki daha pahalı bir motor gibi duruyor. 135 kg boş ağırlığa sahip motor 13 hp beygir üreten 13 hp gücünde benzinli motordan güç alıyor. 4 zamanlı motorlar cross kullanımda genelde sınıfta kalır ama amatör bir crossçu olarak motor ısınıncaya kadar zorlayabilirsiniz. Aşırı ısınma ile zaten motor çekiden düşmeye başlar, ben çocukken motorum ısınıp şişince silindirin üzerine işerdim :) Coss diye silindir soğurdu. Siz yapmayın silindir çatlayabilir. Falcon Wonderiminde hem elektrikli marş hemde ayakla tekmeyle çalıştırabileceğiniz bir marş kolu bulunuyor. Yakıt tankı 12 litre benzin alıyor. Köy yollarında 3 - 5 litre benzini 100 kilometrede tüketebileceğinizi hesaba katarak benzin alın. Çok kaliteli bir KTM gibi olmasada amatör bir başlangıç için keyfinizi yerine getirebilir. Önlerde şık disk frenler var, arkada kampana fren ama göze batmaz merak etmeyin. Markada çok havalı duruyor hani.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Falcon Wonder 180 cross motosiklet fiyatı 6.900 TL ve inceleme
Collapse
X
Latest Topics
Collapse
-
MisafirGenital estetik: Nedir, ne işe yarar?
Genital estetik, kadın ve erkeklerin genital bölgelerinin görünümünü ve işlevini iyileştirmek...08-31-2023, 06:45 PM