Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Müzik enstrumanı çalmayı öğrenmek

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Müzik enstrumanı çalmayı öğrenmek

Müzik aletlerine kendi yorumunuzla hayat vermek için mutlaka bir kursa gitmeniz gerekmiyor, kitaplardan ve resimli metod dökümanlarından mesela gitar çalmayı öğrenebilirsiniz. Koskoca piyanoyu satın alıp eve bir mobilya gibi yerleştirmek herkesin harcı olmayacağı için benzeri işlev gören elektronik bir org satın alıp tuşlara basarak kendi müziğinizi yapabilirsiniz. Daha önceden yazdığınız şiirleri okurken arka fonda gitar veya org ile ritm tutup belki beste bile yapma şansınız olabilir. Müzik kulağı geliştirip bu işlere yatkın hale gelebilmek için aylarca gerçekten merak edip denemek gerekiyor. Müzisyen olmak haftalar değil aylarınızı alabilir. İçinizde gizli kalmış bir yeteneğin dışavurum zamanı belkide gelmiştir. İnsanları şaşırtmak için daha ne duruyorsunuz. Göründüğünüzden fazlası olduğunuzu sadece sizin bilmeniz gerekmiyor. Vurun gitarın teline kulak tırmalayan bir seste elde etseniz zamanla şekil verin melodilere. Komşuların kafasını şişirmeden yapın bunu.

[QUOTE=ebaskocom;n210]Müzik aletlerine kendi yorumunuzla hayat vermek için mutlaka bir kursa gitmeniz gerekmiyor, kitaplardan ve resimli metod dökümanlarından mesela gitar çalmayı öğrenebilirsiniz. Koskoca piyanoyu satın alıp eve bir mobilya gibi yerleştirmek herkesin harcı olmayacağı için benzeri işlev gören elektronik bir org satın alıp tuşlara basarak kendi müziğinizi yapabilirsiniz. Daha önceden yazdığınız şiirleri okurken arka fonda gitar veya org ile ritm tutup belki beste bile yapma şansınız olabilir. Müzik kulağı geliştirip bu işlere yatkın hale gelebilmek için aylarca gerçekten merak edip denemek gerekiyor. Müzisyen olmak haftalar değil aylarınızı alabilir. İçinizde gizli kalmış bir yeteneğin dışavurum zamanı belkide gelmiştir. İnsanları şaşırtmak için daha ne duruyorsunuz. Göründüğünüzden fazlası olduğunuzu sadece sizin bilmeniz gerekmiyor. Vurun gitarın teline kulak tırmalayan bir seste elde etseniz zamanla şekil verin melodilere. Komşuların kafasını şişirmeden yapın bunu. [/QUOTE]

Enstürman çalmak önemli bir kültür seviyesi bence hiç alakası olmayan veya müzik adamı olmayanlar da her an bir enstrüman çalmayı öğrenmeli diye düşünüyorum.

Yorum yap

[QUOTE=Anonim Yorumcu;n26563]

Enstürman çalmak önemli bir kültür seviyesi bence hiç alakası olmayan veya müzik adamı olmayanlar da her an bir enstrüman çalmayı öğrenmeli diye düşünüyorum.[/QUOTE]

Ben de sürekli gitar çalmayı istemişimdir ama çok zor geliyor gerçekten bir kaç defa denedim ilk basamaklarını ötesine geçmek zor oluyor

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
      Auto-Saved
      Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
      x
      Hazırlanıyor...
      X