Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dji Mavic Mini Fiyati 2020

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Dji Mavic Mini Fiyati 2020

Uçan hava araçları inanılmaz ilgimi çekiyor, yıllardır, uzaktan kumandalı uçak ve helikopterlerle outdoor hobi yapıyordum, son yıllarda dronelar çıktı onlara geçtim, garajıma girseniz uaktan kumandalı uçak drone mezarlığı zannedersiniz. Bu işe gönül veren biri olarak size şu anda fiyat / performans oranı en yüksek drone olarak DJI Mavic Mini tavsiye ederim. 2600 TL gibi bir fiyatla şu anda ülkemizde satışta. 250 gr lık minik cihaz için 4 km gibi bir menzil gerçekten süpper. Tabi fonksiyonlarını incelediğimizde bu drone ile profesyonel film bile çekebileceğimizi anlıyoruz. Kayıt gerektiren ağır dronlara 10.000 TL para vereceğimize arka cebimizden güvercin çıkartır gibi DJI mavic miniyi fırlatırız havaya ve 30 dakika uçar bizim için. Yapay zeka ile donatılmış etraftaki başına gelebilecek her türlü kaza unsurlarını önceden tespit edip etrafından dolaşması, titreşimsiz yüksek çözünürlüklü video çekimi ve işi bitince minik bir tosbaa gibi ayaklarını pervanelerini içine çekip cebinize girmesi muhteşem.

[QUOTE=ebaskocom;n209]Uçan hava araçları inanılmaz ilgimi çekiyor, yıllardır, uzaktan kumandalı uçak ve helikopterlerle outdoor hobi yapıyordum, son yıllarda dronelar çıktı onlara geçtim, garajıma girseniz uaktan kumandalı uçak drone mezarlığı zannedersiniz. Bu işe gönül veren biri olarak size şu anda fiyat / performans oranı en yüksek drone olarak DJI Mavic Mini tavsiye ederim. 2600 TL gibi bir fiyatla şu anda ülkemizde satışta. 250 gr lık minik cihaz için 4 km gibi bir menzil gerçekten süpper. Tabi fonksiyonlarını incelediğimizde bu drone ile profesyonel film bile çekebileceğimizi anlıyoruz. Kayıt gerektiren ağır dronlara 10.000 TL para vereceğimize arka cebimizden güvercin çıkartır gibi DJI mavic miniyi fırlatırız havaya ve 30 dakika uçar bizim için. Yapay zeka ile donatılmış etraftaki başına gelebilecek her türlü kaza unsurlarını önceden tespit edip etrafından dolaşması, titreşimsiz yüksek çözünürlüklü video çekimi ve işi bitince minik bir tosbaa gibi ayaklarını pervanelerini içine çekip cebinize girmesi muhteşem.[/QUOTE]

Ben de en kaliteli duran olarak Dji dronlarını çok beğeniyorum diğerleri onun yanında çöp gerçekten.

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
    Auto-Saved
    Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
    x
    Hazırlanıyor...
    X