Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaşıbeyaz Vadi İstanbul restaurant pazar kahvaltısı fiyatları

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Kaşıbeyaz Vadi İstanbul restaurant pazar kahvaltısı fiyatları

Vadi İstanbul AVM bahçede havuz Cephesi'nde yer alan Kaşıbeyaz Vadi İstanbul Restaurant'ta pazar günleri kahvaltı yapmak isterseniz bunu tavsiye edebilirim. Kişi başı kahvaltı ücreti yaklaşık 80 lira civarındadır. Kahvaltıda Öncelikle sizi reçel çeşitleri karşılıyor, öyle sıradan şeyler değil, gerçekten hoşuma gitti farklı usulde yapılmış. Damak Tadı yüksek olan ürünler kullanılmış. Onun dışında kahvaltı için verilen zeytin peynir salatalık domates gibi gıdalar gayet iyiydi. Ayrıca istediğiniz kadar çay içebilirsiniz. Siyah çaylar taze ve lezzetliydi. Kahvaltı ile birlikte çeşitli tatlı ve kurabiye çeşitleri de masanıza otomatik olarak geliyor. Onun dışında sigara börekleri, kol böreği gibi çeşitlerde masanızda serpme şekide oluyor. Ayrıca lahmacun fırınında pişirilmiş pideler çıtır çıtır ve sıcak olarak önünüze geliyor. Kahvaltıyı bitirmeden önce bol fıstıklı sıcak katmer tatlısı isteyebilirsiniz. Ayrıca sınırsız çaydan sonra aradan birkaç saat geçince insanın canı Türk kahvesi istiyor birer tane kahve ile hesabı isteyebilirsiniz. Kaşıbeyaz Vadi İstanbul'da garson kalitesi gerçekten çok yüksek, sizin ne isteyeceğinizi önceden hissederek zaten önünüze Getiriyorlar. Ayrıca Güleryüz ve Yakın ilgi de var.

Hi all. Introducing our online store [url]https://goods-me.com[/url] We work all over the world. We are waiting for your feedback.

Yorum yap

vadi istanbul kaşıbeyazda pazar kahvaltısı 2 kişi 660 TL şok oldum :(

Yorum yap

[QUOTE=Anonim Yorumcu;n26456]vadi istanbul kaşıbeyazda pazar kahvaltısı 2 kişi 660 TL şok oldum :([/QUOTE]

Hadi canım o kadar pahalı olabilir mi kaşıbeyazda kahvaltı etmek Ben daha lüks yerlerde daha ucuza kahvaltılık ettim mesela bigşef daha iyi fiyat veriyor

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
        Auto-Saved
        Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
        x
        Hazırlanıyor...
        X