Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yatılı yabancı hizmetçi fiyatları

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Yatılı yabancı hizmetçi fiyatları

Türkiye'de yatılı çalışan hizmetçilerin %95 kadarı yabancı uyruklu bayanlardan oluşuyor. Türk insanı nedense yatılı yardımcı, hizmetçi veya bakıcı olmayı tercih etmiyor. Aslında aylık bin dolara yakın ücretle çalıştırılan bu kadroların kıymeti bilinmiyor desem yapan olmaz. Zira günümüzde herhangi bir üniversiteden mezun olup 6000 TL iş bulmak nerde ise imkansız gibi bir şey. Ama yatılı hizmetçi olmayı kabul ederseniz bu kazancı siz alabilirsiniz. Neyse bizim insanımızın paraya fazla ihtiyacı yok günde 150 TL alarak ev temizliğine gitmek daha mantıklı geliyor onlara. Aslında yatılı hizmetçinin günlük yaptığı iş ağırlığı gündelikçi kadınların yarısından bile az. Zira evi her gün derinlemesine temizlemeniz gerekmiyor, ütüleri her gün yapmanız lazım değil. Ama gündelikçi iseniz sizi çalıştıran ev sahibi 1 haftadır sizin için itinayla biriktirdiği pisliğini bir günde temizlemenizi bekleyecektir. Ne kadar söylesem nafile Türk kadını yatılı çalışmayı sevmiyor. Neyse bu durumda dönelim yabancı yatılı hizmetçi fiyatlarına. Fiyatlar genellikle çalışanın hangi ülkeden geldiğine bakılarak belirleniyor, daha sonra kişisel performansları fiyatı etkiliyor. Mesela Filipin'li hizmetçi fiyatları 900 - 1000 USD kadarken onu Nepal'li bakıcılar 700 - 800 dolarla takip ediyor, Etiyopyalılarda yine 600 - 700 USD arası aylıklarla çalışıyorlar. Bu grupta en ucuza çalışanlar 500 USD aylıkla Özbek , Türkmen ve Gürcü hizmetçiler oluyor. Gerçektende performansları bu fiyata paralel oluyor. İşini en ciddi yapanlar Filipinli bakıcılar oluyor. Bu yanacı bakıcılar çocuk bakmak ve evi toplayıp size getir - götür yapmada çok iyi olabilirler ama derinlemesine temizlik ve yemek pişirmede gündüzlü çalışan Türk kadınların eline su dökemezler.

Selam moldovalıyım. 22 yaşındayım çocuk bakımı ev işleri yaşlı bakımı konularımda yatılı olarak çalışmak istiyorum. Yumuşak karakterli güler yüzlü sempatiğim. Türkçem iyi düzeydedir. 1 yıl etilerde çalıştım tecrübeliyim. Maaş beklentim 600 usd dir. Oturma iznimi yeniliyorum. Şu anda çalışmaktayım. Mesaj bırakırsanız ararım.

Moldovalı bakıcı iş başvurusudur.
    Konu Megi tarafından (https://www.ebasko.com/member/24-megi Saat 05-12-2020, 10:20 PM ) değiştirilmiştir.

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Anonim Yorumcu yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Görüşebilirmiyiz

• Guest's Avatar
      Anonim Yorumcu yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Merhaba bakıcı arıyorum yatılı ve daimi olacak anne babaya 05468403461 arar mısınız beni

• Guest's Avatar
      Anonim Yorumcu yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Billa için yardımcı bayan arıyorum yatılı olmayacak. 05308268761

Bakici aeiyoeum 05323827724

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Anonim Yorumcu yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Slm bayanım 7 yaşında kızıma yardımcı bayan ariyiorum 35 37 yaşlarında yabancı olabilir whatsaptan iletişim 05358682713

• Guest's Avatar
      Anonim Yorumcu yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Merhaba 37 yaşımdayım çalışmak istiyorum

Yatili calisacak bayan bakici ariyorum iletisime gecin 05323827724

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Iyi geceler dilerim nerde ikamet ediyorsunuz yaniniza bakici buldunuzmu

• Guest's Avatar
      Anonim Yorumcu yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Gece gündüz bakici Ariyorum 555 0951676

Yabancı bakıcı arıyorum

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Misafir yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      Mrb bakici buldunuzmu

Bwnecenb je ses he

Yorum yap

• Guest's Avatar
      Anonim Yorumcu yorumladı
      Yorumu Düzenleme
      jentekriem

Merhaba yatılı bakıcı arıyorum

Yorum yap

Salam belarus dan tania ben. evde bakıcı olarak çalışmak istiyorum. Turkie de yeniyim. maaş istiyorum

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Anonim Yorumcu yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Antalya'da yardımcı bayan arayışımız vardır 05427334424

• Guest's Avatar
        Anonim Yorumcu yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Slm 7yasinda kızıma yatılı yardımcı abla arıyorum bayanım bu numardan whatsaptan iletişim Esenyurt 05358682713

• Guest's Avatar
        Anonim Yorumcu yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        selam telefonunu yazar mısın.

Villayayardımcıarıyorum

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Ben türküm 39 yaşında sigara kullanmayan bekar hayvanları Çek seven biriyim

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Slm villa nerde nasıl iletişime geceriz isim

• Guest's Avatar
        Anonim Yorumcu yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        villaci önce yazı yazmasını öğren sonra yardımcı ara 😄

0535 763 88 47 hasta bakıcıyım özbek iş arıyorum tecrübeliyim ilgilenlerin dikkatine arz olunur erkek.

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Misafir yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Boluda calisirmisiniz

• Guest's Avatar
        Anonim Yorumcu yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Telefon edermisin iğdirda bakici lazim 05550951676

GündüZlü çalışacak çocuk bakımı ve ev işlerinde yardımcı birini arıyorum-Kağıthane 05545410202

Yorum yap

05356865829 Ankara Altındağ yatılı bayan arıtıyorum ev işlerimi yapabilecek 22 yaşındayım

Yorum yap

Megi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Selam moldovalıyım. 22 yaşındayım çocuk bakımı ev işleri yaşlı bakımı konularımda yatılı olarak çalışmak istiyorum. Yumuşak karakterli güler yüzlü sempatiğim. Türkçem iyi düzeydedir. 1 yıl etilerde çalıştım tecrübeliyim. Maaş beklentim 600 usd dir. Oturma iznimi yeniliyorum. Şu anda çalışmaktayım. Mesaj bırakırsanız ararım.

Moldovalı bakıcı iş başvurusudur.
          Hi. Would you consjder working in izmir?

Yorum yap

• Guest's Avatar
            Misafir yorumladı
            Yorumu Düzenleme
            Megi hanım bana 0551 0093998 numaradan ulaşın efendim..

Diyarbakirda yatılı 40 yas ustu bakici ariyorum ilgilenen olursa iletisime gecin

Yorum yap

Mrb yatili cocuk bakicisi arıyorum 0541 460 40 90 iletisim

Yorum yap

• Guest's Avatar
              Misafir yorumladı
              Yorumu Düzenleme
              Merhaba ,ev işlerine yardımcı arıyorum,beklediğiniz ücret verilir.Yer Sakarya ,05334924642
          Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
          Auto-Saved
          Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
          x
          Insert: Thumbnail Small Medium Large Fullsize Sil  
          x
          Hazırlanıyor...
          X