Evinizde kedi ve köpek besliyorsanız bu sadık dostlarımız parantez içinde kediler nankördür Ama onların da sıcaklığı aşkı yeter, arada hastalanabilirler. Bu durumda size en yakın veterinere veya ücretsiz veteriner muayenesine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir hayvansever olarak bende araştırdım hayvanlarınızı ücretsiz olarak muayene ettirip veya ücretsiz olarak aşılatabileceğiniz herhangi bir yer bulamadım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hayvan hastanesi var veya İstanbul Üniversitesi hayvan hastanesi var ama bunların ücretleri de hiç de ucuz değil. 60 - 80 tl arası. Tabii bilmiyorum bu hayvanların SGK'lı olanları, evraklı olanları var mı Mesela bağ-kur'lu kedi olabilir mi ?:Neyse her şey bir yana muayene ücretleri 65 70 liradan başlıyor. Ayrıca kuduz aşısı yaptırmak istiyorsanız 80 lira ile 100 lira arasında bir para vermeniz lazım, karma aşıda yini 90 ile 111 arasında Lösemi aşısı yine 100 Lira civarı. Bu durumda bu paraları bayılmaktan başka çareniz kalmıyor gibi geliyor. Bunlarla kalsa gene iyi iç parazit dış parazit ücretleri kedinin normal hastalıkları öksürmesi tıksırması ateşinin çıkması bunlar hep size taksimetre gibi para yazacak unsurlardır. Bir ev hayvanını sahiplenmeden önce böyle masraflar olacağını hesaba katmanız da fayda var.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul'da veteriner muayene ve aşı fiyatları
Collapse
X
-
Etiketler: ibb hayvan hastanesi, kedi aşı fiyatları, köpek aşı fiyatları, kuduz aşısı fiyatı, veteriner ücretleri
- Alıntı
Latest Topics
Collapse
-
MisafirGenital estetik: Nedir, ne işe yarar?
Genital estetik, kadın ve erkeklerin genital bölgelerinin görünümünü ve işlevini iyileştirmek...08-31-2023, 06:45 PM
Yorum yap