Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Damacana Su Bayiliği Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Damacana Su Bayiliği Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Damacana su bayiliği sıfırdan kurulacak işler arasında en az sermaye ile yapılabilecek işlerin başında gelir, bunun sebebide özel bir eğitim veya ustalık gerektirmemesi, başlangıçta düşük sayıda demirbaş damacana satın alarak veya fabrika ile anlaşarak damacana kiralama metodu ile işe start verebilme rahatlığıdır. Ama yinede dikkat edilmesi gerekenleri es geçerseniz işiniz kısa sürede batabilir, sermayeniz buhar olup uçabilir. Bana sorarsanız şu kriterler önemli :
    1. Suyun sertlik derecesi ve lezzeti
    2. Su fabrikası dolum merkezinin size kilometre olarak uzaklığı ve arada mecburi yüksek ücretli köprü veya otaban olup olmadığı
    3. Damacana başı dolum ücreti
    4. Su fabrikasının demirbaş damacana satış fiyatı veya uzun süreli damacana kiralama hizmet bedeli.
    5. Fabrikanın takas damacana politikası

ebaskocom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Damacana su bayiliği sıfırdan kurulacak işler arasında en az sermaye ile yapılabilecek işlerin başında gelir, bunun sebebide özel bir eğitim veya ustalık gerektirmemesi, başlangıçta düşük sayıda demirbaş damacana satın alarak veya fabrika ile anlaşarak damacana kiralama metodu ile işe start verebilme rahatlığıdır. Ama yinede dikkat edilmesi gerekenleri es geçerseniz işiniz kısa sürede batabilir, sermayeniz buhar olup uçabilir. Bana sorarsanız şu kriterler önemli :
    1. Suyun sertlik derecesi ve lezzeti
    2. Su fabrikası dolum merkezinin size kilometre olarak uzaklığı ve arada mecburi yüksek ücretli köprü veya otaban olup olmadığı
    3. Damacana başı dolum ücreti
    4. Su fabrikasının demirbaş damacana satış fiyatı veya uzun süreli damacana kiralama hizmet bedeli.
    5. Fabrikanın takas damacana politikası
    Bende damacana su bayiiliği açmak istiyorum sultanbeyli taraflarında su bayiliği için hangi fabrika bayilik verebilir. Büyük markalarda yer yok şartlar ağır :(

Yorum yap

Damacana su bayisi açmak istiyorum ben de şu anda iş yaparmı ekonomik piyasa sakat gibi gözüküyor bilgi verebilir misiniz?

Yorum yap

• Guest's Avatar
        Anonim Yorumcu yorumladı
        Yorumu Düzenleme
        Damacana su bayiliği alacaksın markayı çok iyi araştır o bölgede senin dükkan açacağın yerde acaba hangi suyu tercih ediyorlar insanlar ve aynı bayiden sana yakın nerelerde var onları araştır bence
    Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
    Auto-Saved
    Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
    x
    Hazırlanıyor...
    X