Duyuru

Collapse
No announcement yet.

One More international bitkisel saglik bantlari bayilik ve referansli kalici kazanc

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• One More international bitkisel saglik bantlari bayilik ve referansli kalici kazanc

Dünyada network marketing işi çok popüler ve milyonlarca kişi bu işi yapıyor. Ülkemizde 25 yıldır faaliyet gösteren Amway gibi global firmalar başarılı bir şekilde işlerini sürdürüyorlar ama sistemleri gereği kazanç oranları çok düşük. Bunun yanında benim bir doktor olarak başka hekim arkadaşlarım tarafınca tavsiye edilen One more İnternational işine girmem bir tesadüf oldu diyebilirim. Ama sistemi inceleyince çok hoşuma gitti ve gerçektende fazla efor harcamadan ciddi miktarlar kazanmak mümkün. Sistemi birkaç avukat arkadaşımada danıştım yasalara uygun olduğu ve daha önce akla gelen Çiftlikbank tosuncuk , titan kenan gibi kötü örneklerle pek alakalı olmayan 6 yıldır faaliyette olan ve yüzbini aşkın üyesi olan bir sistem olduğunu öğrendim. benim yaptığım araştırma ve bulgularımı özetlersen öncelikle ikna olmam için güvenli olması gerekiyordu :

Sistemin güvenli oluşu :
    1- Yaklaşık 6 yıldır faaliyet gösteren yüksek sermayeli bir anonim şirket.
    2- Tüm satışlar kdv dahil olarak faturalı bir şekilde gerçekleşiyor, şahıslara para ödemek yok.
    3- Güncel bilgi olarak 5 farklı ülkede faaliyet gösteriyor.
    4- Ürünleri birçok anonim forum ve sitede olumlu olarak yorumlanmış, hatta hepsiburada, n11 gibi sitelerde satışı yapılan yasal ürünler olarak karşımıza çıkıyor.
    5- Sisteme üye olmuş ve aktivite gösteren ben dahil birçok doktor mevcut, tabiki sayısız meslek grubundan yüzbinlerce üye.

Yukarıdaki güvenlik sorularına olumlu yanıt bularak ürünleri incelemeye başladım, benden önce kullanan birçok kişi ürünleri çok beğenmişti, benim incelememde şu şekilde oldu :

Ürünleri neler ?
    One More international ürünleri genelde bant şeklinde cilde yapıştırılan, içinde birçok vitamin ve mineral, ayrıca nadir bitkisel özler bulunan sağlık ürünlerinden oluşuyor. Ürünlerin hepsi panentli ve FDA gibi kurumlardan onay almış , sertifikaları incelenebiliyor.
    1- Painless Night Glu
    2- Slim style
    3- B12 plus
    4- Melatonin plus
    Bunların hepsi vücuda yapıştırılan bant şeklinde ürünlerdir. içerik maddelerini cilt kanalı ile minik dozlar halinde yavaş yavaş vücuda salarlar. Ürünlerin hangi rahatsızlıklara iyi geldiğini buraya yazamayacağım, araştırdığınız zaman zaten binlerce makale ve kaynağa ulaşacaksınız. Dikkat ederseniz burada ciddi kabul görmüş ürünler söz konusu. Yani saadet zinciri veya piramit sistemi gibi sadece göstermelik ürünlerle kişiden kişiye para verme şeklinde bir sistem değil. Zaten ürünleri üyelik şifrenizle online olarak sipariş ediyorsunuz, ürünler size kargo ile faturalı olarak ulaştırılıyor.
    Ürünleri satın aldıktan sonra bir kısmını kendiniz kullanıp bir kısmınıda satabilirsiniz, zaten üyelik şifresi ile girince sipariş vereceğiniz ürün miktarına göre ürün başına ödeyeceğiniz fiyat düşüyor.

One More İnternational ile nasıl para kazanabilirim ?
    Çok detaylı bir kazanç anlatım planı var, zaten üye olduktan sonra bu konuda birçok şema ve videoyu izlersiniz. Kafanıza yatacağına eminim. Özetleyecek olursak sistem euro üzerincen çalışıyor ama Türkiye için Euro kuru 5 TL olarak sabitlenmiş bir süre o şekilde gidecek sanıyorum. Adımları aşağıda sıralayalım, nasıl üye olursunuz, nasıl para kazanmaya başlarsınız :
    1- Üye olmak için :
    önce kendinize bir sponsor seçmeniz lazım, sponsor bu işte son derece önemli çünkü sponsorlar yeni üye yaparken bir önceki üyesinin altına eklemek zorunda bu sistemde. Çevresi geniş bir sposorunuz varsa altınızda birçok üyelik sizin çabanız olmadan yapılmış olabilir. Mesela ben üye oldum aynı gün benim haberim olmadan 2 kişi altıma üye olarak eklendi bile. Diğer network marketing sistemlerinde bu zorunlululuk yok, genelde sizi üye yapıp bir kenara fırlatıyorlar, ama one more sisteminde sağ ve sol olarak altınıza 2 üyelik kolu açtıktan sonra, üçüncü üyenizi o ilk eklediğiniz 2 koldan birine eklemeniz gerekiyor. Böylece herkes kazanıyor ve bu kazanç insanları motive ediyor. Üye olmak için benim içinde bulunduğum doktorlar grubuna katılmak isterseniz bana email adresinizi, adınızı soyadınızı ve telefon numaranızı yazmanız yeterlidir. ÜYELİK ÜCRETSİZDİR. Sizi sisteme ekledikten sonra size kullanıcı adı ve şifre yolluyorum. Sisteme şifrenizle girdikten sonra şifreyi değiştirebilirsiniz ve istediğiniz ürünü istediğiniz miktarda sipariş edebilirsiniz.
    2- Nasıl para kazanmaya başlayacağım :
    Diyelim benim grubuma ÜCRETSİZ katıldınız, ben size şifre yolladım. Sisteme giriş yaptınız. Ürün sipariş ver butonuna tıklayınca sipariş paket limitleri göreceksiniz. Bu sistemde puan değerleri QV olarak adlandırılıyor. En az 100 QV lik ( yaklaşık 650 TL ) ürün sipariş ederseniz kazanç sistemine katılmış olursunuz. Tabiki kendi ihtiyacınız doğrultusunda daha düşük miktarda üründe sipariş edebilirsiniz ama kazanç sistemine giriş için en az 100 QV lik ürün almanız şart. Daha üst paketlerde göreceksiniz orada , paket büyüdükçe hem ürünler daha ucuza geliyor hemde altınızadaki üyelerden kazanacağınız prim artıyor.
    İlk siparişinizi verdiniz 100 QV lik ürün satın aldınız ve kazanç sistemine dahil oldunuz. Bir arkadaşınıza tavsiye ettiniz onuda altınıza eklediniz diyelim, onun satın aldığı ürünlerin bedelinin %25 kadarını şirket sizin hesabınıza yatırıyor. Altınıza sağ ve sol olarak 2 kişi elendikten sonra diğerlerini o 2 kişinin altına sağlı ve sollu olarak eklemeye ve her birinden sürekli %25 kazanmaya devam edebilirsiniz. Sizi bu işe sokan sposorunuzda mecburen sizin altınıza, hatta daha üst seviyelerdeki sponsorlerde yine sizin altına eklemek zorunda olduğu için altınızda kısa sürede birçok üye olabilir. Altınızdaki üyelerin ekledikleri kişilerin verdikleri siparişlerdende belli olaranlarda kazançlar sağlayacaksınız. Ayrıca grup cirosundan pay alacaksınız. Bu sistemde 5 farklı kazanç yolunuz olacak. Her ay bir veya 2 araba alacak kadar kazanan arkadaşlar var. Nasıl kazanacağınız ve miktarlar hakkında çok detaylı dökümanları, görselleri ve videoları şifrenizle girdiğinizde üyelik panelinizin sağındaki menüde bulabilirsiniz.

BAŞVURU VE DETAYLAR : [email protected] ( isim soyad email telefon yazınız. )

Burada bir konuyu düzeltmemiz gerekiyor, n11 gibi sitelerde ürünlerin Taklit leri satılıyor

Yorum yap

Sağlıklı beslenme ürünleri TRANSDERMAL teknolojiyle hastalara tavsiye edildiğinde sonuçlar çok şaşırtıcı olabiliyor. KOAH hastası olarak doktorumun tavsiye ettiği ürünleri kullandım ve nefes almada ki tıkanma sendromlarım çok kısa sürede geçti, UYKU APNESİ problemimden çok muzdariptim, kilo fazlalığı OBEZİTE 2 seviyesindeydi bu ürünleri kullanarak bir çok hastalığın üstesinden geldim, iyiki varsın DOKTORUM

Yorum yap

MEDİKAL BANTLAR NE YAPAR?

• Baş Ağrıları tedavisi
        • Migren tedavisi
        • Psikolojik Baş Ağrıları
        • Sırt ve Boyun Ağrıları
        • Bel Ağrıları tedavisi
        • Romatizmal Ağrılar
        • Muhtelif Eklem Ağrıları
        • Omuz ve Kol Ağrısı
        • Kronik (Sürekli) Yorgunluk
        • Tümör tedavisi
        • Guatr tedavisi
        • Solunum Sistemi Rahatsızlıkları
        • Hormonal Bozukluklar
        • Salgı Bezi Bozuklukları
        • Kısmi Felç tedavisi
        • Kısmi Kas Güçsüzlükleri
        • Ellerde Kavrama ve Tutma Zorluğu
        • Akciğer rahatsızlığı
        • Eklem Romatizması
        • Faranjit tedavisi
        • Halsizlik – güçsüzlük
        • Hazımsızlık tedavisi
        • Korku tedavisi
        • Kolit – Kolon
        • Prostat tedavisi
        • Kas Hastalıkları
        • Kalp Rahatsızlıkları
        • Baş dönmesi
        • Konsantrasyon bozukluğu
        • Bel Fıtığı tedavisi
        • El ve Ayaklarda Terleme
        • Nörolojik Rahatsızlıklar
        • Unutkanlık
        • Denge Bozukluğu
        • Sindirim Sistemi
        • Mide Rahatsızlıkları
        • Ülser
        • Gastrit
        • Cinsel Rahatsızlıklar
        • Kısırlık ( Kadın )
        • Kısırlık ( Erkek )
        • Menopoza Bağlı Şikayetler
        • Sıcak Basması
        • Kireçlenme
        • Diz Kapağı Yırtığı ve Sıvı Kaybı
        • Strese Bağlı Şikayetler
        • Uykusuzluk
        • İdrarda yanma, kaşıntı
        • Depresyon
        • Sinirlilik
        • Aşırı Heyecan
        • Çarpıntı
        • Dikkat Dağınıklığı
        • Panik Atak
        • Adet sancıları
        • Troid
        • Siyatik Lumbago
        • Çeşitli Cilt Rahatsızlıkları
        • Endişe, kaygı
        • Bağışıklık sisteminin
        kuvvetlendirilmesi
        •Bel-Boyun-Sırt ağrıları

Yorum yap

Erkan Davultaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sağlıklı beslenme ürünleri TRANSDERMAL teknolojiyle hastalara tavsiye edildiğinde sonuçlar çok şaşırtıcı olabiliyor. KOAH hastası olarak doktorumun tavsiye ettiği ürünleri kullandım ve nefes almada ki tıkanma sendromlarım çok kısa sürede geçti, UYKU APNESİ problemimden çok muzdariptim, kilo fazlalığı OBEZİTE 2 seviyesindeydi bu ürünleri kullanarak bir çok hastalığın üstesinden geldim, iyiki varsın DOKTORUM
          teşekkürler Erkan bey,
          Ürünlerimizi kullanan ziyaretçilerimiz aldıkları sonuçları yazsın lütfen, kullanmak isteyenlerin bilmesi çok önemli. Maalesef orijinal ürünlerin taklit ürünlerinin n11 ve hepsiburada gibi satış sitelerinde satılması çok rastlanıyor. Aslında bu orijinal ürünlerin ne kadar kaliteli ve etkili olduğunu gösteriyor. İyi olan daima taklit edilir. Taklit ürün alınacağına sisteme üye olarak toptan fiyata alınmasını herkese tavsiye ederim. Üyelik ücretsiz zaten. [email protected] tıklayın. isim soyad telefon yazın, şifrenizi hemen alın.

Yorum yap

Merhabalar uşaktan mehmet HACIM ANNEMIN tam 10 YILDAN beri düşmeyen KOLOSTROLU bu ürünler sayesinde tam 4 aylik bir sürede düştü ve artik ilac kullanmıyor eklem ağrılarından eser kalmadi tesekkurler herkesin özellikle kullanması gereken ürünler ve kullanmasi cok pratik yapıştır ve hayatina devam et ....

Yorum yap

Merhaba arkadaslar onemore saglik bantlarıyla tanisma hikayem annemin dizlerindeki gecmeyen agrilar sivi eksilmesi ve kireclenme babamdaki 3 tane bel fitigi ve 3 cocugumdaki kronik alerjik astim bronsit annemde 5 ayda muazzam sonuclar aldik dizlerinde kireclenme ve sivi eksikliginden eser kalmadi babamda 7 ayda sonuc aldik bel fitiklari sorunu cozuldu cocuklarimda ise ilk aydan sonuc aldik bagisiklik sistemleri harika bir sekilde kuvvetlendi surekli hastaneye giderken 7 aydir hastane yolunu cok sukur unuttuk simdi ise onume gelen insana aldigim sonuclari anlatip kullanmalarini tavsiye ediyorum tesekkurler one more iyiki bu mucizevi urunleri tanimisim ve on yargisiz bir sekilde kullanmisim herkesede tavsiye ederim

Yorum yap

Beslenme biçimlerinin değişmesi, gıdaların genetiğiyle oynanması, tarım ve toprak kültürünün bozulması, yaşam tarzları, teknoloji ve daha sayamadığımız bir çok neden hücrelerimizin yeterince ve sağlıklı beslenememesi sonucunda hastalıklara davetiye çıkarıyor, erken ve hızlı yaşlanmamıza sebep oluyor, yaşam kalitesi ve konforunu düşürüyor.
                Yapılan araştırmalar sentetik antibiyotik kullanımı, doğal olmayan sanayi tavuk tüketimi ya da genetiği bozulmuş buğdaydan elde edilmiş tahıllı gıdaların BAĞIRSAKLARDA emilim bozukluklarına neden olmakta, VİTAMİN ve minerallerden düşük ya da hiç yararlanmanız neden olmaktadır. Türkiye'nin en önemli METABOLİK hocalarından prof Alper Çelik insanların POSA yediğini söylemektedirç

Yorum yap

One more international sağlık ürünlerini hem bir kullanıcı hemde referans sistemli bir bayilik olarak görebilirsiniz , bu konuda tecrübeli bir üyenin anlatımını mutlaka seyredin :

Detaylar ve bu fırsata ücretsiz katılım için tıklayın : [email protected]

Yorum yap

One more international tüm sağlık ürünleri ve referansa dayalı super gelir modeli anlatılmış ;

Yorum yap

doktorlargrubu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      One more international tüm sağlık ürünleri ve referansa dayalı super gelir modeli anlatılmış ;

Son durum nedir şimdi bu network marketing işinde odayı devam ediyor mu yoksa çoktan çiftlik bank gibi patlayıp gitti mi bir yerleri çok merak ediyorum

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
                      Auto-Saved
                      Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
                      x
                      Hazırlanıyor...
                      X