Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Pingu's English Kres ve Anaokulu Fiyatlari Acarkent Beykoz istanbul

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Pingu's English Kres ve Anaokulu Fiyatlari Acarkent Beykoz istanbul

Beykoz Acarkent nerede ise bir şehir olmuş, içinde 10 kadar kreş ve anaokulu, birkaç tanede ilkokul ve ortaokul eğitimi veren özel eğitim kurumları yer alıyor. Bunlardan biride Acarkent'te A kapısına yakın konumda Pingu's English anaokulu ve kreşidir.

Aylık fiyatlar yarın gün için 2500 TL civarı ilen tam günlük kreş ve anaokulu ücreti aylık 3000 TL yi biraz geçebilmektedir. B tipi bir villada hizmet veren yönetim ve eğitim kadrosu ile sanki bir ev ortamı abla , hala , yenge yanı gibi sıcak atmosfer sunmaktadır. Öğretmenlerin öğrencilere ilgisi ve gözetmenliği üst düzeylerdedir.

ebaskocom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beykoz Acarkent nerede ise bir şehir olmuş, içinde 10 kadar kreş ve anaokulu, birkaç tanede ilkokul ve ortaokul eğitimi veren özel eğitim kurumları yer alıyor. Bunlardan biride Acarkent'te A kapısına yakın konumda Pingu's English anaokulu ve kreşidir.

Aylık fiyatlar yarın gün için 2500 TL civarı ilen tam günlük kreş ve anaokulu ücreti aylık 3000 TL yi biraz geçebilmektedir. B tipi bir villada hizmet veren yönetim ve eğitim kadrosu ile sanki bir ev ortamı abla , hala , yenge yanı gibi sıcak atmosfer sunmaktadır. Öğretmenlerin öğrencilere ilgisi ve gözetmenliği üst düzeylerdedir.
    Pingu's english kreşi hala faaliyettem acaba yıllık tam gün kreş fiyatları kaç paralarda dolaşıyor?

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
    Auto-Saved
    Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
    x
    Hazırlanıyor...
    X