Özel ilköğretim okullarının fiyatları 40.000 TL - 100.000 TL arasında değişirken devlet okulları tabiki yine en popüler olmaya devam edecektir. Ama şansınız varsa Galatasaray ilköğretim okulu kur'alarında çocuğunuzun adı okunursa hayat size bedava desem az söylemiş olurum. Galatasaray'a kura ile giren çocuklar liseye sınavsız devam edebiliyor, hatta lise başarıları iyi ise nispeten rahat bir sınav ile Galatasaray üniversitesine bile geçebiliyorlar. Bunun gibi yabancı ülkelerin destek verdiği başka okullarda var ama bedava değiller. Ama yabancı uyruklu iseniz kendi ülkenizin desteklemekte olduğu bir özel ilköğretim okulunda ücretsize yakın bir maliyetle çocuklarınıza kaliteli bir eğitim verebilirsiniz. Bu durum olmuyorsa maddi durumda müsaitse Bahçeşehir koleji fiyatlarını öğrenip görüşmeye gidebilirsiniz, yada Bilfen gibi adı sanı duyulmuş okullardan fiyat alabilirsiniz. Veli olmak zor gerçekten düşünsenize 60.000 TL lik okulda bir örencinin yıllık maliyeti 100.000 TL civarlarına geliyor, ayda 8-10.000 tl eğitim bütçesi gerekiyor. Öyle bir masrafıda karşılayabilmek için ayda 20.000 tl kazanıyor olmanız lazım :) İlköğretim okulları ile alakalı paylaşımlarınızı bekliyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Özel ilköğretim okulu fiyatları
Collapse
X
-
Etiketler: bahçeşehir koleji fiyatı, galatasaray ilkokulu kura, özel ilkokul fiyatları, özel ortaokul fiyatları
- Alıntı
-
[QUOTE=ebaskocom;n168]Özel ilköğretim okullarının fiyatları 40.000 TL - 100.000 TL arasında değişirken devlet okulları tabiki yine en popüler olmaya devam edecektir. Ama şansınız varsa Galatasaray ilköğretim okulu kur'alarında çocuğunuzun adı okunursa hayat size bedava desem az söylemiş olurum. Galatasaray'a kura ile giren çocuklar liseye sınavsız devam edebiliyor, hatta lise başarıları iyi ise nispeten rahat bir sınav ile Galatasaray üniversitesine bile geçebiliyorlar. Bunun gibi yabancı ülkelerin destek verdiği başka okullarda var ama bedava değiller. Ama yabancı uyruklu iseniz kendi ülkenizin desteklemekte olduğu bir özel ilköğretim okulunda ücretsize yakın bir maliyetle çocuklarınıza kaliteli bir eğitim verebilirsiniz. Bu durum olmuyorsa maddi durumda müsaitse Bahçeşehir koleji fiyatlarını öğrenip görüşmeye gidebilirsiniz, yada Bilfen gibi adı sanı duyulmuş okullardan fiyat alabilirsiniz. Veli olmak zor gerçekten düşünsenize 60.000 TL lik okulda bir örencinin yıllık maliyeti 100.000 TL civarlarına geliyor, ayda 8-10.000 tl eğitim bütçesi gerekiyor. Öyle bir masrafıda karşılayabilmek için ayda 20.000 tl kazanıyor olmanız lazım :) İlköğretim okulları ile alakalı paylaşımlarınızı bekliyorum.[/QUOTE]
vallahi özel ilköğretim okullari fiyatları bu sene 200.000 TL'ye kadar dayandı bir de kaliteli hizmet verip vermeyecekleri de belli değil çünkü genellikle emekli öğretmenler veya devlete girememiş öğretmenleri kadro olarak bünyelerine almışlar bu öğretmenler iyi mi kötü mü hiç kimse bilmiyor- Alıntı
- Yorum yap
Latest Topics
Collapse
-
MisafirGenital estetik: Nedir, ne işe yarar?
Genital estetik, kadın ve erkeklerin genital bölgelerinin görünümünü ve işlevini iyileştirmek...08-31-2023, 06:45 PM
Yorum yap