Ahmet Altan insan ilişkilerini konu alan romanlarda insanın iç dünyasını anlatmak ve mekanları duygularla bir ressamın fırçasından çıkmış tablo gibi tasvir etme konusunda müthiş bir yazar, Aldatmak ve İsyan günlerinde aşk romanlarını okudum herkese tavsiye ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ahmet Altan romanları
Collapse
X
-
Ahmet Altan'ı Ben de çok seviyorum ilk olarak onun aldatmak kitabını okumuştum yıllar önce gerçekten çok etkilendim sıradan tekdüze bir yaşam her şeyin var Hiçbir eksiğin yok ama bir günün gelecek günlerle aynı ise yaşanmamış gibi sıkıcı oluyor demek ki bazı insanlar için Tabii ki bu biraz kişilik meselesi romanın kahramanı olan aynı zamanda kocasını aldatan kadın böyle düşünüyor uzaktan bakıldığında mükemmel bir kocası olmasına rağmen bu sıradanlık kadının farklı bir arayışa sürüklüyor ve Günlerden bir gün Baba parasıyla zengin yaşayan hiçbir şey kendi kazanmamış bir adamla karşılaşıyor bu adamın Aldırmaz tavırları hiçbir şeye değer vermemesi onu daha da çekici bir hale getiriyor bu zeminde kitabı geliştiren Ahmet Altan müthiş anlatım kabiliyeti ile kitabın sayfalarında dans etmemizi sağlıyor kısa bir sürede kitabı okuyup yuttun yıllar geçmesine rağmen Unutamadım eçenlerde İsyan günlerinde Aşk romanı Ben de okurum aynı Kaliteyi orada da gördüm Yunanlı Konstantin ile kaçan mehpare aynı aldatmak kitabının kahramanı ile örtüşüyordu benzer pişmanlıkları yaşadılar okumanızı tavsiye ederim- Alıntı
- Yorum yap
-
[QUOTE=Misafir;n5744]Dersaadet kelimesi sanıyorum Osmanlı döneminde İstanbul'a verilen bir isimdir[/QUOTE]
evet Ahmet Altan'ın Dersaadet romanını ben de okudum çok güzel bir romanda tavsiye ediyorum özellikle anlatım çok akıcı ve gerçekçi yani hayal kurarak kendini romanın içinde hissediyorsun ve kısa sürede romanı bitirmek mümkün oluyor.
Dr. Ercüment Güdücüoğlu- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
-
[QUOTE=Anonim Yorumcu;n25541]
evet Ahmet Altan'ın Dersaadet romanını ben de okudum çok güzel bir romanda tavsiye ediyorum özellikle anlatım çok akıcı ve gerçekçi yani hayal kurarak kendini romanın içinde hissediyorsun ve kısa sürede romanı bitirmek mümkün oluyor.
Dr. Ercüment Güdücüoğlu[/QUOTE]
Evet ben de okudum hatta o romandan sonra İstanbul'a artık Dersaadet demeye başladım gerçekten yakışan bir kelimeymiş- Alıntı
- Yorum yap
Yorum yap
Latest Topics
Collapse
-
MisafirGenital estetik: Nedir, ne işe yarar?
Genital estetik, kadın ve erkeklerin genital bölgelerinin görünümünü ve işlevini iyileştirmek...08-31-2023, 06:45 PM
Yorum yap