Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sent Antuan ( Saint Antoine ) kilisesi Beyoglu istanbul

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Sent Antuan ( Saint Antoine ) kilisesi Beyoglu istanbul

Tarihi 1221 lere kadar dayanan Sent Antuan kilisesi zamanında " Latinlerin Ayasofyası " adıylada anılırmış. Kilisenin adı ilk başlarda Aziz Fransua olarak bilinirdi, çeşitli sebeplerle Galata civarında kurulan kilise önce pera bölgesine daha sonrada bir yangın sebebi ile şu andaki yerine taşınarak nihai ismini kazandı.

Şu anda İstiklal Ceddesi üzerinde Galatasaray Lisesi ile Tünel arasında sol tarafta gizlenmiş bir bahçe girişi ile adeta cennete açılan bir kapı gibi algılanabilir. İçinde birçok ibadethanede alışık olduğumuz huzur ve kainattaki yapayalnız insanın çaresizliğine ilaç olabilecek ilahi atmosfer sizi karşılar. Hangi dinden olursanız olun inanç insanı yüceltir. Kulların yaradana en yakın oldukları bu tapınaklar günümüzde herkese aşık hizmet vermektedir.

San antuan Kilisesi Gerçekten insanın içine huzur veriyor Mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederim

Yorum yap

Misafir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      San antuan Kilisesi Gerçekten insanın içine huzur veriyor Mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederim
      evet ben de yıllardır önünden geçerdim geçenlerde bir içine gireyim oturayım dedim gerçekten öyle bir sessizlik var ki içinde insana huzur veriyor yani tanrı ile insan arasında bir bağlantı kurmak için çok ideal yerler bu ibadethaneler saint antuan veya diğerleri hiç fark etmez

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
      Auto-Saved
      Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
      x
      Hazırlanıyor...
      X