Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Corelli Relax 1.0 7 Vites 20 Jant Folding Katlanır Bisiklet fiyatları 2020

Collapse
X
  •  
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

• Corelli Relax 1.0 7 Vites 20 Jant Folding Katlanır Bisiklet fiyatları 2020

İstanbul Şehir içinde belediye otobüsü Metro vapur gibi ulaşım araçlarının içinde seyahat ederken katlanır bisiklet kullanmak bana mantıklı geldi. Çünkü ücretsiz olarak katlanır bisikletimizi bu araçlara bindirebiliyoruz, ulaşım aracından indikten sonra da 30 saniyede bisikleti düz hale getirip Bayır Çayır olmayan yerlerde süre biliyoruz.

Aslında ben biraz ikilemde kaldım katlanır bisiklet elektrik motorlu mu alsam motorsuz mu alsam diye tam olarak karar veremedim. motorsuz alırsam %5 den fazla bayırları çıkmak gerçekten eziyet haline geliyor ve terlemeye sebebiyet veriyor ama sahil kenarlarında düzlüklerde motorsuz bisikletle seyahat etmek çok kolay geliyor motorsuz bisiklet olarak corelli 20 inç jant lı katlanır bisikleti seçtim fiyat genellikle 1500 lira ile 1700 lira arasında seyrediyor kredi kartına taksitle yapıyorlar bu ve buna benzer katlanır bisikletlerle işe gidip gelenler varsa lütfen bana yazsın deneyimlerini merak ediyorum

şimdi o bisiklet 7.000 TL

Yorum yap

Daha önce girdiğiniz içerik kayıt edilmiştir.içeriği geri yükle yada Sil.
    Auto-Saved
    Smile :) Stick Out Tongue :p Wink ;) Mad :mad: Big Grin :D Frown :( Embarrassment :o Confused :confused: Roll Eyes (Sarcastic) :rolleyes: Cool :cool: EEK! :eek:
    x
    Hazırlanıyor...
    X